Connect with us
Horoscop Minerva 28 iulie - 5 august PEȘTI. Asigurî-te că te concentrezi pe relația

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august PEȘTI. Asigurî-te că te concentrezi pe relația

Pești. S-ar putea să te ciocnești cu mici disonanțe profesionale, cum ar fi anomaliile și coborâșurile legale, dar acestea îți sunt de folos prin abordarea rapidă a propriului EU. Este recomandat să mergi cu fluxul de situații până când vei pune lucrurile în ordine. Curând drumul ar fi neted și fără obstacole.

În sectorul sănătății, a relațiilor cu colegii și a rutinei la locul de muncă, s-ar putea petrece prin câteva schimbări interesante în următoarele săptămâni. Dinamicul Marte va energiza din plin această zonă, dar și predispoziția spre accidente sau spre intervenții chirurgicale în regim de urgență. Soarele care se deplasează și el prin Leu aduce șansa de a-ți evalua prioritățile. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe locul de muncă și pe activitățile de zi cu zi dar să acorzi, în acelașitimp, atenție secotului de sănătate. Poate că un echilibru dintre cele două ar fi cel mai bun pariu.

Ai ocazia să îți reorganizezi obiceiurile și rutina astfel încât să poți fi mai productiv. Dacă regimul care include de la mâncare la exerciții fizice a scăzut, este posibil să fii dornic să revii pe drumul cel bun. Un antrenament bun te poate ajuta să canalizezi benefic energia și să te simți mai liniștit. 

Lascivă, Venus se îndreaptă și ea, spre acest sector, astfel încât motivele pentru care dorești să te impui se datorează dorinței de a fi cele mai bun decât ești. Dacă aceasta implică și diverse căutări, vei fi dispus să faci tot ce este necesar.

Relaţional. Asigurî-te că te concentrezi pe relația ta și faci o pauză de la cercul social pe care îl ai pentru a da mai multă atenție partenerului. Aspecte juridice sau alte obstacole pot provoca reuniuni și decizii deloc de neglijat. Unele relații pot fi pe punctul de a se încheia. Dacă nu poate fi salvat nimic printr-o conversație diplomatică, poate e timpul să renunți și să îți vezi de viața ta. Alte oportunități vor apăreamai repde decât te asștepți.

Conjuncția Soare-Venus în Leu aduce emoție pe la jumătatea săptămânii ceea ce te-ar putea face timid în a-ți exprima ceea ce simți cu adevărat. Neliniștea și teama de respingere, nu fac cea mai bună combinație atunci când nu ești sigur pe tine. Cu toate acestea, iese cu scântei atunci când Venus este în pasionalul Leu pentru că ești mai încrezător și gata să îți arați o altă parte a ta. Poți avea parte de căldură aș spune toridă, cu semnele de foc implicate!

Profesional. Ia-ți un moment de respiro la munca. Vino la birou cu o oră sau două mai repede, înainte de a face din asta un lucru normal, profită de acest timp prețios când poți gândi la rece toate lucrurile. Vei fi mult mai productiv dimineața devreme. Când se întâmplă după-amiaza, din păcate nu mai dai randament.

S-ar putea să ai ocazia să faci ceva special pentru un coleg. Chiar și un cuvânt bun poate face o mare diferență. Energiile sunt amestecate acum. O parte din tine dorește să promoveze cu planuri ambițioase. În același timp, defecțiunile mecanice, modificările de ultim moment și alte evenimente neașteptate ar putea să te forțeze să încetinești și să analizezi cu atenție ce se întâmplă. Așteaptă-te la orice.

Financiar. Bucură-te de simțul aventurii care vine cu o abordare nouă în ceea ce privește cheltuielile, și rămâi conștient de sine. Excursiile cu prietenii se vor dovedi plăcute și odihnitoare. Folosește aceste oportunități pentru a-ți abate mintea de la lucrurile care te tulbură. Găsește un echilibru și păstrează totul sub control. Calmul îți va servi bine acum.

 Ideile zboară, dar trebuie să le fixezi înainte de a trece la următoarea, ca să nu cumva să te pomenești că ai mai puțini bani decât ți-ai propus. Aspectele afectează și casa ta relațională. Multe lucruri se schimbă pe acolo, așa că fii diplomat și atent în acest moment. Dragostea îți dictează decizia.

Sănătate. Păstrarea planurilor creative pentru viitor este uneori dificilă pentru prietenii tăi și poate fi dificilă și pentru corpul tău! Trebuie să dedici cât mai multă energie și cât mai mult timp prezentului. Acesta te va ajuta! În ceea ce privește sănătatea, este deosebit de important să faci mișcare și să bei multă apă. Omiterea acestor practici ar putea avea un impact negativ asupra organismului tău.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top