Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC. Te îndepărtezi de oamenii dragi

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC. Bani sunt în mintea poate și pentru că te confrunți cu probleme legate de gospodărie. Ai grijă la ce trebuie înlocuit sau reparat. O călătorie scurtă, ți-ar putea prii. Generează un sentiment de oportunitate. Bucură-te de un concert. Încearcă să asculți mai mult decât vorbești. Rămâi în contact cu oameni importanți, în orice mod posibil, prin e-mail, telefon sau SMS. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC Relaţional

 Familia partenerului îți poate solicita ajutorul pentru a rezolva o problemă personală sau financiară. Fii la fel de generoși pe cât poți și ajută.

Se schimbă statutul comunicării. Mercur este în domiciliu, adică în Gemeni, deci săptămânile viitoare ar putea fi vii cu deschidere spre social. S-ar putea să fii foarte curios despre ce poți să faci. Dacă ești condus de informații corecte, există multe oportunități rezervate.

Marte este în Casa familiei, un moment bun pentru a participa la viața acesteia și poate pentru a organiza o reuniune. Dacă nu ți-ai văzut demult niște rude, o adunare inopinantă poate fi foarte plăcută.

În plus, legătura dintre Marte și Neptun, te-ar putea găsi cumpărând diverse pentru familie, chiar un gadget care economisește timp și energie. Dacă simți că aveți nevoia de te retrage din viața socială și de a reflecta asupra unor probleme sensibile, ai ocazia ca cu câteva idei și soluții să ieși din lumina reflectoarelor.

Simți o nevoie acută de a fi auzit în această etapă. Nu lăsa stresul să copleșească relația. Fă-ți timp pentru plăcerile simple și pline de satisfacții. Încearcă să nu fii prea analitic. Grijile tale pot fi inutile. Păstrează comunicarea și așteptă-te ca ceilalți să fie rezonabili. Deși preocupările casnice necesită încă atenția, nu uita să acorzi atenția cuvenită persoanei la care ții.

Soarele este în Gemeni, așa că primești o mână de ajutor atunci când vine vorba despre noi oameni și potențiale întâlniri.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC Profesional

 În această săptămână, ai energia necesară să abordezi problemele la locul de muncă direct. Slujba ta poate trece prin schimbări enorme acum. Lupta împotriva lor deoarece decizia de a abandona nava nu va da rezultatele pe care le vrei. Acceptă  schimbările și adaptează-te cât de bine poți.

Energia din această săptămână este destul de puternică pentru progresul constant care sprijină eforturile muncii în echipă. Dacă lucrezi pe cont propriu, discută cu  specialițti la mijlocul săptămânii pentru a avea cele mai bune rezultate. Acesta este un moment bun pentru luarea deciziilor manageriale. Așteapt-te ca superiorii să îți aprecieze ideile sensibile. Vineri este o zi puternică dacă vrei să aplici pentru un nou loc de muncă sau orice alt început.

Comunică în orice formă disponibilă. Profită de prezentările scurte și asigură-te că asculți când nu vorbești. Ai suflet de artist ceea ce îți oferă o ieșire pentru exprimarea de sine. Fii sustinător și generos cu colegii, indiferent dacă sunt de birou sau parteneri, deoarece întâmpină dificultăți. Banii și timpul pot fi necesari atât timp cât te ajută cu achizițiile sau reparațiile.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC Financiar

 Aspectul financiar a fost constant fluctuant. Ești frustrat de situația instabilă în care te afli. Ai mai mult control asupra situației tale decât ai crede. Totul este în mâna ta. Te așteaptă un nou început.

Ai în minte doar veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în abordarea domeniului financiar. Poate fi o perioadă de colectare a ideilor noi despre cum să faci bani. Ești cu adevărat în legătură cu valorile personale și obiectivele financiare. Cu toate acestea, încearcă să nu te îngrijoreze excesiv problema banilor. Comunicarea ar putea aduce câștiguri monetare.

Banii vor cântări greu în mintea ta. Este posibil să cauți venituri suplimentare în speranța de a materializa unele planuri de a avansa cu un obiectiv personal pe care îl susții cu pasiune.

Orice lucru legat de bani, inclusiv bugetele, asigurările, datoriile sau creanțele poate necesita o revizuire atentă. Analizează fluxul de numerar. Evaluează chestiunile financiare și asigură-te că le exploatezi ca lumea. Ai o dorința puternică de a-ți comunica experiența prin scris, mesaje, e-mail sau prin vorbire. Toate aceste eforturi pot genera bani în viitor.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC Sănătate

Rezolvă rapid orice problemă legată de sănătate sau de stres, în momentul în care apare. Rezolvă-ți așteptările și sănătatea mentală va fi un beneficiu. Obiectivele nerealiste ar putea genera nefericire. Mintea rațională te va ajuta să iei decizii bune și să stabilești conexiuni pe tot parcursul eveimentelor.

Există multe filozofii care susțin exercițiul și rutina prin dietă deoarece ar aduce beneficii sănătății. Analizează puțin opțiunile dacă nu ai făcut-o deja. Păstrează-ți mintea calmă și liniștită și organismul plin de energie. Orice disciplină care presupune energizarea și conservarea energiei în corp îți va aduce recompense excepționale dacă procedezi corect cu el. Dovada stă în fapte. 

Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top