Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august SCORPION. Este timpul să încetinești și să te relaxezi.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Scorpion. Planificarea pentru viitor este întotdeauna bună, dar nu foarte bună dacă sinele este neglijat. Viața este alcătuită din mici detalii, unele curate, altele murdare și care o fac atât de încântătoare și înfricoșătoare. Cu cât mai multe lucruri absoarbe, cu atât mai mult pot fi distractive și interesante. Efectuarea prea multor compromisuri pentru un viitor mai bun poate să nu îți fie favorabilă acum. Este timpul să încetinești și să te relaxezi.

S-ar putea să pui la bătaie foarte multă energie în urcarea scării ierarhice și în îndeplinirea unei ambiții personale. Soarele se îndreaptă spre sectorul obiectivelor profesionale și afirmării de sine, și ai ocazia să faci un bilanț și să restabilești prioritățile.

O abordare grijulie te poate ajuta să canalizezi energiile în așa fel încât să fi mult mai productiv. Cu Marte în acest sector important al temei natale, cere foarte mult timp ca să te promovezi. Fiind văzut de ceilalți, în cea mai bună lumină și având capacitatea de a efectua acest lucru, te poți aștepta să apară oportunități deosebite.

Venus este și ea în Leu în weekend, există posibilitatea unei povești înflăcărate de iubire cu cineva cu autoritate. Nu este nevoie să te grăbești.  

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Scorpion Relaţional

 Te simți mai detașat decât de obicei de cercul tău de rutină socială. Posibil ca în această fază să existe complicații familiale, inclusiv cu frați sau copiii. Fii un vecin bun și verifică dacă nu cumva vrunul are probleme. Adu viața sentimentală în centrul atenției acum. Câteva neînțelegeri sau diferențe de opinie te chinuie de prea mult timp și este timpul să le lămurești. Vorbește cu subânțeles ca să ajungi la o rezolvare a lucrurilor, să nu strici liniștea și armonia momentului cu alte probleme personale. Singura modalitate de a rezolva ceea ce este o problemă este să recunoști că lucrurile nu mai sunt ce au fost și să încercați împreună să le remediați. Relația merită tot timpul și energia.

Ești unul dintre semnele cele mai intense, deci, ce se întâmplă atunci când Soarele tranzitează semnul Leului? Ai un pic mai multă îndrăzneală, ceea ce este un lucru bun. Asumă-ți acele riscuri la care te-ai gândit!

Venus este și ea în Leu, așa că va fi greu pentru oameni să reziste farmecelor tale. Poți evita drama pe care acest tranzit încearcă să o aducă dacă te duci la extreme pentru a păstra doar pentru tine momentele.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Scorpion Profesional

Munca grea nu este specialitatea ta, dar astăzi vei constata că este o necesitate. Îți place imaginea unei persoane mereu fericite, care poate juca toată ziua și reușește să obțină imposibilul, dar astăzi va trebui să-ți pui flerul la încercare. 

Încă mai poți simți că înoți împotriva curentului. Mușcă-ți limba să nu spui ceva nepotrivit chiar dacă este nemaipomenit pentru că vei dezechilibra balanța liniștei interioare. Amintește-ți că și ceilalți sunt stresați. Parteneriatele și documentele juridice sunt favorizate. Poți fi mai agresiv în ceea ce dorești, dar acordă atenție detaliilor Neînțelegerile sunt posibile atunci când le așteptați cel mai puțin.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Scorpion Financiar

Lucrările legate de bani sau de planificarea financiară vor necesita o prudență deosebită. Savurează recunoașterea și recompensele oferite care ar putea include o majorare sau o promovare. Le-ai câștigat pe drept. Fii gata să creezi noi conexiuni, poate cu o instituție sau agenție guvernamentală. Fii încrezător în munca ta, deoarece ai dovedit recent că știi ce înseamnă un adevărat lider!

Emoțiile tale pot fi un pic tumultuoase, mai ales când vine vorba despre beneficiile muncii personale. Ddecât să abandonezi un loc de muncă care nu îți place, folosește acest timp pentru a te gândi la ceea ce preferi să faci sau la ce ar avea mai mult sens. Dacă poți ține capul sus, vei avea mai multe de făcut dar și de câștigat. 

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Scorpion Sănătate

Să îi observi pe alții devine deprimant, mai ales dacă simți că este treaba ta să îi ajuți pe unii dintre ei. Gândește în felul acesta: cineva nu face tot ce trebuie sau știe și acest lucrur rezonează cu ceva din tine în sensul că tu vrei să îl faci mai bine. Încearcă întotdeauna să găsești acel lucru care este în mintea ta, înainte de a sări să ajuți pe cineva. Dacă observi însă un prieten că este fără chef, înseamnă că este timpul să i te alături la sală!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top