Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BALANȚĂ. Cariera ta prinde aripi

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța. Fă o pauză de la grijile pentru bani sau problemele juridice și planifică-ți o scurtă vacanță. Îți va oferi șansa unu alt peisaj dar și oportunitatea de a nu te plictisi de noile perspective spirituale. Acordă atenție sănătății, în special la alimentație. Plăcerea învățării te poate determina să te înscri la cursuri superioare sau doar la un curs de specializare pentru a te perfecționa sau pentru a dobândi abilități noi. Pot apărea unele transformări de carieră în curând. Pregătește-te pentru aceasta continuând să lucrezi ca să ai o perspectivă pozitivă.Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Poate că ți-a plăcut călătoria interioară din ultimele săptămâni. Cu toate acestea, săptămâna viitoare ai putea părăsi această zonă ca să te deplasează în sectoare mai luminoase, așacum fac Soarele și Mercur care sunt în Casa a 9-a, a călătoriilor și a aventurii. S-ar putea să te simți în mod ciudat curat și energizat ca rezultat al renunțării la acele probleme vechi, iar acest lucru îți poate oferi un spațiu curat pentru a lucra.

Indiferent dacă ești dornic să mergi în vacanță, dorești să studiezi sau pur și simplu să încerci noi oportunități, săptămânile viitoare pot fi perfecte pentru a face acest lucru.

În același timp, prezența lui Marte în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și responsabilităților, a imaginii sociale te va face să te oferi voluntar pentru proiectele viitoare sau să menți contractele care te ajută să îți construiți cariera sau afacerea. Nu lăsa temerile vechi să te tragă înapoi. Cu Marte în această zonă, este timpul să ieși și să le arați altora ce poți face.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța Relational

Găsirea unui echilibru între supra-planificare și sub-planificare este ceea ce funcționează cel mai bine în această săptămână. Afacerile juridice necesită o atenție imediată, adică evadările romantice se vor confrunta cu anumite restricții. Ai grijă de problemele de la domiciliu, în special de suferința cuiva drag. Ești de o minte spirituală în această fază. Este ușor să extinzi imaginea și să oferi dragoste în mod liber.

Simți la un momentdat că nu mai ai putere pentru nevoile celor din jurul tău în timpul acestui ciclu lunar. Senzorialitatea ta îți va permite să sesizezi semne subtile pe care alții le pot pierde. Fă-ți timp să discuți cu cineva special. Distribuie idei și valori cu alții, mai ales cu cineva nou în viața ta. Vorbind despre ceea ce contează cel mai mult pentru fiecare dintre voi, vei face un pas important spre continuarea relației voastre în devenire.

Curiozitatea ta crește odată cu Soarele în Gemeni și ești mai perceptiv decât de obicei. Dar dacă cineva crede că poate afla ceva anume de la tine, probabil că a înțeles greșit. Ești foarte conștient de faptul că nu poți judeca o carte doar prin coperta ei.

Sextilul Marte -Uranus, îți aduce o stare de spirit gata să provoace mici probleme – din prea multă bunăvoință.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța Profesional

 Indecizia ta face dificilă funcționarea eficientă. Îți irosești energia pe măsură ce încerci să îți dai seama de următoarea mișcare. Un coleg ar putea încerca să te manipuleze, asigură-te că nu cazi în capcana lui.

Este o săptămână bună pentru progresul lent și constant. Fiabilitatea și sfaturile practice fac o parte importantă a oricărui efort ambițios de echipă. De asemenea, energia susține eforturile antreprenoriale, mai ales dacă ești în căutarea de noi clienți sau parteneri. Mijlocul săptămânii este deosebit de bun pentru a aplica pentru un alt loc de muncă, pentru a semna contracte sau a stabili obiective specifice. Interviurile personale sunt cele mai bune pentru că radiezi competență și farmec.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța Financiar

 Ascultă-ți instinctul. Sensul percepțiilor îți va permite să găsești indicii la cei din jurul tău. Saptamana aceasta pare cea mai favorabila pentru planificare financiara sau strategii noi. Percepțiile tale îți vor servi bine în chestiuni controversate, inclusiv în conversații intime. Chestiunile legate de bani sunt esențiale acum, deoarece ești interesat să petreci ceva timp distrându-te cu prietenii. Găsește sectoarele care sunt problematice pentru tine. Este posibil ca acestea să fie zone care ar putea beneficia de un sprijin suplimentar. Detaliile financiare și finalizarea documentelor necesare ar trebui să primească prima săptămână de vârf.

Implică-te în planificarea financiară în această săptămână și pune la punct strategia unor planuri pe termen lung. Cercetează și vezi cum îți folosești productiv timpul. Chestiunile legate de bani au acum o importanță supremă. Considerațiile în afaceri necesită atenția ta.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța Sănătate

 Dacă tipul obișnuit pentru efectuarea de exerciții fizice nu funcționează pentru tine, încearcă ceva mai dur pentru sistemul tău nervos. Ar fi mai bine să te concentrezi asupra exercițiilor care promovează relaxarea și conservarea energiei, cum ar fi yoga sau tai chi. Există unele influențe puternice în jurul acestor valori. Chiar dacă vrei să renunți la sană, poți merge să înoți. Ți-ar prinde bine atât pentru mușchi cât și pentru articulații. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top