Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august BALANȚĂ. Venus îi este și ea alături

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Balanță. S-ar putea să existe câteva obstacole în calea ta și să te lupți cu morile devânt, dar ele îți vor limpezi drumurile. Pe măsură ce mergi, poți descoperi lucruri care te vor face să înțelegi că nu te-ai gândit la o imaginea de ansamblu. Trebuie să faci o alegere conștientă în fiecare zi pentru a merge mai departe.

Cu un amestec dinamic de energii concentrat în sectorul social, vei fi cu adevărat în sufletul echipei până la sfârșitul săptămânii. Pe măsură ce Soarele tranzitează această zonă în următoarele trei săptămâni, Venus îi este și ea alături, este unul dintre cele mai bune momente ale anului pentru a-ți lărgi cercul de prieteni.

Joi s-ar putea să pui ceva energie într-o adunare care se va dovedi un mare succes într-un final. Se pare că va fi un eveniment extraordinar, cel puțin unul foarte reușit, iar acest lucru poate duce și la creșterea stresului. Apelând la cele mai bune funcții pe care le ai, la toți cei cu funcție care te pot ajuta, te poți asigura că ești observat de oamenii potriviți.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Balanță Relaţional

Este necesară o abordare atentă, continuă și constantă, atât la domiciliu, cât și la locul de muncă referitoare la relații. Trebuie să fii mai calm, chiar dacă apar conflicte. Caută o perspectivă mai largă pentru a ajuta la repararea lor. Nu-ți lua măsuri de precauți înaite de a sări. Încercă pașii copilului și calea va fi mai sigură. Tentațiile de o clipă pot apărea și pot părea ispititoare. Fructul interzis te poate satisface pemoment, dar fii conștient de eventualele consecințe.

Soarele în Leu aduce un sentiment nou, entuziast la începutul săptămânii. Dacă crezi în tine, această combo interesant și incitant te va duce în partea de sus a jocului!

Destinul tău pare evident în timpul trigonului Marte – Jupiter în semne de foc, tocmai ca să poți merge cu adevărat spre ceea ce vrei. Este frumos să ai acel scop bine intenționat și să simți din nou ceva pentru o persoană nouă.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Balanță Profesional

Te bucuri de roadele muncii recente. Ai tras din greu și vezi beneficiile pozitive care sunt pe termen lung. S-ar putea să simți, vag, e drept, că ceva nu este în regulă. Te înșeli, nu e nimic în neregulă cu tine. Nu pune la inimă comentariiile răutăcioase făcute de un client sau un coleg. Dar acum este momentul potrivit pentru a completa golurile și pentru a construi o fundație pentru orice proiect ambițios. Gândește și planifică mental. Poți să ai succes în orice ocupație legată de sănătate, mai ales că lucrurile vor începe să se liniștească. Ai voie să fii leneș din când în când!

Combină-ți intuiția cu mintea clară, intuitivă și cu o abordare practică. Cu cât vei face asya mai mult, cu atât vei fi mai bine. În același timp, încrede-te în instinctele tale. Acestea sunt cele mai valoroase instrumente pe care le ai în cutia personală de instrumente.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Balanță Financiar

Ai carismă și poți exercita cu ușurință o influență puternică asupra celor din jurul tău. Folosește acest atuu pentru a te conecta și a promova anumite obiective profesionale. O afacere colaterală sau o modalitate de a transforma un hobby într-o posibilitate de a face bani ar putea fi pusă la punct în curând. Fii aent și rămâi cu picioarele pe pământ și vei avea câteva opțiuni noi, interesante, în această fază.

Pentru tine, săptămâna aceasta se referă la relații. Ești un fluture social capabil să atragă în viața sa doar amestecul potrivit de câștig și plăceri. Dorința ca toate să meargă excelent în arena mentală, are o importanță primordială. Familia, copiii și partenerul sunt un divertisment excelente, dar nu ar trebui să te țină departe de tine.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Balanță Sănătate

Nu ești străin de schimbare, dar s-ar putea să fie nevoie să îți reînsuflețești puterea personală care îndrumă capacitatea de a schimba în mod constructiv lucruriledin punct de vedere a sănătății. Imaginează-te copil, imaginează-te că ești atât tatăl, cât și propria-ți mamă, în funcție de vârstă, va fi mai ușor sau mai greu de făcut, și creează-ți limitele – acțiunile și limbajul, limitele în relații, sunt, de asemenea, responsabile de cultivarea propriei relații dintre tine și modul de alimentație, restul, este exercițiu, mai ales dacă ne referim le afecțiunea de care ai nevoie. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top