Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Berbec - Răbdarea și diplomația sunt esențiale acum

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec – Răbdarea și diplomația sunt esențiale acum

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec 

S-ar putea să te simți surprinzător de detașat acum, în timp ce aveți în vedere decizii complexe. Poate fi necesar să evaluezi cu adevărat relațiile în care te afli, nu de alta dar este  posibil ca munca excesivă să te fi lăsat să simți că pierzi controlul. Răbdarea și diplomația sunt esențiale acum. Obstacolele pot fi rezolvate în toate sferele și la toate nivelurile, dacă folosești o comunicare eficientă. Faptul că te comleezi cu partenera/ul sau cu soția/ul poate fi un pas important. Nu uita că munca în echipă face minuni. Încearcăsă afli ce așteaptă partenera/ul de la relația voastră. Impărtășește și așteptările tale.

Joia trecută, pe 4 octombrie, Pluto a revenit în mers direct în sectorul responsabilității și a muncii în colectiv și lucrurile se pot ușura în acest departament. Dacă în ultimele luni ai observat întârzieri și obstacole în în ceea ce faci, acum progresul va fi clar.

Mai există o schimbare suplimentară, întrucât și Mercur tranzitează de miercurea trecută Scorpionul, sectorul transformărilor interioare, ceea ce te-ar putea inspira să privești lucrurile în profunzime. Este unul dintre momentele cele mai bune pentru a rezolva dificultățile emoționale care au persistat prea mult timp și, în cele din urmă, te-au blocat.

De asemenea, în aceeași zi, și Marte s-a mutat în Balanță, în sectorul tău relațional, și te-a adus într-o fază activă și chiar dorești să limpezști atmosfera, dacă este necesar. Acesta este încă un moment bun pentru munca în echipă, mai degrabă, decât să încerci să gestionezi de unul singur situația. 

Duminică ar putea fi o zi un pic mai perturbatoare, dar ziua în sine ar putea fi mai interesantă așa că nu îți planifica timpul.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec Relațional

Tu și partenerul tău ești cufundat în luarea deciziilor în prezent. Pot exista probleme legale, formale, de legătură, cu privire la finanțe, cumpărături sau reparații. Rețineți că liniștea internă este parametrul principal și va crește armonia în familie. Ceilalți apopiați, îți pot solicita ajutorul sau sprijinul. S-ar putea să te pomenști prins în dezbateri religioase aprinse care te provoacă să ai o opinie. Bucură-te de oportunitatea unei scurte schimbări de peisaj, petrecând timpul într-un mediu nou, poate unul în aer liber.

Există un echilibru frumos între viața sentimentală și celelate lucruri în timpul Lunii în Vărsător, la începutul săptămânii. Păstrarea lucrurilor în perspectivă, ajută.

Marte, stăpânul tău planetar, este în Balanță încă de săptămâna trecută, astfel încât s-ar putea să pierzi din agresivitate, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Propunerea unui compromis nu te face să fii slab.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec Profesional

Cineva care tocmai ți-a cerut o favoare sau niște informații are nevoie de un răspuns în timp util. Nu ezita prea mult. Acum este momentul să suni persoana respectivă cu un răspuns sau să-i răspunzi la e-mail. Promptitudinea în acest sens este o piesă cheie a succesului tău.

Universul te va ajuta să progresezi. Este posibil să te fi simțit ca și cum ai conduce cu frâna de mână trasă, dar această senzație va dispărea curând. Îți faci griji pentru carieră, ești pe cale să vii cu idei îmbunătățite care te vor ajuta să fii mai bogat. Nu uitați să acorzi atenție detaliilor. Este important să nu presupui nimic. Fii pregătit pentru orice eventualitate.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec  Financiar

Săptămâna aceasta este despre relații pozitive între comunicare, idei, individualitate și schimbare. Aspectele afectează familia, romantismul și creativitatea, în timp ce intensifici eforturile pentru a-ți aduce produsul sau serviciul în atenția publicului. Te simți încrezător în abilitățile tale, ceea ce este minunat. 

Planurile privind educația pot fi perturbate sau întârziate, după cum este necesar, cu unele complicații legate de muncă sau de imobiliare. Ia decizii financiare atente pentru a evita contracte riscante sau pierderi financiare. Unele probleme financiare sau de relație trebuie rezolvate cât mai repede. Vorbește despre aceste planuri cu partenerul sau cu cei apropiați. O schimbare de mediu ar contribui la atenuarea presiunii opoziției publice. Petrece-ți timpul în natură sau într-un alt cadru care îți aduce liniște.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Berbec  Sănătate

Ești încurajt să petreci cu mâncăruri exotice și delicatese gastronomice acum. Cu cât imaginația îți stimulează papilele gustative, cu atât vei fi mai fericit. Frutele de mare și sparanghelul pot fi combinate pentru a gati ceva care să întrunească și calități afrodisiace. Păstrează-ți totuși un gând bun și pentru dietă chiar dacă pasiunea curge!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top