Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC. Ai grijă cu gestionezi finanțele că s-ar putea să ieși pe minus

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC. Fii conștient în cheltuielile în care te bagi. Evită investițiile sau achizițiile riscante. Probleme personale bruște te pot trimite la medic. Relațiile au o importanță vitală acum și asta include și forjarea unora noi. Ieși în afara cercurilor tale sociale pentru a te conecta cu noi oameni interesanți. Această rețea poate duce la schimbări și răsturnări de situație. Ține-ți minte deschisă is-a-vis de o oportunitate. După o perioadă de introspecție, este timpul să îți revi. Mulți sunt alături de tine și te susțin. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

În această săptămână, treci în faza în care cosmosul te încurajează să faci un pas înapoi pentru a reflecta și a te reîncărca energetic. Pe măsură ce Soarele și Mercur sunt în Gemeni, următoarele săptămâni pot reprezenta o oportunitate de a elimina orice bagaj emoțional și de a rezolva orice problemă care te reține. Este, de asemenea, un moment care îți oferă un program mai simplu pentru a stăpâni jocul interior.

Marte se mișcă prin semnul tău, astfel încât să te simți gata să abordezi problemele care au fost ascunse sub covor. Un sentiment de curaj și determinare te pot inspira să începi cu ceva care te deranjează de ceva timp – chiar și ani. Obținerea ajutorului unui consilier sau a unui terapeut ar putea fi cheia pentru a rezolva acest lucru pentru totdeauna.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC Relaţional

 Sentimentele și iubirea sunt la o răscruce în ce privește angajamentele de familiale. S-ar putea să te convingă să îi ajuți pe ai tăi să-și rezolve problemele. Cele juridice sau de sănătate ar putea fi, de asemenea, abordate. Fii deschis și cinstit cu cei importanți pentru tine Este timpul să recunoaști o greșeală și să faci totul pentru a merge mai departe. Trebuie să îți analizezi convingerile și să obți conștientizezi ce vrei. Încearcă să practici meditația pentru a avea un somn adecvat și evită tentațiile care cauzează probleme în relație.

În dragoste și prietenie, efortul pe care l-ai depus nu este irosit. Ce îți propui să faci tu însuți vei primi la rândul tău. Așa că lasă lumea să vadă ce persoana caldă, grijulie și empatică ești.

Soarele este în Gemeni, așa că s-ar putea să fie loc pentru întâlniri obișnuite. Încă mai vrei să te apropii emoțional de cineva, dar… întoarce-te înapoi și distrează-te cu cineva fără obligații.

Sfârșitul de săptămână îți reamintește că este o idee bună să încerci din când în când lucruri noi. Dacă ai fost curios legat de un stil de viață alternativ, acum te refugiezi în el.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC Profesional

Mintea ta este deschisă, alertă și activă în această săptămână. Ai abilitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor cu alții este un interes primordial. Ești adeptul discuțiilor, gata să asculți și să îți argumentezi poziția. Alții îți apreciază capacitatea de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte obiective pe termen lung. Îți oferi în mod spontan căldura și prietenia. În același timp, ajungi în interiorul tău, căutându-te pe tine cel adevărat, dezgolit de orice pretenție și artificiu.

Așteaptă-te să te bucuri de sprijinul și contribuția pozitivă a colegilor sau a clienților în această săptămână. Vei avea vise minunate care susțin binele tuturor. Este un moment minunat pentru o scurtă vacanță sau călătorie pentru a construi o afacere. Vineri este o zi norocoasă pentru orice deschidere, acord sau căutare de locuri de muncă.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC Financiar

Orice cheltuială pentru acțiuni comune ar trebui analizată cu atenție. Asigură-te că execuți orice plan financiar dat de cineva mai conservator și orientat spre detalii. S-ar putea să fii chemat de la locul de muncă și să ți se solicite ajutorul pentru reabilitarea unei clădiri. Deși nu este ușor, fă-ți timp și pentru asemenea lucruri. Ceva profund se trezește în tie și curând te va îndreaptă spre un nou drum financiar. Orice economie pe care o subliniezi acum este temporară.

În această săptămână este posibil să îți ajustezi modul în care te gândești la bani și la rolul lor în viața ta, precum și la modul în care îți administrezi veniturile. S-ar putea să fi obișnuit să te gândești la tine ca la un salvator sau ca la un bun samaritean. Poți fi amândoi. Vei vorbi despre felul în care știi săabordezi chestiunile financiare. Speranța ta este că poți face acest lucru într-un mod diplomatic și tolerant și să incluzi perspectiva tuturor.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC Sănătate

 Meditează sau angajează-te într-o practică spirituală care îți aduce calm și confort. Schimbarea este inevitabilă și este vitală să o accepți. Nu contează ce ți se întâmplă, ești convins că poți să depășești momentul. Acesta este probabil cel mai mare dar al tău. Ai credință în puterile tale de recuperare, încât aceasta poate fi o luptă jumătate câștigată. Poate că ai unele rezerve în acest moment, dar vei uita repede de el. Crede în abilitatea ta de a te vindeca și de ați fi bine. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top