Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn. Schimbarea este inevitabilă, așa că fii pregătit pentru a o întâmpina în viața ta. Perspectiva personală determina ceea ce vezi, așa că asigură-te că vei căuta bucurie și fericire în jurul tău. Lumea exterioară se poate schimba. Primește toate aceste modificări cu inima deschisă și cu o atitudine pozitivă. Nu te du la extreme. O întâlnire care va avea loc la începutul săptămânii ar putea fi cea mai plăcută acum și poate duce fie la o întâlnire romantică, fie la o altă oportunitate socială. Cu Uranus în Casa a 5-a, sectorul de petrecere a timpului liber și a iubirii, poți aprecia oamenii care sunt cinstite cu tine. Influența acestei planete electrizante, te poate încuraja să fii sincer și cu tine.

Există o mulțime de oportunități pentru a ieși și pentru a-ți face prieteni noi. Aderarea la un grup sau club asociat cu un interes de-al tău, ar putea să te ajute să te descurci foarte bine și să te bucuri de viață. O singură conversație, în special, ar putea fi foarte emoționantă și te va încuraja să dorești să afli mai multe.

Totuși, ai grijă, mesajele sunt amestecate, deoarece Mercur este retrograd și rămâne așa până pe 20 noiembrie. Totuși, poate fi și o oportunitate pentru o reîntâlnire cu vechii prieteni și o șansă de a relua pasul cu ei.

În timp ce Venus aflată deja în Săgetător, ar putea să te facă să te simți că trebuie să  îi ajuți pe cei care au nevoie.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn Relațional. Un accident minor sau furtul unor bunuri,  ar putea fi o sursă de supărare pentru tine acum. Nu păstra aceste fapte secrete.  Fii deschis pentru a rezolva fericit orice problemă casnică. O modalitate de a atenua grija pe care o simți acum este să fii împreună cu un grup de prieteni care te susuțin.  

Pasiunea este în aer în timpul conjuncției dintre Mercur în Scorpion și Venusîn Săgetător, în timpul săptămânii. S-ar putea să simți o anumită presiune și să dorești să acționezi într-un anumit mod. Sfatul meu este să te gândești bine ce vrei să faci. 

Mercur este retrograd în Scorpion și te face să depui mai multe eforturi pentru a obține sau a rămâne în contact cu cineva de care ești atras. Dacă nu auzi ceva de la ea/el imediat, cel puțin le poți imputa că nu a fost cinstit cu tine.

Luna care trece prin Vărsător, îți amintește de anumite obiective legate de iubire pe care încerci să le atingi. Reevaluează-le și vezi dacă mai sunt realiste. Dacă sunt, rămâi pe drumul pe care ești.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn Profesional. Trebuie să ai încredere că orice se întâmplă în viața ta profesională, se întâmplă pentru a fi mai bun. Nu este necesar să te îndoiești de tine, de ceea ce faci sau unde te duci. Deși drumul pare lung și incert, îți vei atinge scopul.

Este un moment deosebit de bun pentru vânzări și marketing. Fă-ți timp pentru a identifica ce înseamnă serviciul excelent pentru clienți. Petrece timp dezvoltând sau consolidând baza de clienți care o ai. Ar putea exista neînțelegeri dar și defecțiuni mecanice. Dacă problema este a oamenilor, fă tot posibilul să le asculți păsul. Dacă problema este mecanică, s-ar putea să fie timpul să faci o nouă achiziție în domeniu, dar nu te grăbi. Consultă-te cu experți pentru a cântări opțiunile.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn Financiar. S-ar putea să fie nevoie să prezinți o veste dezamăgitoare în această săptămână. Deși ești încurajat să-ți împărtășești setul de cunoștințe și abilități cu alții, de preferință pentru distracție și profit, viața profesională este supusă multor reguli, reglementări și documente. Asta e. Deși problema pare să nu fie a ta, este mai bună decât orice alternativăa. Fii deschis la sugestii și vei câștiga mai mult pe termen lung.

 Nu cheltui banii pe cumpărături inutile. În schimb, fă-ți planuri să fii în preajma unor persoane pozitive, care să te sprijine. Poate fi o fază de succes dacă îți planifici corect cărțile și accentuezi părțile bune din viața ta.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Capricorn Sănătate. Rezultatele testelor la spital sau vindecarea de o boală pot fi problema ta în această săptămână, ceea ce te irită. Dar totul se va îmbunătăți, inclusiv evoluția ta. S-ar putea să fie nevoie să îți reorganizezi programul. Lucrurile care se petrec, în jurul carierei s-ar putea dovedi, în același timp, stresante și promițătoare. Găsește o modalitate de relaxare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top