Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător. Un contract sau o decizie se ia în favoarea ta. Ți se poate oferi o majorare sau o promovare ca urmare a unei evaluări favorabile recente. S-ar putea să ți se ceară la ședințe să relaționezi pe anumite aspecte formale. O nouă schimbare de mediu sau de peisaj ar fi extraordinar. Fă-ți timp pentru familie, în special pentru acele persoane care înseamnă ceva pentru tine. Evită să înșeli în competiții sau să bârfești despre cei care nu îți doresc binele. 

Săptămâna este un moment pentru a te concentra asupra obiectivelor și ambițiilor de a merge mai departe. Continuă să îți promovezi munca, dar încearcă, de asemenea, să găsești alte modalități de a impresiona oamenii potriviți. De exemplu, dacă îți place să faci prezentări de caz sau să ții discursuri publice, acesta poate fi un alt mod de a-i face pe ceilalți conștienți de talentele și abilitățile tale.

O săptămână în care conversațiile pot avea repercusiuni pozitive și pot duce la noi oportunități de dezvoltare. Dacă cineva te invită la un eveniment, mergi pentru că ar putea fi foarte intersant și ar putea să îți deschidă noi drumuri.

În același timp, cu Mercur retrograd, te ajută să fii atent pe unde mergi. Dacă poți amâna închiderea unor oferte, fă-0, dacă nu, continuă să faci, pas cu pas, schimbările care se cer și știi că acestea sunt mai mult decât probabile.

Pe măsură ce Venus este în Săgetător și se deplasează în zonă socială, evenimentele și întâlnirile pot avea o strălucire în plus. Acum este posibil să întâlnști persoana visurilor tale pentru că ești pregătit pentru asta. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător Relational. Un conflict în familie repercutează asupra vieții tale amoroase. Dacă vrei să te implici sentimental, încearcă o setare diferită într-un nou mediu. O schimbare de date ar face o lume mai bună. Întâlnirile sunt necesare în această fază, deoarece lucrezi pentru a rezolva un contract sau un litigiu în curs. 

Ai o părere bună despre tine în timpul conjuncției Mercur din Scorpion cu Venus din Săgetător, la mijlocul săptămânii, care te face destul de convingător. Fii sigur de ceea ce vrei înainte de a încerca să-l convingi pe cineva să ți-l dea!

Mercur este retrograd în timp ce se află încă în Scorpion, provocând sclipiri în comnicarea când este vorba despre informații. Chiar și când știi la ce să te aștepți de la Mercur retrograd, totuși reușește să te surprindă!

Când luna petrece timpul în semnul tău caritabil, ai noroc în dragoste în timp ce faci lucruri pentru alți oameni. Întâlnirea cu un alt spirit umanitar poate duce la iubire.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător Profesional. Asigurați-te că energia războinicului din tine este în control. Simte-te liber să-ți folosești astăzi puterea fizică, dar fii sigur că este direcționată și concentrată către ceva bun, util și sănătos. Energia trimisă în direcții greșite se va întoarce.

Dacă ți-ai dorit sau ai nevoie de o pauză, acesta este momentul pentru a o face. S-ar putea să ai ocazia să îi impresionezi pe cei tineri, cu cunoștințele despre o situație. Nu lua în serios, resentimentele sau comportamentul neprofesional al unui coleg. Te vei distra mai mult și te vei descurca și ai bine dacă colaborezi cu cineva care este la fel de muncitor ca și tine. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător Financiar. Activitatea Casa investițiilor și proprietăților comune poate însemna doar un lucru. Ceea ce deți poate fi pe lista unor licitații, în timp ce încerci să strângi banii necesari. Asigură-te că și partenerul tău este de acord cu detaliile vânzării, deoarece consecințele sunt prea grave pentru a risca pentru atât de puțin. 

Poate fi momentul să semnezi documente importante, finalizând o afacere sau un parteneriat, posibil cu o agenție guvernamentală sau cu o instituție de anvergură. Vorbește despre toate deciziile care le iei cu partenerul de viață și cu tovarășii apropiați.

Este momentul să te bucuri de recompensele muncii tale. Analizeză înțelept investițiile și nu te amăgi în ce privește creșterea financiară. Nu există nici un fel de metodă care să te îmbogățească rapid. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Vărsător Sănătate. Trebuie să ții ritmul mai mult decât normal. Dacă ai muncit și te simți epuizat, deleagă unele dintre sarcini și începe să te ocupi de problemele de sănătate. Verifică care sunt sensibilitățile alimentare, deține un control general și găsește pe cineva care te poate ajuta să planifici un program de fitness personal. Corpul tău îți va mulțumi!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top