Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești. Temperamentul tău joacă un rol important acum, ajutându-te să iei deciziile legate de tine, de munca și familia ta. Menținerea unei atitudini calme și fermitatea sunt obligatorii. Ascultă-ți instinctul și totul va fi bine. Ar putea părea la un moment dat că lucrurile pur și simplu nu pot merge prost. În schimb, realizările tale afectează și relațiile de familie dar și cele personale. Profesioniștii media sunt cei mai bine susținuți acum și este posibil să ai ocazia să călătorești. Sfera ta de influență este enormă. Abilitatea ta de a visa va determina și cât de multe realizezi.

Cu cât ești mai dispus să ieși din zona ta de confort, cu atât mai multe oportunități îți vor ieși în cale. Totuși, așteptă-te la ceva neprevăzut, luni, deoarece cineva ți-ar putea face o ofertă pe care nu o poți refuza. 

Călătoria aduce șansa de a întâlni tot felul de oameni, iar mijlocul săptămânii te-ar putea întâlni conectându-te cu un străin încântător. Acesta poate fi genul de persoană cu care ai vrea să ții legătura odată ce te întorci acasă.

Ai grijă cu aranjamentele de călătorie începând de joi, deoarece Mercur este retrograd de săptămâna trecută și va continua în același ritm, mai bine de o săptămână. Dacă ești pe cale să pornești la drum, verifică lista de necesități pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

Venus este de vineri în Săgetător, în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale,  încurajându-te să fii fermecător cu oricine ar putea să te ajute să mergi mai departe.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești Relational. Cel mai potrivit cadru ește cel al minții și care îți va servi bine acum. Viața ta sentimentală, viața profesională și viața de familie, le ai pe toate pentru a beneficia de o minte calmă și concentrată. Te simți creativ și ai idei intelectuale minunate. Se pare că nu poți lua o decizie proastă săptămâna aceasta. 

Vrei să-ți scoți ceva de la suflet în timpul Lunii  în Berbec de la sfârșitul săptămânii, mai ales că micile greșeli recunoscute au șanse mari să fie iertate.

Mercur este retrograd în Scorpion. Este greu să faci lumină în propriile greșeli verbale, dar ești mai mult decât dispus să-i ierti pe ceilalți atunci când fac același lucru. Nu-ți va fi atât de greu nici pentru tine!

Să gândești cu mintea ta este o idee mai bună decât să o faci cu inima în timp ce luna este în Vărsător la început de săptămână, dar nu îți este ușor. Poate că a face o listă de argumente pro și contra, te-ar ajuta.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești Profesional. Comunicarea cu ceilalți te poate duce exact acolo unde trebuie să fii. Te așteaptă oportunități și o vei găsi când îți vei împărtăși experiențele, cunoștințele, dorințele și temerile în legătură cu oamenii din jurul tău.

Supune-te și preia conducerea oriunde poți acum. Ai încredere în intuiția ta legat de motivația unui colaborator. Te-ai putea simți deosebit de frustrat. Fii pregătit să iei frâile în mâini și să rezolvi o problemă pe care nu ai provocat-o. Vei găsi mai mult sprijin dacă rămâi pozitiv și optimist. Verifică rețeaua pentru îmbunătățirea cercului de clienți. Gândește-te să îți susții educația sau instruirea suplimentară pentru a-ți îmbunătăți perspectivele.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești Financiar. S-ar putea să descoperi că este mai greu decât credeai să refaci configurația financiară a săptămânii. În loc să adăugi la dezamăgirile recente și o autocritică inutilă, vezi mai de grabă, cine este de vină. Te simți mai puternic ca niciodată și asta te poate ajuta să faci mișcările următoare. Cea mai sigură poate fi să obții sprijinul financiar al prietenilor, membrilor familiei, colegilor și mentorilor.

 Transformarea carierei este posibilă, deși te-ar putea costa o compensație întârziată sau una financiară temporară. Este posibil să ai șansa de a capta atenția unui șef sau a unui om cu autoritate în domeniu, așa că folosește această ocazie pentru a transmite o idee pe care o ai în minte de ceva timp.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Pești Sănătate. S-ar putea să simți o nevoie puternică de detoxifiere a sistemului digestiv. La fel de bine poți refortifica corpul și sistemul digestiv în același timp. Dacă mergi mai departe, asigură-te că te odihnești din plin. Nici nu te gândi la asta dacă nu ai timp să te relaxezi. Dacă nu o poți face acum, așteptă săptămâna următoarea pentru a face acest angajament pentru o sănătate mai bună.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top