Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie PEȘTI – Pluto a revenit în mers direct în Casa a 11-a

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Pești. Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să găsești indicii în jurul tău. Poți citi între rânduri. Inițiază discuții care cauzează de obicei valuri. Problemele bănești vor trebui soluționate și abordate pe parcursul întregii luni – dar pe scară largă.

Finanțele personale vor fi în mare parte confortabile. Prietenii, interludiile romantice, divertismentul clasic, totul vine cu un flux de bani. De fapt, banii fac totul posibil. Indiferent de forma pe care o iau, rezultatul va încânta starea de spirit. Fericirea nu scade niciodată dacă este împărtășită, așa că toate sunt interconectate.

Dacă viața socială a trecut prin tulburări în ultimele săptămâni și luni, ai putea ieși din asta cu un sentiment reînnoit despre cine sunt, cu adevărat, prietenii tăi. Pe măsură ce Pluto a revenit în mers direct în Casa a 11-a, în zona ta socială și cu Saturn și el aflat tot acolo,  evoluția pozitivă poate contribui la un sentiment profund de bunăstare în domeniu.

Totuși, se pare că schimbările sunt la ordinea zilei, pe măsură ce Marte se deplasează în sectorul cel mai intens al temei natale, Casa a 8-a, pentru a stârni acele emoții adânci. Dacă există schelete în dulap, atunci este posibil ca ele să înceapă să zornăie. 

Mercur a intrat joia trecută, în sectorul călătoriilor, a aventurilor și a orizonturilor îndepărtate, iar acest lucru te poate pune pe modulul – planificare. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Relațional

Ești în acord cu nevoile și dorințele altora și capabil să interpretezi semne foarte subtile, calitate care poate lipsi altora. Planifică-ți o investiție financiară, pregătește-te pentru anumite obiective specifice, privește la o aventură sentimentală la care nu te-ai mai gândit de mult timp. Mai mult, ești atât sensibil și abordabil acum.

Conexiunile vor fi disipate în conversații, astfel încât să nu uiți de niciun interes în acest moment, chiar dacă subiectul este controversat. Viața are parcă un alt ritm și dă un sens atingerii scopului. 

Când luna petrece câtva timp în Vărsător, la începutul săptămânii, emoțiile tale se amplifică. Când îți place ceva sau cineva, vrei să afli totul despre acestea și îți este greu să te oprești să nu îi urmărești și pe rețelele de socializare!

Pluto a revenit în mers direct, în Capricorn, săptămâna trecută, încurajându-te să dai totul într-o nouă relație, iar unii oameni vor crede că te miști prea repede, dar ar trebui să ai încredere în intuiția ta. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Profesional

 Este posibil ca cineva să îți facă rău, lucrând pe la spatele tău, dar noroc cu șefii care recunsc și îți apreciază munca. Numai bine să te afli în fruntea plutornului și, în consecință, cred că este un moemtn prielnic să soliciți o majorare sau o promovare. O meriți.

Dacă îți conduci propria afacere, această perioadă este excelentă pentru proiecte creative. Folosește această ocazie pentru a-ți lansa ideile, făcându-le viabile, fie în scris, fie în imagini.

Nu este însă un moment, la fel de bun, pentru a lua decizii, deoarece s-ar putea să fii sub imperiul emoțiilor. În timp ce socializezi, poți încerca o mulțime de mici aranjamente suplimentare. Nu uitați să ai cărțile de vizită în permanență, la-ndemână. În general, este o perioadă foarte bună.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Financiar

 Locul de muncă este plin de schimbări care vin de sus. Unele dintre acestea sunt de rutină, în timp ce altele par revoluționare. În loc să dai înapoi și să te împotrivești, încearcă să mergi cu fluxul. Este posibil să descoperi că poți beneficia personal, la nivel financiar. 

Acordă o atenție deosebită celor din jurul tău. Fă-ți timp pentru o anumita planificare financiara și organizează-ți viata. Acesta este un moment ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții se îndreaptă spre tine, oferă sfaturi raționale și solide. Nu pleca urechea la bârfe și nici nu du vorba de colo -colo. Este posibil să nu te simți pregătit să faci față problemelor financiare, dar cu puțină atenție te vei descurca. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Sănătate

Domeniul promite să fie un moment minunat în mai multe feluri. S-ar putea să uiți complet de dietă și de rutina pe care o dă exercițiul fizic dacă anticipezi o întâlnire de neuitat. Dar, ar fi bine să nu uiți că mâncarea sănătoasă și antrenamentul te ajută să te simți fantastic, atât în interior cât și în exterior. Acoperirea greșelilor sau încercarea de a ascunde o problemă de sănătate nu îți face bine.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top