Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător. Iubirea, generozitatea și simțul frumuseții sunt sporite săptămâna aceasta. Dacă trebuie să faci un lucru, ieși și privește apusul Soarelui. Latura romantică, creativă și frumoasă a tuturor lucrurilor, inclusiv a ta, va rezona puternic și va crea o legătură durabilă cu viața ta interioară. 

În timp ce alții se pot confrunta cu alergiile de primăvară, tu încearcă să stai cât mai mult acasă zilele astea. Atât soarele, cât și Mercur sunt în Taur, unde vor sta câteva săptămâni. Moment excelent pentru a avea grijă de treburile interne și pentru a comunica cu familia.

Cu toate acestea, în timp ce ești legat de casă, vei fi în continuare destul de productiv acum că Marte este în Rac. Planeta roșie tranzitează sectorul stilului de viață, încurajându-te să lucrezi din greu la auto-îmbunătățire locul de muncă. Îți poți meneja sănătatea mentală în timp ce vei echilibra munca, familia și relaxarea.

Lucrurile ar putea să se mai desțelenească când Mercur va face trigon cu Jupiter din semnul tău, și dă o soluție la drama de familie pe care ai trăit-o. S-ar putea să simți că ai toate argumentele pentru a le spune celor dragi ce ai pe suflet.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător Relațional

Astrele te aduc săptămâna viitoare în situația de a te asocia cu cineva care îți împărtășește dragostea pentru idealuri și estetică; cineva care este capabil să aibă o conversație plină de spirit fără a fi suprarealist; cineva care apreciază fascinația ta pentru neobișnuit. Și dacă ajungeți să vă simțiți atrași unul cu celălalt, nu sta pe gânduri.

Taurul este, de asemenea, implicat în conjuncția dintre Mercur și ocatava sa planetară superioară, Uranus oferindu echilibru unora dintre noțiunile tale romantice iraționale. Cântărește argumentele pro și contra înainte de a face mișcări îndrăznețe și surprinzătoare.

Conjuncția Mercur-Venus îți intensifică simțurile și te avertizează asupra sunetelor, mirosurilor și gusturilor pe care le-ai ignorat până acum. Mirosurile pot fi în mod uimitor de îmbătătoare acum.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător Profesional

Ce săptămână, să fii în topul jocului! Te-ai apucat să faci ceva nou dintr-un capriciu dar mai ales încerci ceva pe care nu l-ai fi încercat în circumstanțe normale. Ești într-un moment decotitură și te simți bine. Următoarele patru săptămâni marchează o perioadă în care te vei simți deconectat de oamenii cu care ai lucrat. Această tendință generală poate fi un pic deconcertantă, dar încearcă să nu o lași să te copleșească. 

Fii precaut cu privire la orice pare prea bun pentru a fi adevărat. Mulți oameni ar putea să o ia de la capăt cu o schemă grandioasă sau cu o notă idilică la birou. Dar umorul bun și cunoștințele te fac să fii persoana perfectă pentru a coordona lucrurile. Capacitatea ta de a-i încuraja pe ceilalți și de a lămuri situațiile încurcate, va fi apreciată. Perioadă bună pentru a stabili contacte constructive. Aplică pentru o poziție nouă sau mai bună. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător Finanaciar

Dacă lucrezi în domeniul import – export, vei constata că săptămâna este benefică pentru tine și că ți-a revenit cheful de muncă. Vei semna o serie de contracte noi. Investițiile asociate cu parteneri din străinătate au succes dacă sunt următite cu atenție. Elementul străin din afacere devine foarte important. Explorează toate opțiunile pentru extinderea ariei de acoperire de către tine.

Întreprinderile și instituțiile în parteneriat vor merge foarte bine săptămâna aceasta. Cei care lucrează în industria farmaceutică vor vedea creșterea afacerilor dar și a profiturilor în beneficiul tuturor celor care au legătură cu această afacere.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător Sănătate

Săptămâna este una în care te poți confrunta cu mici accidente când folosești  dispozitive electrice. Evită călătoriile, deoarece te pot stresa și, de asemenea, pot duce la probleme precum dureri articulare și dureri de spate. La fel, ai grijă în bucătărie, precum și în jurul televizorului și a altor dispozitive electronice din casă. S-ar putea ca un aparat să facă scurt circuit exact când îl bagi în priză și să te scuture bine. Doar fii atent și vezi ce faci cu mâinile!

În altă ordine de idei, sănătatea părinților îți poate da un pic de lucru, săptămâna aceasta. Nu îți face griji, deoarece sănătatea lor se va îmbunătăți spre sfârșitul săptămânii. Dacă ai și bunici, ei bine, ei pot suferi de umflături la nivelul articulațiilor sau dureri articulare. Odihnește-te ori de câte ori poți și evită să stai cu picioarele strânse. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top