Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august CAPRICORN. Poate te simți neliniștit

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 augus Capricorn. Ai nevoie de o întâlnire cu un partener sau cu niște colegi apropiați deoarece este mai mult decât necesară împărtășirea unor preocupări legate de bănci sau de instituții bancare.

Unele chestiuni legale sau o moștenire pot aduce un aflux brusc de numerar. Investește cît mai bine, evită aventurile sau viciile riscante. Indiferent de secretul pe care l-ai păstrat, acum este momentul să îl vorbești despre el.

Cu Marte în Casa a 8-a, sectorul renașterii, cu Soarele și cu Venus, în același loc, este timpul să renunți la tot ce ține de tine. Mai presus de toate, s-ar putea să fi nevoit să eliberezi acele emoții blocate despre care nici măcar conștient nu știi că sunt acolo, și mp refer în mod special la resentimente sau amărăciune.

Acestea ar putea fi acolo și dacă nu le poți procesa ușor și nu le poți elibera, ele ar putea avea o influență destul de mare asupra banilor din viața ta și în relațiile tale.

O conversație cu cineva în a doua parte a săptămânii sugerează un momonet potrivit pentru a acționa. Combinația sensibilă dintre Mercur abia reveit în mers normal și Venus pot ajuta la obținerea unor rezultate potrivite.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 augus CAPRICORN Relaţional

Fa-ți timp să te reconectezi cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Nu lăsa emoțiile să te învingă. Este posibil să fi lucrat recent sub stres. Acordă-ți timp pentru a te recupera. Prioritizează-ți relațiile. O inimă de aur are pentru cei dragi mai mult decât o valoare simbolică. Nu fii gelos! Eliberează-te de vanitate șo orgoliu și oferă-ți adevărata afecțiune. Aceast efort va face legătura mai puternică decât oricând. Dacă nu dorești să îți pierzi partenerul, fă un efort ca să se simtă pe deplin apreciați.

Conjuncția dintre Venus și Soare în Leu, către sfârșitul săptămânii te poate face conștient de sine. Dacă nu ești sigur dacă îți exprimi sentimentele, așteptați până când momentul este cel așteptat.

Simți că destinul lucrează în favoarea ta, și asta datorită trigonului Marte – Jupiter. Trăiește acel sentiment pe care îl ai atunci când întâlnești pe cineva nou. Există puține coincidențe acum.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 augus CAPRICORN Profesional

Mintea ta nu va primi prea mult sprijin de la ceilalți, așa că îți poți conserva energia încercând să ceri sfaturi de la oamenii din jurul tău. Este mai bine să faci propriile cercetări citind cărți, reviste și periodice sau navigând pe Internet și apoi discutând cu oamenii. Răspunsurile sunt acolo. Poate te simți neliniștit.

Atunci fii atent la ceea ce spui. Perioada te poate împinge să faci promisiuni importante pe care fie nu le poți ține, fie nu le vei onora la timp. La locul de muncă deja se simte o energie mai optimistă dar și mai agresivă. Ar fi foarte bună pentru călătorii sau pentru formare profesională. Dacă poți, accepta o poziție de conducere pentru sarcini sau proiecte pe termen scurt, ar fi excelent. Dar, probabil te vei simți fără chef. Fă tot ce poți mai bine cu ceea ce ai.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 augus CAPRICORN Financiar

S-ar putea să te simți prins sau stresat în legătură cu o pierdere iminentă. Poate că este timpul să lași anumite lucruri să plece, știind că alte oportunități bat la ușă. Fă-ți timp pentru odihnă. Este vital să îți evaluezi prioritățile și să acționez în consecință. Urmărește cheltuielile financiare atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Banii cheltuiți acum sunt o investiție.

Este imperativ să te comporți cu modestie și cu politețe, în special pentru că aspectele financiare ar putea fi un pic instabile și imprevizibile. Între timp, situația ta romantică, viața de familie și capacitatea de a se distra sunt afectate, dar ești un tip deștept, nu îți riști siguranța pe termen lung pentru plăcerea pe termen scurt. 

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 augus CAPRICORN Sănătate

S-ar putea să ai speranțe și intenții bune în aceste zile. Este un sentiment care îți dă liniște chiar dacă mai diverse mărunțișuri pot întuneca anumite momente. Întrebarea este cât de departe poți să duci speranțele și aspirațiile și cât de rapid îți poți materializa visele. Trebuie să te împământezi prin exerciții fizice și să oferi corpului tău ocazia de a-și exprima speranța și bucuria așa cum știe el: printr-o sănătate bună.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top