Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. TAUR

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur. Planurile de a participa la un simpozion trebuie amânat, pentru că cineva care merge cu tine, se simte rău. Nu este Covid, ci excesul de mâncare sau de băutură. Evenimentul este ceva la care dorești să participi de mai mult timp, așa că încearcă să afli când și unde va avea loc din nou. Fie faci asta, fie îmbuibă-ți prietenul cu antivomitive și mergi oricum!

 Mercur și Soarele sunt în semnul tău, făcând totul pentru tine. În următoarele câteva săptămâni, ai puterea și șansa pentru noi începuturi. Îndreaptă-te spre obiective sensibile cu spiritul tău hotărât.

Dacă nu ai mai vorbit cu un vecin sau cu un frate de ceva vreme, dă-le un semn, mai ales că Marte este în Rac, în sectorul comunicării pentru următoarele șase săptămâni, încurajându-te să iei legătura cu prietenii, frații și vecinii, chiar dacă este vorba doar despre un apel telefonic sau o scurtă vizită.

Săptămâna se încheie pe o notă romantică când Mercur face conjuncție cu Venus. Este o zi minunată pentru o primă întâlnire, pentru a cocheta sau pentru a arăta cuiva că îți pasă. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur Relațional

Dacă sperați la o săptămână liniștită, este posibil ca influența astrelor să nu fie chiar ceea ce i-ai dorit – mai ales că ar putea pune în mișcare un incident sau eveniment care ar putea schimba echilibrul relației. Chiar dacă acest lucru te poate surprinde, descoperi că s-au îmbunătățit lucrurile între voi, deoarece sunteți de acord să vă acordați reciproc, mai mult spațiu.

O grămadă de planete s-au adunat în semnul tău –  Soarele, Mercur, Venus, Uranus, Lilith dându-ți o dublă răbdare. Și s-ar putea să ai cu adevărat nevoie de acest lucru acum, dacă ai fost nerăbdător să primești un răspuns la întrebarea pe care ți-ai pus-o.

Marte în Rac face să fii mai puțin plin de spirit și să nu știi sigur care ar trebui să fie următorul pas. Nu este o idee bună să faci o mișcare romantică atunci când îți lipsește încrederea.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur Profesional

Tot ceea ce faci în următoarele luni va avea un impact creativ puternic. Săptămâna aceasta începe un ciclu care va scoate în evidență natura artistică și îți va cere să creezi cu culori, forme și modele în loc de cuvinte și numere. Imaginația ta este la vârf, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Impresionează oamenii cu cât de bine poți rezolva o problemă folosind mijloace artistice și creative, în loc să faci lucrurile a la carte. Dă culoare prezentării tale. 

Acum vei fi cel mai vorbăreț și mai vioi. Lucrările care necesită adaptabilitate și oferă varietate vor fi cele mai potrivite. Iar tu ai șansa de a fi mai creativ și, de asemenea, de a aduna oamenii în jurul tău, în moduri constructive. Această perioadă este ideală pentru promovarea intereselor legate de muncă. O atitudine veselă face ca timpul să treacă rapid și să-i ajute pe ceilalți să facă tot posibilul să reușească. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur Finanaciar

Aș spune că este o săptămână de stabilitate financiară. Vei descoperi că talentul tău de a câștiga bani este destul de bun. Ceea ce înseamnă că strategia financiară pe termen lung pe care și-ai propus-o, funcționează bine și servește scopului. Nu trebuie decât să rămâi pe curs.

De asemenea, discpui de multă creativitate, precum și de dorința de a-ți îmbunătăți aspectul și de a te gândi mai mult la modul în care te proiectezi în lume. Te uiți la relațiile personale și profesionale pentru a avansa în profesie și a câștiga bani.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur Sănătate

Îți vei aminti lucruri de mut uitate ceea ce te va suprinde. Poate fi un moment sentimental și s-ar putea să simți un sentiment greu de nostalgie. Eliberează acest tip de energie. Meditația este o modalitate minunată de a exciza vechea energie acumulată și de a aduce energie proaspătă care să te ajute să te cureți spiritul.

Ritmul trepidant al vieții de zi cu zi, îți poate abate atenția de la lucrurile importante, așa că ai grijă, încetinește atunci când iei decizii. Concentrează-te pe ritmul tău în timp ce lucrurile din jur accelerează. Concentrează-te asupra respirației profunde, detoxifică-ți plămânii cu respirații profunde și stimularea circulației sângelui către organele vitale. Acest tip de exercițiu te va face să te simți și să arați strălucitor în orice moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top