Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător. Săptmâna este fantastică pentru tine. Natura ta senzuală și grijulie va fi apreciată. Fie că o urmărești intenționat, fie că te așezi și te relaxezi, vei avea parte de dragoste. Creativitatea ta este, de asemenea, la vârf în acest timp. Ar trebui să profiți de această energie și să te folosești de talent pentru a crea ceva frumos și semnificativ.

Primăvara aduce multe șanse de auto-îmbunătățire și de a-i ajuta pe ceilalți acum că Soarele și Mercur sunt în Taur. Pe măsură ce faci curățenia de primăvară, elimină toate obiceiurile proaste și începe ceva nou. Crează o rutină solidă, lucreazăi pentru obiectivele tale și fii de ajutor atunci când poți.

Tema eliberării continuă cu Marte în Rac. Planeta pasiunii și a condusului intră în sectorul  intimității, făcând-o intensă timp de șase săptămâni, întrucât ești forțat să renunți la ceea ce nu te mai servește, astfel încât să poți merge înainte în viață. Este ca un fel de renaștere pentru tine, pe măsură ce înflorești într-un nou început.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător Relațional

Deși este stilul tău obișnuit să încerci să vezi imaginea de ansamblu și să găsești sensul cel mai profund, astrele sugerează să te concentrezi asupra unui detaliu care pare să fi determinant. Se referă la o caracteristică a relației actuale, pe care o consideri o preocupare majoră. Nu te opri prea mult pe asta; doar încearcă să o vezi în perspectivă.

Soarele și Mercur sunt în Taur alături de Venus și de Uranus, spunând stop unei posibile situații pasionale. 

Marte este în Rac, ceea ce ar putea distruge orice plan romantic pe care ți-l faci deoarece el nu se manifestă firesc în semnul de apă. Următoarele șase săptămâni vor fi foarte interesante cu acest tranzit în joc.

Sfârșitul de săptămână îți oferă ceva ce ai așteptat cu nerăbdare, dar te face să treci cu vederea câteva detalii importante. Așteptarea și entuziasmul sunt extraordinare atâta timp cât nu treci cu vederea potențialele rezultate negative.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător Profesional

Nu încercați să transformi totul într-o problemă mai mare decât este. Posibil ca lucrurile să fie disproporționate dacă nu ești atent. Cred că este timpul să îți iei la revedere de la ideile vechi, perimate, astfel încât să poți îmbrățișa această nouă energie abundentă. Fii decis și fă-ți timp pentru asta. Excesul de bagaj emoțional te va doborî în viitor. 

Asigură-te că îți recunoști limitele profesionale. Deciziile pe care le iei acum vor avea mai multă influență decât ai putea crede. Este un moment bun pentru a lucra cu atenție și a-ți lustrui abilitățile. Nu-i lăsa pe cei care te critică sau care mereu găsesc greșeli ca să îți submineze încrederea în tine. Este un moment pentru orice nou început, în special în zonele stabilite care necesită o revizuire. Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Fă tot posibilul pentru a rămâne organizat.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător Financiar

Atitudinea pozitivă la locul de muncă aduce rezultatele dorite. Determinarea te ajută să îți atingi toate obiectivele. Îți dorești ca aportul financiar actual să fie mai mare, vei simți că potențialul tău este puternic pentru a-ți crește veniturile în timp. Săptămâna aceasta vei putea să vii cu câteva modalități creative de a-ți crește veniturile. Fii atent la toate opțiunile de a câștiga bani!

Te sfătuiesc să iei cu atenție și cu grijă toate deciziile financiare în această săptămână, deoarece orice neglijență se poate dovedi dăunătoare pentru tine. Renunța la ideea de a vinde o parte din terenul pe care îl deții. Este în interesul tău, deoarece condițiile actuale de piață nu recomandă vânzarea de proprietăți.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător Sănătate

Dacă pierderea părului a constituit o problemă, de săptămâna aceasta problema va începe să scadă. Este o schimbare binevenită și poți folosi această dezvoltare pozitivă pentru a te simți bine legat de aspectul tău.  Tot săptămâna aceasta, probabil că scăpi de toate afecțiunile legate de stomac. O dietă bună este o necesitate pentru a rămâne sănătos și a-ți îmbunătăți nivelul de mișcare.

Gospodinele și persoanele în vârstă ar putea fi tulburate de anumite probleme glandulare – o hiper sau hipotiroidie, a ciclului menstrual. Aș sugera o schimbare a obiceiurilor alimentare care le-ar putea ajuta să-și gestioneze mai bine sănătatea. Cei care sunt obișnuiți cu mișcarea și cu alergarea dis de dimineață, se vor simți energici și mai buni.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top