Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august SĂGETĂTOR. Trebuie să faci asta

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Săgetător. Redescoperirea de sine te poate aduce înapoi în lumea exterioară, unde poți lupta cu diferențele reale din viață baleind între prezent și trecut, precum și propria ta lume interioară versus lumea reală. S-ar putea să ai de luat decizii financiare importante și vei realiza că acum doar banii contează. Asigură-te că nu te suprasoliciți și nici nu te stresezi, pe măsură ce încerci să faci slalom între muncă și viața socială.

Marte se află în sectorul cel mai intim al temei natale ca și Soarele de atfel, ca și Mercur și Venus, astfel încât ți-ar putea fi dificil să te stabilești la mai multe sarcini și treburi de rutină. 

Înainte de a te detașa, totuși, fii atent la aspectul dintre Soare și Venus care sugerează că ar putea fi nevoie să rezolvi o problemă care ține de relație. Cu atât mai mult cu cât de joi, Mercur revine în mers normal și mai este și Lună nouă. A face acest lucru sensibil îți poate aduce cu o mai mare pace mentală.

Un tranzit dinamic între Marte și Jupiter, adică un trigon în semne de foc, îți poate spori încrederea în tine și poți face o mișcare îndrăzneață.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Săgetător Relaţional

Ai fost ocupat în ultimul timp și te lupți cu mult stres. Ești capabil să faci lucrurile în timp util, indiferent de complicațiile care ar putea apărea în planurile tale bine stabilite. S-ar putea să te simți dispus de afecțiune aparte pentru cineva nou pe care îl/o porți în minte. Energia de foc care vine de la Soarele din Leu este interesantă. Întâlnirea perfecă va avea loc acum cu cineva care îți împărtășește entuziasmul pentru a trăi o viață plină de aventură.

Venus este și ea în Leu, mai mult conjunctă cu Soarele, așa că pasiunea te este ușor de înviorat. Înfrângerea pe termen scurt este de preferat față de romantismul pe termen lung, deși nu excluzi angajamentul dacă întâlnești persoana potrivită.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Săgetător Profesional

Pregătește-te să lucrezi într-un ritm rapid. Te confrunți cu două provocări săptămâna aceasta – fie schimbarea sediului, fie mutarea într-un nou birou. În timp ce drumurile implicate pot fi minime, va fi necesară totuși o ajustare. Nu pierde timp cu îngrijorări inutile. Vei simți o mare presiune din partea oamenilor din jurul tău și de aceea vei simți nevoia de a obține un anumit nivel de performanță similară cu perfecțiunea absolută. Cea mai mare parte a acestei presiuni vine de fapt din interior, nu de la alții. 

Săptămâna începe cu o notă înaltă. Asteptă-te la relatii bune cu colegii sau clientii. S-ar putea să fii nevoit să lupți pentru ceva ce pare evident. De asemenea, ar putea exista defecțiuni mecanice neașteptate sau erori în comunicarea documentelor. Urmărește detaliile și fă tot ce este mai bun. Eeste un moment norocos pentru parteneriate și evenimente sociale care susțin interesele de afaceri. Nu te coborî la nivelul celor care dau dovadă de agresivitate. 

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Săgetător Financiar

Păstrează cheltuielile sub control și amintește-ți că cele mai frumoase cadouri sunt cele din inimă. Fii atent cu banii, dar și generos așa cum este dragostea ta. Vei fi mulțumit mai ales că vorbim despre fericire pe termen lung.

Rămâi orientat spre acțiune. Acordă atenție factorilor de stres de acasă, de asemenea. Fă față conflictelor care apar acolo, deoarece problemele personale îți pot afecta performanța profesională și implicit cea financiară.

Dacă te-ai simțit blocat în ultima vreme, se datorează unor aspecte care te pot scoate din cochilia ta la o anumitp ocazie. Jupiter scutură ceea ce se întâmplă cu stilul tău personal și te roagă să gândești în afara casei când vine vorba despre aspectul tău. Dacă te distrezi poate însemna că știi să faci diferența.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Săgetător Sănătate

 Fie că este vorba de slujbă, de relație, de familie sau de visele tale pentru viitor, vei simți nevoia să rezolvi sau, cel puțin, să clarifici o serie de probleme profunde acum. Fii atent atunci când faci acest lucru, deoarece poți simți stringența mai mult decât cei care sunt implicați și nu e bine. Concentrează-te pe energia care o ai și vei beneficia de activitatea riguroasă care o cere. Corpul tău ar putea beneficia de pe urma acesteia dacă poți transforma energia mentală în mișcare fizică. Cu puțin efort de concentrare se poate face.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top