Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 LEU. Este una din cele mai bune săptămâni ale tale

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu. Soarele și Mercur sunt în sfera socială săptămâna aceasta, oferind ocazii de distracție și de veselie. Cu aceste două influențe asupra echipei de lucru, poți savura participarea la tot felul de evenimente și să fii dornic să întâlnești oameni noi și să faci conexiuni de valoare. În a doua parte a săptămânii poți avea enta ocazia de a purta discuții interesante și, probabil, să închei câteva oferte lucrative. Dar, mai presus de toate, șansa de a petrece timpul într-o companie bună. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Marte își  continuă călătoria prin Casa a 12-a, sector spiritual, și te poate pune în legătură cu impulsurile intuitive. Privește săptămâna ca pe una în care o idee, aș spune genială, poate duce la o oportunitate de a-ți continua cariera altfel. Dacă există o problemă delicată pe care trebuie să o discuți, apelează la un consilier care te poate ajuta să o vezi dintr-o nouă perspectivă.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu Relaţional

Nu uita să fi atent în relații, deoarece membrii familiei pot avea nevoie de tine. Parteneriatul de suflet este în criză, resuscită-l! Ești în perioada cea mai sociabilă a anului, cu multe potențiale partide la orizont.

Flirtrează, distrează-te și ai putea întâlni pe cineva. Fii atent acasă însă, deoarece un accident administrativ, ar putea fi o sursă de stres. Concentrează-te pe cei care îți oferă sprijin regulat.

Simți nevoia de a fi mai autoritar în timpul acestui ciclu a lui Mercur când vei dori să iei în calcul iertarea. Devotamentul față de îndatoririle casnice ar fi mai înțelept acum, las-o mai moale cu romantismul, tot ceea ce spui și faci să fie în exterior, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Comunică cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – și acest lucru, la rândul său, îți va spori viața sentimentală. Nu te concentra prea mult pe neîmplinirile sentimentale. Stai departe de bârfe și de tot ce îți poate face rău. Spune-ți opinia atunci când ți se solicită acest lucru.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu Profesional

Succesul la locul de muncă, este de așteptat. Carisma ta te face atractiv pentru cei din jurul tău. Performanțele tale sunt evaluate favorabil, ceea ce duce la creșterea statutului. Aceasta poate fi, de asemenea, însoțită de o majorare salarială sau măcar de un bonus.

Te gândești foarte mult la carieră și la problemele de afaceri săptămâna aceasta. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice. Folosește puterea cuvintelor pentru a influența cifrele de afaceri. Este un moment excelent pentru a dezvolta strategii profesionale sau alte abilități. Îți poate fi solicitat sfatul, deoarece ești abordabil și sigur pe tine. Multitasking-ul probabil îți gestionează cariera. Nu îți face excesiv griji și vei avea succes.

Energia din această săptămână poate fi o provocare. Este posibil să fie necesar să examinezi responsabilitățile sau comunicarea cu ceilalți pentru a te asigura că toată lumea știe ce are de făcut și că angajamentele pot fi îndeplinite. Amintește-ți că este mai bine să fii atent la orice întârziere sau defecțiune decât să crezi că problema va dispărea de la sine. Acordă atenție îmbrăcămintei și fă cea mai profesională prezentare personală posibilă. Poate că ai nevoie de mai multe cereri în aces sens. Ești vocea autorității printre colegi. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Stăpânirea discursului îi va impresiona pe superiori.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu Financiar

 Problemele finaniare indirecte de acasă, cauzate de un furt sau un accident, necesită recursuri imediate. În această fază, poți exercita influențe cu ușurință asupra celor din jurul tău. Folosește timpul pentru a te conecta și a promova anumite obiective profesionale. O afacere colaterală sau o modalitate de a transforma un hobby într-o posibilitate de a face bani îți va fi devoaltă curând. Fii cu urechile pânie, cum se spune, și vei auzi câteva noi opțiuni interesante în această fază.

Există foarte mult schimbări care vin în sectorul banilor pentru următorii câțiva ani. Deoarece anumite modalități de a face bani sunt abandonate în favoarea celor noi, ia în considerare modul în care dorești să trăiești în urmărorii cinci – zece ani. Punerea tuturor la dispoziția ta, schimbările vor aduce dividende mari până când vei avea nevoie și de bani cash. Amintește-ți să ceri ajutor atunci când ai nevoie de el.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu Sănătate

Uneori poți avea probleme pentru că nu acorzi atenție mesajului principal trimis de propriul corp, ei bine, și acum ar putea fi una din acele perioade! Există multă emoție pe planetă în zilele noastre – mulți oameni vor să facă bine pentru a contracara marea durere pe care au simțit-o în ultimii ani. Treaba ta este să faci bine pentru tine – pentru corpul, mintea și casa ta. Concentrează-te pe tine însuți/însăți și vei avea dispoziția să te alături celorlalți și de a lucra pentru binele nostru, al tuturor. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top