Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Balanta – Randamentul începe să scadă

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Balanță. Este timpul să te analizezi ca persoană, dar și sănătatea și chiar limbajul corporal. De asemenea, analizează modul în care te proiectezi în public. Fii față în față cu propria conștiință. Într-adevăr, este și momentul să fii atent și la situația financiară, inclusiv cu banii care ți se cuvin. Trece în revistă relațiile, inclusiv căsătoria. S-ar putea să fii credibil chiar ași atunci când iei decizii incorecte cu privire la cariera ta sau la investiții, deci alege cu înțelepciune. Nu lăsa emoțiile să te guverneze. Crearea unui program clar te ajută să atingi un echilibru mai bun între muncă și casă. Dacă exagerezi lucrurile, randamentul începe să scadă după ce a atins punctul de saturație.

Pot exista momente în care să te întrebi dacă viața de familie va reveni vreodată la ceea ce a fost, eu zic că se apropie acel moment. Cu Pluto, revenit în mers direct săptămâna trecută, și Saturn, în Casa familiei, atitudinea față de anumite rude poate începe să se schimbe. Și ai putea afla că sunt mai deschiși la ideile tale, decât ai putea crede așacă încearcă să reziști și să nu te mai cerți cu ei.

Mercur este și el de joi, în Scorpion pe axa banilor și resurselor bani, încurajându-te să te uiți la chilipiruri sau diverse forme de barter, acolo unde se poate. S-ar putea să îți dorești să îți reorganizezi finanțele și să economisești pentru o vacanță sau un alt tratament special.

Pe măsură ce Marte îți tranzitează semnul, aproape șase săptămâni, energia lui te va infuza și pe tine, conferindu-ți curaj suplimentar și îți sporește vitalitatea. Dacă ai în minte un proiect important, prezența lui în Balanță, te poate ajuta să te concentrezi.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Relațional

Simți greutatea autorității asupra ta săptămâna aceasta, întrucât șeful sau superiorul are cereri neașteptate, uneori absurde din partea ta. Stresul suplimentar la locul de muncă te poate face să te simți îndepărtat de cei dragi. Evită problemele sentimetale, acordă atenție eforturilor pe care partenerul tău le depune pentru a-ți atrage atenția. Un compliment la aspectul lui fizic ar fi un gest binevenit.

 Simți prezența unor lucruri noi acum, încă de la începutul săptămânii și care funcționează în favoarea ta. Energia ta debordantă atrage toți oamenii potriviți.

Marte este oarecum în semnul tău și asta pentru că este o poziție vulnerabilă, fiind în cădere în semul tău, și mai ales pentru că agresivitatea lui este îmblânzită în prezența ta. Joacă corect dacă este posibil, chiar dacă lucrurile par greu de calat.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Profesional

 Chiar dacă ești departe de locul de muncă, este posibil să simți o oarecare tensiune în interiorul tău doar la gândul că cineva nu încape de tine acolo. Durerile de cap sunt legate direct de stresul pe care îl resimți la locul de muncă. Găsește o soluție sănătoasă pentru a-ți conerva energia.

Perioada poate genera probleme într-adevăr. Dacă ești în plină criză, nu te grăbi să iei o decizie. Ajută să aștepți câteva zile până când totul se calmează. Timpul este excelent pentru a planifica și a lucra la idei noi. S-ar putea să devii foarte entuziast de un proiect care pare sigur că îți va aduce un profit bun. Obține un feedback înainte să te blochezi în prea multe idei.

Financiar. Săptămâna aceasta intri în vârtejul social cu forță. Vei ieși puțin din cochilia ta și vei fi mai încrezător în modul în care îți comunici ideile, lucru excelent în atragerea unor persoane semnificative în viața ta și bun pentru promovarea ideilor tale. Asigură-te că ești la zi cu plata datoriilor, nu de alta dar dacă ți-a scăpat ceva din vedere, acest lucru poate genera neplăceri. 

Definește-ți cele mai bune calități și lucrază pentru a le valorifica. Observă-te pe tine însuți cum te văd alții și deschide-te față de prieteni și familie. Mențineți relațiile profesionale cordiale pentru a evita complicațiile dezordonate. Concentrează-te asupra obligațiilor care contează cel mai mult pentru tine. 

Sănătate. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a-i face cadou partenerului/ei tău/ta un nou aparat pentru exerciții fizice, poate o bandă de alergat, care îl/o ajuta să se mențină în formă și să fie gata pentru orice efort. Este mai bine să procedezi așa decât să îi dăruiești  bomboane de ciocolată sau să luați o cină bogată în calorii.  

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top