Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. SCORPION

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion Natura activă și receptivă a ființei tale se reunesc. Acum există un echilibru între aceste două aspecte. Ești capabil să atragi prosperitatea și iubirea pe care ți-o dorești prin modul în care te descurci cu ceilalți. Este vorba despre echilibrul dintre a da și a lua. 

Sentientele vor juca un rol important săptămâna aceasta. Toate semnele sugerează acest lucru cu Soarele, Mercur, Venus, Uranus și Lilth în Taur, aterizând în sectorul parteneriatului. În următoarele săptămâni, vei căuta partenerul perfect sau îți vei întări relația de dragoste care o ai. 

Pregătește-te pentru o aventură cu Marte în Rac. Stăpânul tău planetar intră în casa drumurilor lungi și a filozofiei, încurajându-te să începi să îți faci planuri majore de călătorie sau să cauți să-ți îmbunătățești cunoștințele. Atenție, că unele descoperiri pe care le faci nu sunt prea plăcute.

Din fericire, Mercur conjunct cu Venus în casa parteneriatelor, creează o săptămână magică cu dragoste și romantism. Dacă ești singur, este perfect pentru a întâlni pe cineva. Dacă ai o relație, transformă nopțile în ceva de neuitat, și pentru tine și pentru ea/el. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion Relațional

Ai multe la care să te gândești. Cu felul tău de a fi, vei dori să ajungi imediat la miezul problemei și ești pregătit să-ți atragi partenera/ul într-o discuție mai profundă. Dacă ești prea serios, este posibil să nu ajungi nicăieri. 

 În semn opozabil este o îmbulzeală de planete. Soarele, Mercur, Venus, Uranus și Lilith sunt în Taur. Este un moment bun pentru a aborda iubirea într-un mod practic, concentrându-te pe viitor, mai degrabă decât pe satisfacția de moment.

Marte este în Rac, asigurându-te că ești interesat de un posibil interes amoros. Nu ești pe cale să-ți pierzi timpul cu cineva care nu are potențialul „iubirii adevărate”.

Conjuncția Mercur-Venus din Taurul caută securitate și îți amintește că nu ar trebui să încerci să grăbești lucrurile. Vei ajunge acolo unde vrei să fii la un moment dat, dar nu acum, așa că de ce să nu te bucuri de ce ai?

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion Profesional

Nimic nu va avea sens pentru tine. Să dai de capul situației actuale nu va fi ușor. Așa că nu fi frustrat de acest lucru. Pur și simplu acceptă-l și mergi mai departe. Nu este nevoie să te enervezi pentru ceva ce nu poți schimba. În schimb, ar trebui să aștepți până când lucrurile sunt clare înainte de a merge mai departe. Sugestiile celorlalți te pot determina să o iei pe un drum greșit. 

Este posibil să fii provocat să accepți o situație dificilă sau nedreaptă. Persoanele încăpățânate pot fi deosebit de iritante. Vrei să te faci auzit și este posibil să nu te simți apreciat. Ai răbdare, lucrurile se vor ușura curând. În special, prietenii te pot sprijini. Problemele de acasă pot interfera cu responsabilitățile de la locul de muncă. Cere ajutor, nu trebuie să faci totul singur.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion Financiar

Este o săptămână în care e posibil să obții câștiguri financiare pe termen scurt, probabil din piața de valori. Dacă tranzacționezi zilnic, vei vedea că alegerile inteligente se întorc cu dobândă. Cu toate acestea, ar trebui să începi să fii conservator cu investițiile și alegerile tale deoarece atmosfera astrală sugerează și pierderi la fel de rapide.

Pe de altă parte este posibil să întâlnești câteva oferte aparent profitabile, dar nu accepta nimic fără a lua în considerare avantajele și dezavantajele. Senzația mea este că ai fost trădat de cineva pe care îl cunoști foarte bine. Mai bine cere ajutorul unui expert financiar dacă nu ești sigur de propriile decizii. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion Sănătate

Știi când vine momentul să acționezi pentru ceva la care te-ai gândit. Ignorarea acestui impuls duce la locuri proaste: frustrare, depresie și lipsă de tranparență printre altele. O practică este trezirea vocii interioare. Această practică ar trebui să fie norma, deoarece are puterea de a-ți modela viața. Ascultă-ți vocea interioară, când trebuie să faci mișcare sau să elimini obiceiurile alimentare dăunătoare. Ai grijă la stomac. Chiar dacă te poți simți minunat, ai putea mânca ceva care nu îți priește. Acordă o atenție deosebită atunci când iei masa, deoarece cel mai probabil acolo unde este problema. Stomacul tău ar putea fi mai sensibil decât de obicei, așa că ia-o ușor cu îngurgitarea rapidă. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top