Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – RAC

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Rac. Este posibil ca unele probleme profesionale să îți complice planurile. O călătorie poate fi amânată sau trebuie anulată. Ai încredere în intuiția ta în timp ce te pregătești să iei o decizie mare. Diplomația este importantă în conversație, mai ales atunci când ai de a face cu o relație care poate fi una tulbure. Fă-ți timp pentru recreere, mergi la un eveniment sportiv, la un eveniment cultural sau la o cină cu cineva special. Ești în ton cu centrul tău spiritual acum. 

O întâlnire la începutul acestei săptămâni te-ar putea lua prin surprinde, deoarece ar putea implica o conversație fascinantă care te face parcă să plutești și mai fericit. Cu un accent major pe zona sentimentală, există un potențial mare de a întâlni pe cineva special. Dacă se întâmplă când te aștepți cel mai puțin, poate fi și mai interesant. Sincronicitatea și coincidența pot juca un rol important în găsirea iubirii în această săptămână, precum și în crearea de noi prieteni și descoperirea activităților de care te bucuri cu adevărat.

Mercur retrograd până pe 20 noiembrie, ceea ce ar putea însemna că o relație de dragoste în devenire pare să se oprească. Dacă se întâmplă acest lucru, relaxează-te și lasă-te dus de val. Dacă se dorește să fie, relația va prinde concretețe și profunzime.

Venus s-a mutat în Săgetător, făcând din acest pas un moment bun pentru a te conecta cu alții care îți împărtășesc obiectivele de bunăstare, relaxare și confort interior. Acesta ar putea fi însă un timp prea lejer care poate ascunde capcane, așa că ia-o ușor.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Rac Relațional. Ai încredere în intuiți ta în timp ce cântărești o nouă oportunitate care îți iese în cale, săptămâna aceasta. Deși decizia ta te poate aduce în contradicție cu colaboratorii, acest nou început de care te bucuri în prezent este de folos pentru inteligența și creativitatea voastră. Luna intensă a Scorpionului care este în plinădesfășurare dorește ca tu să îți păstrezi secretele intime pentru tine. Ești un partener de nădejde, dar nu cumva să publici ceva pe rețelele de socializare, sunt amănunte pe care dorești să le păstrezi private.

Mercur este în ultima retrogrdare din acest an, în timp ce se află în intuitivul Scorpion, deci soluția problemelor tale de comunicare sunt mai aproape decât crezi. Ai încredere în ce îți spune intuiția, deoarece, de obicei, are dreptate.

Luna în practicul Capricorn are un efect de împământare asupra ta în acest weekend, ceea ce face posibil să arătați ce partener de lungă durată poți fi pentru că ești responsabil!

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Rac Profesional. Tendința de patru săptămâni care începe va avea un efect major asupra carierei tale, de aceea este important să fii atent la asta, indiferent dacă ești la serviciu sau nu. Pentru următoarele patru săptămâni, vor exista obstacole și este necesară o schimbare majoră de direcție.

Este o perioadă în care trebuie să accepți luarea de măsuri pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. De asemenea, este bnă pentru căutarea unui loc de muncă și pentru a-ți face contacte utile, în general. Acum ai parte de cele mai bune proiecte de colaborare. Provocarea este de a găsi aplicații inovatoare pentru resurse consacrate. Universul susține relațiile de muncă bune. Perioada este bună pentru marketing. Există, de asemenea, posibilitatea ca o poveste de birou să provoace o abatere a ateției majoră.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Rac Financiar. Dacă te-ai purtat nepotrivit cu colegii sau cu clienții, poți avea o surpriză nedorită în câștigul tău. Dacă trebuie să-ți ceri scuze, fă-o și revino la o relație productivă. Banii urmează să vină după cum este disponibilitatea ta de a fi jucător de echipă.

Consultă-te cu experții înainte de a lua decizii financiare în această săptămână. Ți se va solicita diploma în această fază, deoarece lucrezi cu dezacorduri profesionale și te ocupi de politica de birou. Lucrezi pentru a echilibra cheltuielile și câștigurile, astfel încât ești în situația de a veni cu câteva idei noi. Fă-ți timp să iei legătura cu un îndrumător sau profesor care trece printr-o suferință. Planurile de călătorie ar putea fi amânate.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Rac Sănătate. Oricare ar fi fost starea ta de sănătate în ultima vreme, acum se va îmbunătăți. Nu te mira dacă tratamentul sau informațiile potrivite devin disponibile pentru a rezolva o problemă fizică frustrantă. Un avertisment este că te-ai putea simți mai tentat ca niciodată să te înfrupți din alimente interzise. Ai grija.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top