Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR. Familia are nevoie de tine, ai grijă la cheltuieli

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAURÎn această săptămână ar trebui să te întorci mai mult spre familie. Fii totuși prudent cu cheltuielile. Evită suprasolicitarea sau dă o anumită tentă achizițiilor fie de case, teren sau  materiale noi. Urmărește lucrurile pe care nu poți pune preț – fericirea vieții de familie și sentimentele de dragoste și valoare de sine. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR Relaţional

Energiile lui Marte agită sectorul comunicării și face din săptămânile viitoare o mare oportunitate de a spune tot ce ai ținut în tine. În plus, o întâlnire la mijlocul săptămânii îți poate oferi o idee strălucitoare.

Relațiile sunt pivotul principal al săptămânii. Fă-ți timp pentru frații, vecinii, colegii de clasă și prietenii ocazionali. Este posibil să inițiezi discuții în această perioadă, să îți evaluezi aspectul și impactul pe care îl ai asupra celor din jur.

Familia are prioritate în această săptămână. Luați masa împreună, mergeți la cumpărături împreună, vizionați un spectacol împreună. Privește înăuntrul tău ca să faci inventarul tăriei și slăbiciunilor tale. Te simți cu adevărat în legătură cu cine ești.

Problemele inimii nu prea fac prea multe cadriluri săptămâna aceasta. Gândurile îngropate pot răbufni. De aceea, săptămâna implică o mulțime de căutări sufleteti. Cauți ceea ce te face să te simți sigur pe tine. Ideile sunt ușor de exprimat și le este ușor să te conectezi la alții. Puterea ta de atracție îți permite să mergi după ceea ce dorești. Privește în jurul tău, contactează-te cu oamenii și du-te după ceea ce cauți. Fii conștient de ceea ce dorești cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să fie simțite cu inima și cu sufletul.

Luna se află în Pești la începutul săptămânii, așa că ești familiarizat cu energia căutată de cei care au nevoie de încredere. Pentru că ești în căutarea unei persoane care să corespundă nevoii tale, ceilalți jucători sunt eliminți rapid.

Conjuncția Soare-Mercur din Gemeni încurajează comunicarea onestă, dar ai grijă să nu dezvălui multe prea repede.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR Profesional

 Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât se simt ca o manifestare venind de la o singură persoană! Nu sări calul. Ești pasionat de munca ta, dar trebuie să eviți să te lași să devorat de ea. Fă-ți timp pentru cei mai apropiați colegi. Ești gata să vorbești cu voce tare despre lucruri pe care le-ai evitat. Dacă vrei răspunsuri, pune întrebări. Expresia de sine vine acum cu ușurință. Ai observat că ești mai limpede din punct de vedere mental.

Pe măsură ce tot mai multe informații îți ies în cale, este posibil să fii confuz în ceea ce privește calea pe care o ai de luat. Nu îți fie teamă să faci o ședința la birou. Cere sfaturi cuiva mai vechi și mai experimentat decât tine dacă crezi în acea persoană.

S-ar putea să vă simțiți deosebit de emoțional în această săptămână. Ar putea fi frustrări dacă libertatea de mișcare este limitată. Fii precaut în legătură cu timpul și resursele prețioase, în special în căutarea unor vise mari. O abordare conservatoare este cea mai bună. Sfârșitul săptămânii este bun pentru semnarea contractelor sau pentru căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR Financiar

 Banii fac lumea să meargă, într-adevăr, și în această săptămână, când Soarele și Mercur sunt încă în Casă banilor munciți, fii pregătit să finalizezi unele oferte primite.

Această interconectare îți permite să te apropii de toate chestiunile financiare cu o perspectivă pozitivă. Vei strânge informații ca să analizezi modul în care alții câștigă frumos, astfel încât să poți învăța de la ei. Acest lucru este aplicabil, în special, comerțului sau marketingului online. Dacă ai o deschidere aici, s-ar putea să fii încurajat să continui.

Ia toate deciziile financiare cu grijă în această fază. Include sprijinul profesioniștilor în domeniu. Discută în consultări private. Acum ai mai multe șanse ca oricând să câștigi mai mulți bani. Oportunitățile pot veni dinspre femei, în special, așa că fi gata să profiți de ele. Pe măsură ce transformi aceste șanse în aur, gândește-te cum poți reduce cheltuielile gospodărești. Stoparea cheltuielilor inutile face diferența în lume. Poți folosi ceea ce economisești pentru o vacanță fabuloasă în viitorul apropiat, dacă ești atent. Oricum îți dorești să ajungi în locuri pe care le visai din adolescență. Acum ai ocazia să o faci.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR Sănătate

 Rutina face minuni pentru tine. Nu îți pune în pericol sănătatea, sperând că ai să ții cont de asta. Alocă timp zilnic pentru a face exerciții, a consuma alimentele potrivite și a lua vitamine de care ai nevoie. Nu se va întâmpla nimic de la sine. Vei face o mare diferență dacă te vei concentra pe asta. Îți poți schimba viața în mod pozitiv. Asigură-te că dai prioritate sănătății. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top