Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august GEMENI. Exprimă-ți dorința inimii

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Gemeni. Te găsești în situația în care vezi că ești lipsit de resurse pentru a-ți atinge obiectivele. Dar dacă nu vrei să renunți la obstacole, atunci redistribuie resursele astfel încât să te aștepteți la un viitor stabil. Realocarea trebuie făcută ținând cont de faptul că nu vor exista venituri pentru a completa golurile și, prin urmare, trebuie să ai un sprijin puternic din altă parte. Ești complet prins între bunurile și averea ta.

Ești un foarte bun comunicator în orice moment, dar acum poți să elimini pe oricine cu marca specială de inteligență și creativitate asumate. Acest lucru se datorează faptului că Marte se deplasează în prezent prin această zonă, iar Soarele este imediat în urma lui pentru încă trei săptămâni. 

Dacă ești angajat în vânzări, în publicitate sau îți promovezi propria afacere, ai toate competențele la îndemână pentru a putea face acest lucru. La jumătatea săptămânii, ai putea să găsești o afacere care să te facă foarte fericit, mai ales dacă ai dorit-o de mult timp.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Gemeni Relaţional

Vor urma lucruri minunate. Cineva special care va trece pe lângă tine, doar ce te va observa și gata, vei începe să vezi în minte tot felul de filme romantice. Nu da înapoi. Profită la maximum de acest moment. Exprimă-ți dorința inimii. Lasă-l și pe celălalt să știe cum te simți. Vei fi recompensat pentru eforturile tale, atât din punct de vedere emoțional, cât și material. Concentrează-te pe cei mai importanți pentru tine și încearcă să îi înțelegi pe deplin. Fii deschis și gândește-te să îți reînnoiești relațiile pe s-ar putea să le fi neglijat un timp.

Ești plin de încredere când Soarele și Venus vor fi conjuncte în Leu, la începutul săptămânii. Abordarea ta s-ar putea să nu ducă întotdeauna la un da cert, dar știind că ai pus suflet acolo este bine în felul tău, ce obții.

O experiență norocoasă o aduce trigonul Marte – Jupiter, la jumătatea săptămânii, pentru că îți va deschide experiențe noi și ești nerăbdător să mergi către o întâlnire de excepție.  Să nu te surprindă atunci când simțiți că ceva este „menit să fie”.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Gemeni Profesional

Cineva va contesta ideile tale și te poate face să te îndoiești de tine. Nu îl lăsa să tragă un văl peste ochi. Ideile tale sunt sigure, dar pot avea nevoie de un pic de rafinament. Fi deschis la această noțiune, dar nu arunca ceea ce ai început.

Există acum o energie puternică care îi poate face pe unii nervoși sau distrați. Fă tot posibilul pentru a te concentra pe rutină. Ai grijă să nu exagerezi cu eforturile acasă sau la birou. Este un moment bun pentru a lua o cină cu colegii de birou, iar pe de altă parte pentru curățenie și organizare pentru a actuliza spațiul de lucru sau garderoba.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Gemeni Financiar

Banii pot fi necesari atât timp cât te ajută cu achizițiile sau reparațiile pe care trebuie să le faci. Ar fi bine să fii mai strâns la pungă în această săptămână. Poți fi, de fapt, o fericit să îți cumperi o mașină nouă sau să renovezi la domiciliu. Unele planuri se încheie acum, spre satisfacția dumneavoastră. Micile lucruri contribuie la fericirea ta. Petrece cu prietenii. Savurează compania pe care o ai. Viața nu poate fi simplă acum, dar pot apărea unele lucruri pozitive, cum ar fi un bun casnic nou, probabil proprietate. Păstrează-ți mintea deschisă și vei crea legături semnificative.

Ești gata și pregătit să profiți de noi oportunități. Există disarmonii combinate cu transformări de lungă durată. Asta inseamna ca relatiile tale, care sunt în curs de restructurare, pot să nu fie întotdeauna acolo când ai nevoie de ele. Deprinderea de noi abilități poate apărea între timp. Petrece mai mult timp în casă, efectuând reparații și cheltuind pentru a te asigura că totul este așa cum îți dorești să fie.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Gemeni Sănătate

Folosește energia planetară de astăzi pentru a te mișca! Cel înțelept are grijă să-și mențină sănătatea fizică. Filozofia subiacentă despre sănătate corespunde cu respectul de sine. Sunt lucrurile mici care contează. De exemplu, ai o sticlă de apă pe care o poți lua cu tine atunci când te deplasezi cu transportul în comun? Te speli pe dinți de două ori pe zi pentru a-ți menține gingiile sănătoase? Astea sunt importante!!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top