Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Cariera ta se întoarce cu 180 de grade

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Fă-ți timp pentru recreere. Te va ajuta să îți limpezești mintea de stresul de la muncă. Poate că este timpul să îți asumi norocul și să faci o întoarcere de 180 de grade, într-o nouă direcție, profesional vorbind. O rupere sau o deconectare te pot elibera pentru a explora noi oportunități. Ești legat profund de credințele tale spirituale. Folosește-le pentru a merge în direcția corectă, deoarece curând te vei afla la o răscruce de drumuri, profesional sau emoțional. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Apoi, te atrage exprimarea de sine. Ești gata să scoți la lumină partea creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat și te angajezi cu alții în conversație cu umor. Spontaneitatea te caracterizează acum și îți permite să exprimi aspectul tău unic, creativ. Încrederea și munca fac pentru succes.

Mercur se mișcă în sectorul tău de petrecere a timpului liber, adică în Casa a 5-a, ai putea fi liber să-ți urmezi propriile înclinații. S-ar putea să fi fost profund implicată în afacerile familiale în ultimele săptămâni și acum, în următoarele săptămâni, ai putea avea mai multe oportunități de a face lucruri care îți plac.

În același timp, cu Marte în Casa a 6-a, în Rac, sectorul muncii, de rutinei și relaților cu colegii și a nutriției, ai ocazia să îți testezi disciplina. Dacă ești dornic să păstrezi rutina exercițiilor fizice sau planului de alimentație, capacitatea de a continua depinde de modul în care te simți. Depășind acest lucru și obișnuindu-te, ar putea marca un progres.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR Relaţional

 Accentul cade pe copii în această săptămână. Cum spuneam, ești plin de înțelegere creativă și pregătit să încerci idei noi, ca să nu mai spun că ești într-o stare de spirit extraordinară iar inventivitatea ta ar putea merge departe pentru a salva o relație care este pe butuci. Divertismentul stă în centrul atenției în această săptămână, pe măsură ce te bucuri de compania prietenilor sau participi la un eveniment literar, sportiv, spectacular. De asemenea, face ca problemele spirituale să fie prioritare. Ai starea de care este nevoie pentru a realiza un lucrubun. Fii diplomat, mai ales cu cei dragi.

Te simți creativ și încrezător. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile îți zbârnie prin cap asemenea unui motor cu reacție și te poți exprima cu ușurință. Mental ești în partea de sus a jocului. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine pe care îl aduce. Fii nebun. Îndrăgostește-te din nou. Înconjoară-te de oameni asemănători ție și profită de asta. Lasă ca cineva să îți atingă sufletul.

Pe de altă parte, există o mare dualitate în aer, deoarece Soarele și Mercur sunt în Gemeni, în casa iubirii și a creativității. Dacă ai impresia că greșești în tot ce gândești, așteaptă să se limpezească confuzia.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR Profesional

 Toată lumea vrea să te grăbească și la muncă. Brusc te-ai luminat legat de o problemă care a fost generată anterior din umbră. Profită de acest nou început. Este posibil să fii nevoit să îți schimbi puțin poziția, pentru a profita pe deplin de acest moment interesant. Energia din această săptămână necesită atenție pentru orice plan sau proiect neterminat. Întârzierile ocazionale sau neașteptate ori defecțiunile tehnicii de lucru pot fi stresante. Fii răbdător cu ceva care nu corespunde standardelor tale. Miercuri și joi, 29 și 30 mai, sunt zile puternice pentru a revizui bugetele și a organiza obiective ambițioase. Munca are o componentă artistică sau socială și poate fi deosebit de norocoasă. Dacă ești încă în căutarea unui loc de muncă, vineri, 31 mai este o zi foarte norocoasă pentru un interviu de angjare.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR Financiar

 Sfârșitul unei relații noastre sau a unei conexiunii are începutul a ceva nou și interesant pentru tine. Urmează-ți instinctul financiar și dă formă unei idei novative pe care o ai în minte. Fii diplomat la locul de muncă pentru a evita imlicarea în discuții fără rost care ar putea atrage o diminuare salarială. Cauți noi surse de îmbogățire în timpul liber.

Te simți expresiv și inventiv acum, dar înainte de a da formă ideilor, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora și să scoți cât mai mulți bani. În timp ce te afli în această atmosferă creativă, concretizează planurile de petrecere a timpului cu cei dragi, copii sau un partener romantic. Încercă o nouă rețetă financiară, fă unele călătorii sau repune pe tapet ceva ce ai tot amânat. Îți dorești o noua idetintate intelectuală și te vei îndrăgosti de idee. Încearcă o nouă abordare.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR Sănătate

 S-ar putea să ai atât de multe aspirații încât să nu poți ține pasul cu ele. Viața este potențial magnifică, dar nu te poți baza doar pe o aripă și o rugăciune să îți fie bine dacă nu te îngrijești tu. Deși te simți ca și cum ai putea face orice, te-ar ajuta să faci în ața fel încât să te odihnești și să te bucuri mâncare, de mișcare și de distracție. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top