Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR. Avită orice aventură riscantă

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR. Ești obligat să mergi la numeroase întâlniri din această săptămână. Achizițiile sau afacerile necesită atenția ta. Acordurile juridice au prioritate. Trebuie să iei o decizie importantă, astfel încât să discutați cu soțul sau cu o altă persoană apropiată calea de urmat. Menține calmul și liniștea la domiciliu și rezolvă conflictele sau neînțelegerile pe măsură ce apar. O schimbare a peisajului îți mai va atenua din grija față de cineva care nu te vede cu ochi buni. Fii atent cu banii, evitând orice aventuri riscante. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

E timpul să închei lista de lucru. Deci, este ideal să achiți facturile de utilități, pentru a elimina dezordinea și a-ți îmbunătăți profilul pentru locul de muncă. Adaugă o verificare de rutină a sănătății pentru a te asigura că nu ți-a scăpat nimic. Abilitățile profesionale și sănătatea generală sunt tot ce contează în prezent. S-ar putea să îți asumi și niște responsabilități suplimentare.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR Relaţional

 Ești preocupat de bunăstarea familiei, a celor care depind de tine și a colegilor. Ai grijă de cei dragi, dar nu pierde din vedere propria sănătate. Un program suprasolicitat nu este util sau sănătos acum.

Relațiile se dezvoltă excelent, cu Soarele și cu Mercur în Gemeni. În săptămânile următoare, ai putea avea interacțiuni numeroase, iar viața socială ar putea fi mai intensă. Este timpul să aduni informații, să cauți oameni cu care să colaborezi.

În același timp, cu Marte care se deplasează într-o zonă mai emoțională, fii pregătit să vorbești despre ceva care a fost o problemă mult timp. Nu trebuie să faci asta, dar împărtășirea cu partenrul de viață ar putea aduce o asemenea ușurare încât să te întrebi de ce nu ai făcut-o mai înainte. Este timpul să recunoaști orice durere ascunsă și să te iubești suficient pentru a dori să o vindeci.

Această perioadă cere ca lucrurile să fie bine aliniate în viața ta. Începând de la cele mai mici detalii, cum ar fi plata facturilor, la proiectele la scară largă, care trebuie văzute până la finalizare. Mergi la întâlniri pentru a verifica viabilitatea lucrurilor. Odihnește-te atât cât este nevoie. Nu te suprasolicita. Bucură-te bine și fii gata pentru orice emoție.

Întâlnirea este foarte distractivă atunci când luna trece prin romanticul Pești, la începutul săptămânii. Dacă planifici o întâlnire, adună cât mai multe emoții pentru a dispune de adrenalinp.

Conjuncția separantă Soare-Mercur, te ajută să comunici în mod eficient, iar tu ești foarte bun la elaborarea ideilor. Este corect să stabilești o întâlnire atunci când ești departe?! Cu cât ești mai interesat de acest subiect, cu atât îți va fi mai ușor să îți exprimi opiniile.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR Profesional

 Acordurile juridice sau contractele care au impact asupra ta sau a subordonaților tăi necesită atenție în această săptămână. Este ușor să te blochezi într-o situație în care te simți confortabil mai ales că simți pământul sub picioarele tale. Teritoriul din jur este familiar și te simți în siguranță. Problema cu care te confrunți este stagnarea, așa că este timpul să împingi lucrurile la nivelul următor.

O perioadă cu o mare încărcătură energetică, când abilitățile tale diplomatice trebuie să fie clare pentru a evita conflictele. Dar dacă lucrezi pentru a construi o echipă sau discuți cu clienții, poți crea situații cu beneficii pe termen lung. Este un moment norocos pentru a vorbi cu superiorii sau pentru a cere sfatul experților. Colaboratorii îți vor aprecia prezența simpatică. Dacă ești în căutarea unei poziții mai bune, a doua parte a săptămânii este bună pentru un interviu de angajare.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR Financiar

 Stabilește ce te îngrijorează și stabilizează orice probleme financiare care plutesc în aer. Fă-ți o listă de sarcini și ia fiecare articol pe rând. Fă totul cu pași mici, uneori improvizați, după cum este necesar. Ai în tine puterea pentru a-ți îmbunătăți viața financiară. Urmărește-ți angajamentele personale și finnciare. Găsește un echilibru între muncă și cheltuieli și vei avea, succes. Nu te neglija însă!

Posibil să nu fii cel mai răbdător semn al zodiacului, dar săptămâna aceasta chiar poți avea probleme cu acest mod de gândire. Aspectele care afectează casa reațională și a familiei, arată că aceste zone din viața ta nu se înțeleg foarte bine împreună. Cel mai bine este să aduci liniștea, chiar și în tne. Pentru fiecare concesie pe care o faci altora, petrece ceva timp și cheltuiește niște  bani pentru spațiul tău virtual.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR Sănătate

A trage pentru a face ceea ce este mai potrivit pentru tine și pentru ceilalți va fi foarte important în această săptămână și în următoarele câteva luni. Aglomerarea de planete face ca codul tău moral intern să se schimbe de la pastel la neon și vei dori să-ți exprimi iubirea pentru neprihănire în multe feluri. Nu-ți neglija propriul corp în această perioadă, în nici un fel. Restul ce ai nevoie, o dieta sănătoasă, afecțiunea pe care vrei să o acorzi și să o primești este de o importanță vitală acum. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top