Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI. Tu ești la o răscruce spirituală

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI. Tu ești la o răscruce spirituală, nesigur pe credința ta sau ce idealuri ar trebui să urmezi. Petrece o vreme explorând idei noi, prin educație formală sau în mijlocul naturii. Relațiile te pot solicita. Cineva din propierea ta se confruntă cu o problemă financiară stresantă și îți poate cere sfatul și sprijinul. Nu renunța la reparații sau renovări, ci rezolvă cheltuielile pentru cele mai presante probleme. Participarea la lucrările gospodărești au un sentiment de fericire și satisfacție. Fii atent la toți cei care depind de tine. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Focalizarea se mută săptămâna aceasta pe sectorul familial și acasă, în timp ce Soarele și Mercur se mișcă în Gemeni în următoarele săptămâni. Această influență plină de viață te poate încuraja să îți deschizi casa altora, să te distrezi mai mult și să te bucuri de oamenii din preajma ta.

Dacă ai dispoziție antreprenorială, îți recomand să începi o afacere de acasă, de la masa de bucătărie sau un colț mic dintr-o cameră ca să vezi cum merg lucrurile.

Marte este în prezent în Casa a 5-a, sectorul de petrecere a timpului liber, a creativității și a iubirii, iar acesta ar putea fi un catalizator pentru creativitatea ta. Dacă ai un talent sau o abilitate de care ai uitat o perioadă de timp, această energie pozitivă te poate încuraja să reiei lucrurile de unde au fost lăsate și să le duci la nivelul următor. Dacă ești deja în plin avânt creativ, atunci arată-ți munca și altora, te poate ajuta să îi faci o afacere profitabilă.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI Relaţional

Acasă este locul unde este și inima ta săptămâna aceasta. Țineți cont de acest lucru atunci când te confrunți cu nevoile părinților sau ale celor pe care îi îngrijești. Dăruiește generos celor care ți-au dat totul și te iubesc așa cum ești. Cheltui bani pentru materialele necesare, la o reparație sau o renovare. Credințele tale spirituale pot fi provocate sau complicate de interacțiunile și experiențele cu care te confrunți în această fază. Încearcă să faci o pauză, ieși în natură sau petrece un timp cu cineva special, pentru a reîncărca și a obține perspectiv de care ai nevoie.

Sarcinile mundane pot fi dificil de concentrat acum, deoarece te prin planuri mai pasionale. Indiferent ce dai acum, vei primi, asemenea, așa încât tratează-i pe alții așa cum ai vrea să fii tu tratat. Riscă, și mental și relațional. Îndrăznește să fii cunoscut în profunzime.

Te simți presat să ieși din zona ta de confort când luna trece prin Pești căutând aventura încă de la începutul săptămânii, așa că fă saltul. S-ar putea să te relaxezi odată ce te distrezi.

Mercur este și în această săptămână în Gemeni, ceea ce înseamnă că ești mai atent și mental mai concentrat decât de obicei. Dacă nu îți place ceva, cineva ar putea face un comentariu sarcastic la adresa ta doar că de astă dată, te lasă rece comentariile răutăcioase.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI Profesional

Este destul de evident că trebuie să depui o muncă susținută, pentru a obține ceea ce dorești. Un lucru care nu poate fi chiar atât de evident, totuși, este credința. Nu uita că dacă ai credință tot ceea ce faci va avea succes și profitabilitate.

Așteaptă-te să ai de a face cu oameni puternici în săptămâna aceasta. Este posibil să întâlnești forțe care blochează sau cel puțin provoacă unele blocaje planurilor tale. Pot exista anumite sisteme sau modele care trebuie reevaluate. Mijlocul săptămânii este bun pentru călătorii, marketing și organizarea unor cursuri suplimentare de educație sau formare profesională. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun, ziua de vineri este o zi foarte bună pentru a face o asemenea schimbare și pentru tine.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI Financiar

Problemele de construcție domină în această fază. S-ar putea să te simți cufundat în probleme legate de un imobil cât și de rude. Un părinte, al tău  sau al partenerului de viață, poate avea nevoie de ajutor pentru o reparație, fie la domiciliu fie cu mașina. Dacă poți, fă lucrurile să funcționeze. Evităi riscurile sau deciziile riscante. Profită la maximum de timpul liber petrecut în aer liber.

În această săptămână pot apărea câteva probleme interesante pentru tine și care ar putea implica niște cheltuieli financiare pentru casă și familie. Tensiunile care se creează arată că frumusețea și confortul ar putea necesita un stoping temporar pentru a putea realiza un plan financiar mai conservator. Cei mai apropiați confidenți susțin interesul tău din toată inima. Ai încredere în instinctele tale când economisești și investești bani. Împreună poți face ca lucrurile mari să se întâmple.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI Sănătate

 Încă o dată imaginația ta va avea un efect puternic asupra modului în care te simți. Dacă ești convins că o răceală revine, atunci fii sigur că așa va fi. Imaginează-ți că orgaismul tău este plin de energie și acest lucru va deveni un adevăr pentru tine. Asigură-te că folosești puterea minții pentru a-ți asigura o stare de sănătate optimă. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top