Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. RAC

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac. Poți da mâna cu un purtător de cuvânt a unei instituții care este dispusă să îți ateste onestitatea și bunătatea. Ai câștigat un spațiu în lumina reflectoarelor, așa că nu te face mic în fundal când îți auzi numele. 

Nu continuați să joci alături de cineva dacă nu mai dorești să se repete aceeași dramă. Jucând rolul victimei, te deschizi manipulării și controlului celorlalți. Pentru a opri tiparul repetitiv, este crucial să te ridici și să recunoști unde greșești. 

Mercur, Soarele, Venus, Uranus și Lilith sunt în Taur în casa personalității. Dacă ai încercat să manifești sau ai avut dorințe în ultimele câteva săptămâni, una ar putea deveni brusc realitate. Petrece mai mult timp cu prietenii și distrează-te!

Comunicarea devine și mai importantă datorită asteroidului Vesta care a revenit în direct. Procesele de gândire devin mai clare și mai logice. Ar putea fi momentul perfect pentru a reveni la școală sau pentru a învăța ceva nou.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac Relațional

Configurația astrală actuală te poate încuraja să îți ascunzi gândurile și sentimentele mai profunde în spatele unui zid impenetrabil. Ai putea rămâne într-o dispoziție foarte introspectivă, care nu va ajuta la comunicarea dintre tine și partenera ta. Cu toate acestea, dacă poți să să spui câteva cuvinte, încearcă să le faci să fie delicate și calde, optimiste. 

Cum Vesta și-a reluat mersul direct prin Fecioară, vei obține o mare parte din valoarea dvs. de sine făcând mici îmbunătățiri pe ici, pe colo. Nu trebuie să te schimbi foarte mult pentru a vedea o diferență mare în felul în care te simți. 

Marte este în semnul tău, punându-ți emoțiile la încercare din plin. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să te rogi de o fostă, dar a avea reacții publice puternice la situații romantice supărătoare este inevitabil acum.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac Profesional

 Ești capabil să înțelegi lucrurile așa cum nimeni altcineva nu o poate face. Ești foarte conștient de dinamica socială, de relația dintre oamenii de afară și cei din interior la locul de muncă. Acest lucru poate fi util, dar numai dacă nu lași ca drama lor să devină și drama ta. Rămâi detașat în continuare. Apoi, cineva de la muncă va dori să vorbească cu tine. Cel mai probabil, vei saluta această conversație, deoarece în secret simți ceva pentru această persoană și ești foarte fericit să asculți ce are de spus. 

Se deschide ușa contactelor pozitive cu superiorii, colegii de muncă și clienții. O atmosferă emoțională sprijină viața și o face mai armonioasă și frumoasă. Energia susține munca legată de turim și călătorii și îți extinde orizonturile în general. S-ar putea să te gândești să îți arați talentele. Pentru a păstra cea mai bună perspectivă, ieși și plimbă-te. Cu toate acestea, perioada ar putea aduce blocaje neașteptate sau dezamăgiri. Ai răbdare. Nu încerca să-ți impui opiniile altora.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac Financiar

Ai avantajul îndoielii în această săptămână, datorită influențelor din zona politică și a grupurilor sociale. În sfârșit, după luni de căutare, ai găsit sau vei găși și de lucru și astfel să stabilizezi stituația financiară. Încearcă să fii cât se poate de zgârcit cu cheltuielile, urmărește atent orice ieșire sau intrare de bani. Poate că ar trebui să acorzii mai multă atenție relaxării, romantismului și copiilor. Dacă va trebui să lucrezi de acasă, te va ajuta chiar dacă salariul va fi diminuat. Aduceți această energie veselă în munca ta.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac Sănătate

 A profita la maximum de o situație dificilă este ceva la care te pricepi, încât de multe ori, îți scapă să te gândești și cât de mult ești dispus să lucrezi pentru a avea o atitudine pozitivă. Cu toate acestea, uneori poate fi de folos să observi ce nu îți place la o anumită situație. Uneori mai trebuie să simți și dezamăgirea. Nu depinde întotdeauna de tine să profiți la maximum. Exersează să-ți păstrezi atitudinea pozitivă, puterea și voința pentru situații care chiar merită. Ai o viață socială activă și un program încărcat ar putea însemna că trebuie să îți reîncarcii bateriile din când în când. Profită de șansa de a te recupera pentru a face față oricăror provocări ulterioare. O activitate precum dansul îți va permite să eliberezi o parte din emoția intensă pe care ai purtat-o ​​cu tine și îți va permite să te simți revigorat și pașnic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top