Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion. Creșterea gradului de siguranță poate determina o relocare. Rcent ai făcut față unor examinări și evaluări. Au fost remarcate abilitățile manageriale și modul de a muncii. Bucură-te de laudele și recompensele care îți sunt oferite în prezent. Ai însă grijă să nu te cufunzi în vanitate. În schimb, continuă cu eforturile și ceilalți te vor vedea ca pe un adevărat lider.

Cineva te-ar putea surprinde cu o invitație sau poate un cadou la care nu te așteptai, încă de la începutul săptămânii. În egală măsură, s-ar putea să aibă o veste pentru tine, care pune prietenia voastră într-o nouă lumină.

Accentul pe semnul tău poate fi un apel să te gândești la tine și să faci ceea ce vrei să faci. Unii ar putea spune că acest lucru este egoist, dar este șansa să îți reafirmi identitatea și te poți revitaliza și reîncărca.

Conexiunea dintre Mercur și Venus, te-ar putea apropia de cineva, mai ales dacă ai avut nevoie de ceva timp pentru a sparge gheața. Ar putea fi o prietenie de susținere sau una care să primească, în timp, o conotație romantică.

Cu toate acestea, fii pregătit pentru mesaje amestecate și neînțelegeri, deoarece Mercu este retrograd în semnul tău, de săptămâna trecută. 

Iar Venus s-a mutat în Săgetător, în Casa a 2-a a câștigurilor din muncă proprie. Ești pregătit de o schimbare radicală? Acum este momentul să investești în tine.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion Relațional. Simți greutatea autorității pe care o ai săptămâna aceasta, deoarece un șef sau un superior solicită de-a dreptul să rezolvi o problemă. Stresul suplimentar la locul de muncă te poate determina să te simți rupt de cei dragi. 

Luna începe săptămâna în semnul excentricului Vărsător. Sentimentele tale față de o persoană sunt intense, dar asta nu înseamnă că cealaltă persoană simte la fel. Nu vei găsi, fără îndoială, o modalitate de a-ți ascunde dezamăgirea dacă afli că sentimentele nu sunt reciproce.

Mercur retrograd începe săptămâna în semnul tău intens, așa că nu îți vei putea masca tăirile prea bine. Neînțelegerile legate de sentimente pot fi jenante.

Ești dispus să te apropi din nou, de persoana respectivă, atunci când luna va fi în energiul Berbec, în weekend și vei trece aproape fiecare test care îl ai în față. A avea încredere în sine însemană că lupta este câștigată pe jumătate.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion Profesional. Îți parvine o informație importantă legată de munca ta – indiferent dacă ține de serviciu sau de viața profesională. Fii atent la aceste informații, căci vei avea nevoie cu siguranță de ele mai târziu. Este important să ai ochii deschii și urechile pâlnie.

Este un moment bun pentru a face lucruri care îți plac cel mai mult cu oamenii care te plac cel mai mult. Introducerea în cercul de prieteni a persoanelor pe care le respecți îți va oferi o perspectivă nouă. Te vei simți mai bine dacă le știi aproape. Este un moment ideal pentru a organiza o întâlnire salutară sau o petrecere de birou pentru a ridica moralul oamenilor. Dorința de a face un compromis îți va aduce puncte vis-a-vis de toți cei interesați.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion Financiar. În această săptămână, natura ta sensibilă poate dori bani pentru lucrurile mai personale din viață, cum ar fi căutarea frumuseții și adevărului. Dar atenția ta este atrasă de viețile trecute simți probabil unde poate fi nevoie să vindeci. Între timp, devii mult mai comunicativ. Cu cât spui mai mult, mai ales într-un mod corect, cu atât ești mai capabil să câștigi.

Această fază oferă un sentiment reînnoit de putere și promisiune pentru obiectivele tale în ce privește cariera. Ține cont de ceea ce dorești cel mai mult să realizezi. Investește în câteva haine noi sau într-o nouă coafură pentru a reflecta exterior încrederea pe care o simți acum. Ai fost evaluat cu mare atenție și ai trecut testul cu brio. În timp ce autoanaliza este necesară, este posibil ca din anumite motive, să sari calul. Caută să îți îmbunătățești percepția de sine. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Scorpion Sănătate. Cu siguranță vei observa dacă sănătatea ta este bună sau nu. Universul ar putea aduce la suprafață probleme interioare, astfel încât să fii obligat să te ocupi de ele. În acest sens, vei constata, de asemenea, că sănătatea ta se îmbunătățește. Problemele de sănătate pot începe să se limpezească ca prin magie, mai ales dacă te eliberezi emoțiile toxice.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top