Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Capricorn. Nu aștepta apelul telefonic inevitabil

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Capricorn. Nu aștepta apelul telefonic inevitabil

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Capricorn. Te gândești tot la carieră și la problemele de afaceri. O comunicare eficientă la locul de muncă este esențială , sper că nu ai uitat acest lucru. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice acum.

Concentrarea pe cel mai înalt sector al temei tale natale, Casa a 10-a, se îmbunătățește începând dinj această săptămână, mai ales cu Marte care se deplasează prinzonă pentru vreo cinci- șase săptămâni. Acest lucru îți va ridica nivelul de energie dar și determinarea pentru a îndeplini obiectivele cheie. Dacă este ceva care are nevoie de multă atenție și de muncă asiduă, acesta este momentul să mergi într-acolo. 

Pluto este în semnul tău, în Casa 1 a personalității, și în mers direct de săptămâna trecută, astfel încât poți simți acel sentiment de reînnoire care caracterizează momentul și în următoarele săptămâni. Saturn, stăpânul tău planetar, este și el pe acolo, așa că s-ar putea să constați că frustrările și obstacolele de altă dată nu mai există. Dacă te-ai simțit sub presiune, în ultimelesăptămâni, acest lucru începe să ușureze.

Mercur a trecut și el în Scorpion, Casa a 11-a a prietenilor, aducând o notă de convingere în viața ta socială și, probabil, te încurajează să ieși și să vorbești și despre altele.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Capricorn  Relațional

S-ar putea să descoperi că ești î plină competiție sau dispute, probabil legate de statutul relației tale. Viața sentimentală are nevoie de ceva mai multă motivație pentru a reveni în formă. Despărțirea poate fi evitată dacă te poți ridica deasupra problemelor și te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult. Tulburările din viața prietenilor reclamă ajutorul tău săptămâna aceasta. Lasă-i să își împărtășească grijile cu tine, dar fii atent la sfaturile pe care le da, nu cumva să fie o intruziune în destinul cuiva, și din dorința de a face bine să te pomenești că faci rău. Ține cont și de familie, în special de cei care depind de tine.

Luna din Vărsător, aduce câteva emoții intense la începutul săptămânii. Ești gata să intri într-o nouă relație cu trup, inimă și suflet cum cere Balanța.

Marte vine și el în Balanță, în aceeași Casa a carierei și a propriilor obiective, și se pare că te îndeamnă să cauți frumusețea mai târziu peste săptămână, ceea ce ar putea face să pară că nu ești interesat decât să întâlnești persoane cu sex-apeal. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Capricorn  Profesional

Tensiunea care a fost copleșitoare la locul de muncă ieri, va fi încă prezentă. Vestea bună este că se va risipi în cursul după-amiezei. Comunicarea cu ceilalți însă, va fi slabă. Vei avea nevoie de cineva care să te ajute să relaționezi.

Activitatea din Casa a 7-a, sectorul asocierilor, poate determina partenerii de afaceri și colaboratorii să pară mai emoționabili decât de obicei. Încearcă să nu dezechiibrezi barca decât dacă vrei să obți o reacție. Universul vă face mai ușoară negocierea în câteva zile. Nu ești întotdeauna cea mai diplomată persoană din lume, dar s-ar putea să-ți fie mai ușor să spui ceea ce trebuie la momentul potrivit, mai ales la un interviu.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Capricorn  Financiar

 Deși crezi că oportunitățile nu au cum să apară, ceea ce ar putea submina dorința ta de securitate personală, te descurci bine. Este posibil să fii ceva mai predispus la accidentări ușoare decât de obicei, așa că fii atent pe unde mergi și condu cu grijă. Achită-ți datoriile. Nu aștepta apelul telefonic inevitabil.

În această săptămână, cariera este în centrul atenției. Poate că ți se cer lucruri suplimentare. Ești vocea autorității printre semeni. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile în mod eficient. Stăpânirea cuvintelor îi va influența pe superiori. Pui la punct câteva planuri de lucru sau lucrezi la câteva strategii noi. Cei mai mulți vor respecta sfaturile tale și te vor găsi de încredere și abordabil. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul cu alte griji. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Capricorn Sănătate

S-ar putea să fii meteosensibil, dar va fi bine atâta timp cât mănânci alimente care te fortifice. Produsele de fast food nu sunt o idee bună, deoarece te poate face să te simți fără putere și epuizat. Aspectele din Casa nutriției, sugerează că este un moment bun pentru a face echipă cu alții pentru a te alătura unui program de slăbit.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top