Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie LEU Bucură-te de momentele bune

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie LEU Bucură-te de momentele bune

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Leu

Este un moment favorabil pentru crearea de rețele. Comunicarea și exprimarea de sine vin în mod natural, făcându-te să îi câștigi ușor pe ceilalți cu farmecul și carisma ta. Banii pe care ai așteptat să îți vină ar putea ajunge în cele din urmă, ușurându-ți din sarcinile calul financiare. Bucură-te de momentele bune alături de prieteni, dar nu exagera și nu sări. Posibil să existe o problemă de relație care să aducă o discuție destul de neplăcută. 

Săptămâna aceasta, s-ar putea să te simți ca și cum ai începe să telași dus de val, mai degrabă, decât să înoți împotriva lui. Pe măsură ce Pluto înaintează prin Casa a 6-a, sectorul stilului de viață și al muncii, problemele care te-au afectat în ultimele luni ar putea începe să se topească. Și dacă ai făcut conștient modificări în programul de lucru, acum vei savura avantajele.

Mercur s-a mutat de joi, în Casa a 4-a, sectorul familiei, și s-ar putea să simți că trebuie să-ți organizezi locul și să stabilești rutine de lucru pentru a putea fi la curent cu toate câte se petrec.

Marte se deplasează prin Casa a 3-a, în sectorul comunicării, iar acest lucru te-ar putea face să îți eficientizezi munca ta și să profiți de șansa de a te conecta cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Leu Relațional

Ești viața petrecerii, capabil să îți faci prieteni noi cu ușurință. Farmecul și glumele tale te conduc către grupuri noi și situații sociale neașteptate, poate chiar către unele călătorii. În toată aceast amalgam de emoții și potențial romantism, nu uita să vă conectați cu familia. Vorbește la telefon sau trimite un email emoționant unui frate sau unei surori,  verișoară sau coleg de serviciu pe care i-ai avut în minte. Fii atent acum cu bunurile materiale. Nu împrumuta lucrurile nimănui în care nu ai încredere că le îngrijește cum trebuie.

Sunt multe de învățat la o întâlnire, în timp ce luna călătorește prin Pești. Este posibil să nu trăiești chiar o poveste de dragoste, dar lecțiile în dragoste sunt extrem de valoroase.

Mercur se deplasează, de săptămâna trecută, prin Scorpion, astfel încât s-ar putea să nu fii la fel de vocal și plin de vervă, ca de obicei, dar uneori este mai distractiv să stai și să asculți. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Leu Profesional

Lecția de săptămâna aceasta este să relaționezi cât mai bine cu alți oameni. De multe ori, îi judeci pe alții și apoi îți pare rău sau te retragi în tine fără a avea o motivație reală. În schimb, trebuie să depui un efort suplimentar pentru a relaționa cu acești oameni de o manieră pozitivă.

Totuși nu este momentul pentru a face o evaluare realistă a situației tale. Începe să lucrezi cât mai mult timp, devreme. Pe măsură ce trece timpul, pot apărea întârzieri neașteptate și blocaje. Respirăi adânc și păstrează-ți simțul umorului. Această perioadă poate aduce contacte importante. Energia te va ajuta să te organizezi și să îți prezinți produsul sau serviciul. S-ar putea să fii cauza ridicării unui șef sau a unei lucrări neașteptate.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Leu Financiar

Ești mai prezent și mai social decât erai așa că așteaptă-te la o săptămână cu surprize plăcute. Ceva ce credeai că știi ar putea fi reînvățat sau poate ai dintr-o dată dorința de a-ți extinde educația cu niște cursuri de specializare sau un masterat. Acest lucru este bun pentru a-ți consolida fundamentul și pentru a câștiga mai mulți bani din vânzări externe.

Folosește acest lucru ca o șansă pentru a crea o rețea și pentru a continua contactele profesionale. La cât ești de carismatic, comunicarea vine în mod natural. Prezentările de vânzări sau întâlnirile scurte sunt setate eficient pentru săptămâna aceasta. În plan social, ieși în afara grupului tău obișnuit deoarece este posibil să întâlnești persoane cu oportunități interesante de oferit. Pe dealtă parte, mulți oameni au nevoie de tine. Empatia este necesară pe măsură ce te conectezi deopotrivă cu tineri și cu bătrâni. Ceea ce oferi altora acum ți se va oferi ulterior. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie  Leu Sănătate

Vei face multă mișcare, în special exerciții fizice. Distracția și jocurile îți stau la dispoziție. Folosește-ți imaginația și obține un antrenament plăcut. Vino cu ceva în plus care să te ducă la o sală de sport sau transpiră prin obișnuita ta rutină zilnică. Oricum te vei distra. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top