Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI. Trebuie să acționezi urgent, e cazul să calculezi mai bine ce faci

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI. Și tu, ai numai bani în minte. Un regres financiar impune necesitatea unei surse suplimentare de venit. Faceți timp pentru autoevaluare. Acest lucru te va ajuta să te conectezi la propriile tale resurse interioare și să te conducă la noi oportunități. O schimbare a setării dintr-o mișcare recentă sau o promovare îți poate aduce un nou sentiment de identitate. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI Relaţional

 Mintea ta se concentrează asupra chestiunilor private și asupra problemelor din trecut. Este un moment în care cel mai puțin probabil este să vorbești despre tine sau să te exprimi liber. Cauți răspunsuri în trecutul tău. Pentru a le găsi, ar fi bine să te angajezi în cercetare sau în meditație liniștită. Nu te lăsa târât de probleme care și-au depășit utilitatea și scopul și nici nu-ți pierde energia învinovățindu-te. Analizează-ți trecutul pentru a avea un viitor mai bun. Este posibil să fii conștienți de limitele proprii, fie ele fizice, emoționale sau financiare. Dar aceste sentimente vor trece și vor da drumul spre o mai mare deschidere, bucurie și creativitate în viitor.

Soarele și Mercur, conducătorul tău spiritual, sunt în semnul tău. Te vei simți cu adevărat în elementul tău, deoarece această pereche animată te încurajează să îți manifești latura curioasă. S-ar putea să ai multe de discutat despre diverse subiecte cu ceilalți în timp ce inițiezi planuri și dai și primești sfaturi. S-ar putea să te implici în interacțiuni romantice.

Ai nevoie de ceva timp și spațiu pentru tine. Probleme particulare, specifice sunt ingerințe de maximă urgență. Ia-ți timpul necesar pentru a regla lucrurile.

Examinează trecutul și privește în interior pentru a găsi răspunsurile pe care le doresti. Țineți minte, deși nu puteți schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Așteptările tele pot fi, pur și simplu, prea mari. Știi ce ești capabil așa că stabilește-ți obiective rezonabile pentru a te canaliza creativ în cea mai fierbinte pasiune. Fii răbdător și răsplata pe care o aștepți se va vedea curând.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI Profesional

 Ești în poziția de a primi un premiu mare sau un fel de premiu. Primește-l cu recunoștință și încredere. Bucură-te de o cină sărbătoarească cu colegii. Ai pus o piatră de hotar importantă; așa că nu-ți fie frică să o arați.

Ți-ai creat o situație în care nu te simți complet confortabil. Undeva de-a lungul drumului, ai pierdut legătura cu sinele tău și cu scopul profesional ales. Nu rămâne în această poziție dificilă. E timpul să mergi mai departe.

Așteaptă-te să ți se acorde sprijin ambițiilor tale în această săptămână. Rețelele și contactele sociale îți pot aduce resurse importante în prima jumătate a săptămânii. Nu ezita să ceri ceea ce ai nevoie. Aceasta este o săptămână norocoasă pentru a lua decizii și a stabili obiective specifice care să îți susțină succesul pe termen lung. Acordă-ți mai mult timp pentru a examina cu atenție, detaliile oricărui plan sau proiect. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau vrei altceva, vineri poți strălucii la un interviu.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI Financiar

 Când vine vorba despre bani și finanțe, în general, s-ar putea să fii mai emoțional decât de obicei. Dacă acest lucru te face să te simți puțin vulnerabil, înseamnă că ajungi la rădăcina motivelor pentru care acest lucru ar putea fi de natură să atenueze orice temeri sau neliniști.

O schimbare profesională sau promovare îți oferă acel sentiment crescut de auto-valoare. Explorează-ți oportunitățile profesionale pe care le ai în față. Evaluează-ți propriile puteri și limitări înainte de a sări, pentru a evita orice pierdere financiară. Este posibil ca în această fază să fie necesară o relocare cu munca sau să demarezi ceva pe cont propriu. Profită la maxim de acest început nou. Lasă-ți ego-ul în stand by și urmărește o cale nouă spre o mai mare fericire și bogăție personală.

Trecutul este în mintea ta în această săptămână deoarece te simți consumat cu chestiuni private. Dă-le drumul cât de repede poți și revin-o în prezent. Există un fel de gravitație interioară și nimeni nu te pot ajuta să observi diferența. Dar în casă ar putea să cheltuiești mai mult decât ai anticipat sau ai bugetat. Dacă constați că trebuie să redimensionezi temporar bugetul, este bine. Însă încercarea de a forța ca ideile tale să se realizeze acum nu poate fi posibilă.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI Sănătate

 Rămâi prezent și atenti. Nu lăsa problemele dificile să creeze o acumulare de emoții pe care apoi să încerci să o suprimi. Continuă să curgi și să te miști în ritmul tău și vei trece prin zilele următoare cu pioșenie și grație. Mai ales va fi benefică orice metodă care te ajută să elimini tensiunea concentrată din corpul tău și să depășești blocajele subtile. Când te simți stresat, emoțional sau la pământ, elibereaz-o pentru o sănătate bună. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top