Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION. Secretele ies la iveală, nu le mai poți ascunde

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION. Îți poți pierde tatăl sau un profesor la care ai ținut foarte mult, săptămâna aceasta. Este timpul să discuți cu un partener sau un apropiat și să îi împărtășești un secret pe îl păstrezi de mult timp în suflet. Cauți răspunsuri și pe căi spirituale. Unii bani neprevăzuți, poate dintr-o moștenire, ar putea fi în curând ai tăi.Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Soarele și Mercur sunt în Casa a 8-a, o zonă mai intensă în zilele următoare. Iar săptămâna viitoare ar putea reprezenta o ocazie de a te cufunda adânc în tine și, probabil, să te înțelegi mai bine. Lucruri ascunse ar putea ieși la lumină deoarece evenimentele reflectă ceea ce se întâmplă în interiorul tău. Acesta ar putea fi un moment foarte răvășitor atunci când înțelegi în primul rând modul în care mintea ta inconștientă îți formează realitatea. Analizează-ți viselepentru că ar putea fi foarte revelatoare.

În același timp, Marte se află în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și explorrii și te poate încuraja să pornești să descoperi noi locuri și interese. Urmează-ți intuiția pentru că ai putea ajunge la experiențe foarte bune pentru tine. De fapt, ai putea înțelege de ce ai reușit în unele aventuri și a eșuat în altele. Ambele sunt necesare pentru creșterea sufletului.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION Relaţional

 Fii deschis legat de trecutul tău, inclusiv greșeli sau umilințe. Relațional căutați un scop orientativ. Este decisiv în această săptămână în toate domeniile vieții tale. Indiferent dacă ai în vedere probleme de importanță profesională sau personală, poți vedea pe deplin impactul alegerilor tale.

Efectul deciziilor asupra oamenilor din viața ta contează cu adevărat pentru tine. Dacă te simți condamnat pentru încercarea de a ajunge la alegerea potrivită, ține-i la distanță. Cineva aproape și demn de încredere este dispus să te asculte. O conversație sinceră ar fi liniștitoare acum. Comunicarea gândurilor și planurilor cele mai intime ar ușura sarcina. Pentru a putea înainta, trebuie să fii gata să renunți cu adevărat la trecut.

Conjuncția separantă dintre Soare și Mercur de la începutul săptămânii te face să mergi puțin mai departe și să intri în dispozitiv pentru a lăsa pe cineva să descopere cum te simți în realitate.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION Profesional

 Cântărește avantajele și dezavantajele fiecărei situații acum. Te simți entuziasmat și gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți. Pe măsură ce intenționezi să te împotrivești opiniilor altora, cu atât vei sfârși indecis. Legăturile personale vor aduce claritate gândirii tale. Îți dorești foarte mult să împărtășești istorii personale cu cineva cu care te simți confortabil. Este un moment favorabil pentru activitățile legate de relațiile publice, cum ar fi arbitrajul sau medierea, sprijinul clienților prin consiliere. Cuvintele potrivite au un impact favorabil. Diplomația și eforturile de echipă sunt cele mai importante acum.

Poți să te simți însă neliniștit și împrăștiat în această săptămână. Dorința de a-ți extinde orizonturile și de a-ți urma visele se poate contrazice cu nevoia de a fi responsabil și de a păstra rutina stabilită. Conversațiile ocazionale îți pot schimba punctul de vedere. Asteptați-vă la unele întârzieri ale unor planuri bine stabilite, la mijlocul saptamanii. Evită dusul vorbei dintr-un loc în altul, la locul de muncă. Este posibil să existe niște jocuri de putere de care să nu știi.

Oferă-ți ajutoru la locul de muncă și vei fi implicat în anumite acțiuni de cooperare. Ia  legătura cu acei colegi care te pot ajuta și vei avea parte de contacte pe termen lung. Fă din comunicare un obiectiv în această săptămână, angajarea în PR sau consiliere în cazul în care apare ocazia. Fii diplomat și gata să conduci o echipă spre o victorie.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION Financiar

 Urmărește-ți, cum spuneam, intuiția și analizeză-ți visele în timp ce încerci și întocmești un curs de utilitate. În acest stadiu este probabil un venit neașteptat sau o moștenire. Investește cu înțelepciune, evitând obiectele de care nu ai nevoie sau fiind prea indulget cu tine. Ești plini de considerație față de alții săptămâna aceasta, gata să detectezi ceea ce este mai necesar și dorit. Nu sta prea mult pe gânduti să iei decizia care e nevoie.

Închei o fază și începi o alta cu totul nouă, dar asta nu va afecta viața financiară. Noile relații știu ce înseamnă să faci un bine dar, un vin bun, dar știu și cum să aducă niște bani în portofel. Studiază-le căile și acțiunile, poți niște trucuri neștiute. În același timp, crează-ți un plan de economisire și de investiții, care să poată fi realizat cu ușurință. Acum ori niciodată.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION Sănătate

Frustrarea ar putea fi principala ta problemă, așa că fii bun cu tine. Poate că ai avut de-a face cu multe probleme într-un timp scurt, dar lucrurile devin mai ușoare. Recunoaște cât de bine ți-a prins. Programează-ți un masaj relaxant sau răsfăță-te într-un mod în care te simți bine. A ajunge la sursa anumitor probleme poate fi eliberatoare. Este timpul să faci un inventar și niște schimbări. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top