Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Gemeni Mergi pe măna ta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Gemeni Mergi pe măna ta

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Gemeni

Ai încredere în intuiția ta. Este un moment favorabil pentru un nou început. Urmărește inițiativa care o ai în față. Acest lucru poate necesita o anumită asumare a riscurilor, poate chiar o anumită incertitudine financiară, temporar. Cu toate acestea, te va ajuta să îți evaluezi mai bine valorile, punctele forte și limitările. Fă-ți timp pentru recreere, în special cu copiii și fă ceva pentru regăsirea romantismului cu omul de lângă tine. Este posibil ca o conexiune să se afle în faza de disoluție, ceea ce va provoca senzația de primejdie iminentă. Cu puțină diplomație, se poate ajunge la o rezoluție reciprocă.

Ai putea experimenta renașterea în sectorul activelor comune și a legăturilor sufletești puternice, în condițiile în care Pluto a revenit de joia trecută, în mers normal. Cu Saturn, care deja avansează spre întâlnirea cu el, evoluția pozitivă poate înlocui săptămâni de frustrare și inactivitate. Dacă conduci o afacere, vei avea perioade mai bune sunt cu siguranță. Nu înseamnă că poți depăși chiar toate obstacolele, dar va trebui să fii cu ochii pe finanțe, însă viața va fi mai ușoară, în general.

Mercur, stăpânul tău planetar, s-a mutat și el în zona Casei a 6-a, a rutinei profesionale, a nutriției și a sănătății, încurajându-te să te organizezi. Dacă ești înconjurat de dezordine și programul tău este o haotic, acesta este momentul pentru a rezolva lucrurile. Aruncă hârtiile și lucrurile de care nu mai ai nevoie.

În aceeași zi, și Marte s-a mută în Balanță și sectoruldivertismentului, a iubirii, a copiilor și a creativității, ceea ce ar putea crește potențialul sentimental.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Relațional. Este o perioadă pentru noi începuturi și un potențial sfârșit brusc. O relație este pe punctul de a se dizolva. Aceasta poate fi chiar una sentimentală, o separare inevitabilă a unui parteneriat care nu funcționează. Evaluează situația și pe tine însuți. Cântărește-ți punctele forte și limitările și ia legătura cu ceea ce dorești cu adevărat. Petrece ceva timp într-o stare fizică de bine. Creativitatea și sentimentul romantic și de aventură vor atrage atenția persoanei potrivite.

Există o opoziție Mercur-Uranus la începutul săptămânii, care ar putea provoca stres la anumite întâlniri, dar ești unul dintre semnele care sunt capabile să rămână relativ calme, în ciuda circumstanțelor turbulente. Zâmbește în timp ce se întâmplă toate acestea și nu intra în panică decât dacă trebuie.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Profesional. Asigură-te că lucrezi într-un loc care rezonează cu sufletul tău. Este important să faci ceva în care crezi cu adevărat. Dacă nu este cazul, acum este momentul să tegândești și la alte opțiuni. Există o ofertă pentru tine, acum.

Această perioadă începe cu sentimentul că ești pe cai mari. Este bună pentru căutarea unei poziții mai confortabile. S-ar putea să sapi și să te ții deoparte, mai ales de compromisuri. Așteaptă-te la ore peste program la job. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi. Este posibil să fi capabil să mediezi un conflict. Afacerile care susțin interesele familiei aduc oportunități. Contactele cu clienții însă, pot fi stresante. Evitați bârfele sau răspândirea zvonurilor.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Financiar. Săptămâna aceasta treci printr-o dramă relațională. Lucrurile despre care crezi că sunt implicite între tine și șefi, mentori sau angajați pot fi înțelese greșit sau criticate. Lasă-le să se ducă și fii mai clar data viitoare. Dacă banii sunt legați de aceste schimburi, comunică-ți nevoile și nu lăsa ca acest conflict să strice ceea ce este potențial un parteneriat avantajos pentru toată lumea. 

Te interesează să te deplasezi într-o nouă direcție acum. Bucură-te că sentimentul aventurii vine cu abordarea a ceva nou, dar tu rămâi conștient det. Folosește aceste oportunități pentru a-ți muta mintea de la alte lucruri care te tulbură. Găsește un echilibru și păstrează-ți controlul. Calmul îți va servi bine acum. Lucrezi pe abilități interpersonale, dar învață să fii atent la cuvinte și la limbajul corpului. A fi alături de oamenii potriviți îți înviorează chiar și cea mai banală sarcină.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Sănătate. Accentul de pe zona parteneriatelor îți oferă o mulțime de așteptări. Nerăbdarea ta se regăsește în adormitul târziu și gândurile care nu te lasă să dormi. Sănătatea este excelentă, dar există o posibilă sensibilitate la anumite alimente sau substanțe chimice. Asigură-te că ceea ce mănânci nu provoacă tulburări digestive. În caz contrar, mergi la medic. O carte despecialitate despre o alimentație adecvată ar putea fi o inspirație reală pentru tine în zilele următoare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top