Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță. Săptămâna aceasta te preocupă posesiunile și obiectele personale. Te simți legat de câștiguri și de glorie. Ai obținut ceea ce ai căutat și ai planificat. Profită la maxim de noul tău succes.  Accepți tot ce îți oferă viața. Finanțele trebuie să se îmbunătățească pe măsură ce reputația ta se impune. 

Poți simți adierea unei surprize la începutul săptămânii, iar legătura Soarelui cu Uranus de luni ar putea să aducă acest lucru, așa, din senin. S-ar putea să nu fie foarte mult, dar ți-ar putea oferi șansa de a te trata sau să invetești în ceva serios.

Concentrarea pe finanțe te încurajează să monitorizezi cheltuielile și să cauți modalități de a face banii să meargă mai departe. Poți fi plin de resurse atunci când vrei, ceea ce este posibil ca oamenii să nu își dea seama dar tu știi asta.

De asemenea, săptămâna aceasta, s-ar putea să te bucuri de plimbarea prin magazinele cu obiecte de epocă sau a standurilor din piață unde găsești articole ceva mai diferite de ce există în alte magazine. Dar ar fi înțelept să îți păstrezi banii, măcar până pe 20 noiembrie, când, Mercur revine în mers normal, în Casa a 2-a, sector financiar unde este într-adevăr de trei săptămâni, în schimb, abia atunci va facilita achiziția pe care o dorești. Verifică imprimanta și ocupă-te de documentele care le ai în grijă, astfel încât să poți obține o rambursare, dacă este necesar.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță Relațional. Fă pasul următor către romantism. Vor urma lucruri minunate. Cineva special va trece pe lângă tine și vei începe să visezi cu ochii deschiși. Visează dar vezi și de alte tale. Profită la maxim de acest moment. Exprimă-ți dorințele deschis. Lasă-i pe cei care îi iubești să te simtă cum ești. Vei fi recompensat pentru eforturile tale, atât emoțional, cât și material. Concentrează-te pe lucrurile importante pentru tine și rezolvă-le ca să le înțelegi cât mai bine. 

Conjuncția separantă dintre Mercur în Scorpion și Venus în Săgetător de la mijlocul săptămânii, îți amintește că poți face orice daă ești calm.

Lui Mercur retrograd, Scorpionul îi aduce influența sa intuitivă. Cel puțin de această dată ai puterea să îți accesezi subconștientul pentru a analiza ceea ce dorești.

Luna în Vărsător în weekend îți reamintește de ce ești singur și de ce dorești să petreci timpul cu alții care sunt singuri și ei și cărora le plac aceleași lucruri excentrice și extraordinare pe care le faci. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță Profesional. Alții se vor bâlbâi să-ți spună ce părere au despre situația ta, dar nu-i bagă în seamă. Doar tu știi ce este cu adevărat cel mai bine pentru tine, așa că ascultă-te pe tine și numai pe tine. Nu crede tot ce auzi.

Fă-ți timp pentru a-ți reorganiza spațiul de lucru. Acțiunea te va ajuta să simți că te stăpânești și poți controla lucrurile. Perioada este ideală pentru orice deschidere sau eveniment promoțional. Este deosebit de important să limitezi terenul generat de un conflict cu un colaborator sau un client. Viața nu este întotdeauna corectă. Dacă cineva la locul de muncă îți cere sfatul, este timpul să îți reevaluezi situația. Este posibilă o schimbarea constructivă.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță Financiar. Ai convingerea că banii nu pot cumpăra chiar totul. Personalitatea ta este puternică, râsul tău pare mai tare, iar vorbele tale pot umple cu ușurință o cameră. Este posibil să fie nevoie să ți se ceară părerea legată de problemele din casă. Acest lucru ar putea însemna reparații scumpe sau posibilitatea relocării a unor vecini zgomotoși. Oricare ar fi cazul, probabil că vei recurge la economii pentru a o acoperi.

Anticipezi o revenire monetară în această săptămână. Poate fi, de fapt, una fericită, cum ar fi o mașină nouă sau renunțarea la biroul de acasă. Unele planuri se încheie acum, spre mulțumirea ta. Micile lucruri din viață ta contribuie la fericirea generală. Prețuieste timpul de calitate alături de prieteni. Savurează compania pe care o ai, va veni o vreme când o vei dori și nu o vei mai avea. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Balanță Sănătate. Universul îți aduce o serie de schimbări. Unele dintre ele pot fi profunde și altele mai subtile. Indiferent de natura lor, fă din sănătatea ta cea mai importantă prioritate. Cu cât ești mai dispus să îți onorezi corpul și să rămâi așa, cu atât mai ușor vei face față evoluțiilor interesante care urmează. Treci la treabă. Nu vei regreta!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top