Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august VĂRSĂTOR. Fii răbdător

29.07.2019
Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august VĂRSĂTOR. Fii răbdător

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Vărsător. Este timpul să dai totul la spate și să te concentrezi pe introspecție. Există șansa ca unele obstacole să îți împiedice planurile pentru săptămâna aceasta și programul ar putea deveni neplăcut. Acum ai ocazia să examinezi problemele care te-au deranjat și să încerci să le analizezi dintr-o perspectivă nouă. Asigură-te că aceste probleme adânc ascunse în tine nu sunt lăsate nesupravegheate.

Nu este timpul să fii singur, ci să te alături altora pentru a-ți atinge obiectivele. Pe măsură ce Marte își continuă drumul prin Casa a 7-a, sectorul de relaționare, lucrul alături de alții poate fi mult mai productiv decât dacă ai lucra singur.

În același timp, Soarele este și el în acest sector, ceea ce te poate încuraja să faci un bilanț și să te gândești cum poți îmbunătăți cele mai importante relații din viața ta. De asemenea, ai ocazia să rescri aceste reguli nerostite, astfel încât să existe un echilibru în tot și toate.

Chiar și așa, așa cum Mercur a lăsat-o pe Venus să treacă în Leu, el continuând până miercuri spre joi noapte marșul retrogradării, ca apoi să revină în mers normal. Conversația rezultată ar putea să te inspire să-ți schimbi rutina. Ceea ce înveți de la alții te poate ajuta să fii mai productiv.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Vărsător Relaţional

Ai multe idei și gânduri și ai face bine să discuți aceste lucruri cu cei apropiați ție., în special cu partenerul și cu familia. Ieși în afara cercului social obișnuit, unde tensiunea ar putea fi ridicată. Ai putea folosi o schimbare de mediu pentru a avea experiențe noi și pentru a interacționa cu oameni noi. Acum este momentul potrivit pentru a face următorul pas în relația sentimentală.

Ești gata să răspunzi la o mulțime de întrebări, mai alec că Soarele este în Leo și te face foarte iubit și foarte popular. Personalitatea ta unică și prietenoasă este greu de neobservat.

Un trigon Marte – Jupiter care se formează în semne de foc, mai târziu în cursul săptămânii, te face să te plângi de o situație romantică, dar s-ar putea să nu existe prea multe lucruri care să o influențeze, într-un fel sau altul, acum. Dacă este vorba să se întâmple, se va întâmpla.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Vărsător Profesional

Ești într-o poziție bună pentru a profita de o situație care este încurcată. Oamenii au nevoie de îndrumare și le-o poți da. Personalitatea ta este exact ceea ce este necesar – așa că nu îți fie frică să te ridici și să te ocupi de problemă.

Fii însă, atent și la ce spun ceilalți. Cineva încearcă să te ajute. Energia poate fi o provocare săptămâna aceasta. Asigură-te că ai făcut tot ce poți pentru a-ți îndeplini misiunile. Fii răbdător cu clienții care pot fi mai stresați și mai exigenți decât de obicei. Lucrurile se vor rezolva curând. Energia susține o revizuire atentă a problemelor financiare sau tehnice. Vei simți în curând că sub o presiune mai mică poți satisface așteptările celorlalți.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Vărsător Financiar

Nu lăsa stresul financiar să te aducă la punctul de rupere. Continuă să lucrezi și să vezi de rutina zilnică care îți servește atât de bine. Multe depind de tine, inclusiv subordonați, copii și familia. Fii atent la nevoile lor. Ignoră bârfa de la birou. Modul în care ți-ai organizat munca îți va fi benefic. Majoritatea îți respectă munca grea și sinceritatea.

În această săptămână, ai în vedere un nou plan pentru a-ți asigura securitatea financiară pe termen lung. Vei afla care sunt prietenii tăi. Unii pot fi ocupați atunci când ai nevoie de ei,  dar este în regulă, treci de ei. Încercarea de a-i face pe ceilalți fericiți ar putea avea drept consecință mai multe datorii decât înainte. Fă-ți întâi nevoile proprii și apoi ajută-i pe ceilalți.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Vărsător Sănătate

Când atingi energia mistică eliberată de alinierea planetară de peste săptămână, partea spirituală se trezește. Este un moment minunat pentru a te simți bine cu sensibilitatea ta. Continuă să te bucuri de energia pe care, în mod normal, o asociezi unor asemenea momente și încearcă să observi inspirația care provine din angajarea în a face mișcare. O lungă perioadă de timp îți poate trezi emoțiile într-un mod pozitiv. De asemenea, acest lucru poate fi un moment benefic să te gândești la un mod de alimentați și de odihnă relaxat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *