Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Rac - Concentrează-te pe familie și pe cei dragi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac – Concentrează-te pe familie și pe cei dragi

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac

Cauți răspunsuri, poate și pentru că te simți parcă izolat de lume, în general. Credința sau alte opțiuni spiritual sau mesaje primite în vis te pot călăuzi. Aș sugera ceva mai multă grijă la sănătate, atât fizică cât și emoțională. Timpul petrecut acasă sau în mijlocul naturii te ajută să simți că te reîncarci energetic. Poate fi timpul pentru o investiție pe scară largă – cumpărarea unei case sau a unui autoturism nou. Unul din părinți sau un bunic au nevoie de asistență sau îți pot da niște sfauri de care ai nevoie. Concentrează-te și fii atent ca să nu pierzi ceea ce este în fața ta. Caută fericirea acolo unde o poți găsi.

Anumite relații pot deveni mai interesante și mai profunde, deoarece Pluto a revenit în mers direct săptămâna trecută. Cu Saturn, care se apropie de el deja, săptămânile următoare ai putea observa o schimbare care sugerează că relațiile cu șefii ar putea evolua mai bine decât te așteptai.  

De joia trecută, Mercur a început să se deplaseze în sectorul petrecerii timpului liber, ceea ce poate fi unul dintre cele mai bune momentepentru a învăța ceva nou, creativ sau să încerci să faci sport, de o manieră personală.

Pe măsură ce Marte se deplasează prin Casa familiei în următoarele șase săptămâni, este posibil să decizi că este timpul să te apuci de curățenia de toamnă. În general, îți place că locuința ta să fie curată dacă nu este așa cum îți place, te poți ocupatîn următoarele săptămâni să schimbi ceea ce vrei.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac Relațional

Familia ta sau a partenerului trece printr-o perioadă mai agitată așa că nu ar strica să planifici o serie de controale mediacale. În mijlocul acestui stres, găsești timp pentru a relaționa cu partenera/ul eliberându-te de temerile și grijile cotidiene. Meditația, timpul petrecut în mijlocul naturii sau practica rugăciunilor ar putea fi o experiență înălțătoare. 

Semnul tău de apă rezonează cu Luna din Capricorn de la începutul săptămânii, adâncindu-ți nevoia de conexiuni emoționale. Vrei să cunoști pe cineva la un nivel mai profund înainte să iei duci lucrurile mai departe.

Marte este și el în Balanță, așa că întâlnireala care visezi poate să nu fie descurajantă. Dacă cineva te-a urmărit asiduu, acum încearcă să facă un pas înapoi. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac Profesional

Anumite experiențe din trecut te vor ajuta. Fii atent la aceste lucruri care îți vin în minte. Ele revin în conștiință dintr-un anumit motiv. Există lecții care trebuie învățate din aceste experiențe așa că aplică-le la circumstanțele din această săptămnă.

Este posibil să fii nevoit să faci față frustrării unui coleg de muncă. Ascultă-l în timp ce vezi de propriile responsabiltăți. Ideile bune pot întâlni însă obstacole. Oamenilor le-ar putea fi frică să încerce ceva nou, de aceea cred că este momentul să planifici strategii de marketing. O relație de afaceri poate avea un sfârșit brusc. Fii calm chiar davă ți se pare dificil să te simți echilibrat acum.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac Financiar

Te simți mai liber vorbești despre ceea ce vrei. Acest lucru dă roade atunci când vine vorba despre căutarea unui nou loc de muncă sau de eforturi pentru a reduce cheltuielile financiare. Ai mai multe oportunități de a câștiga mai mulți bani, făcând ore suplimentare sau un job part-time. Dar unele aspectele astrale zguduie sectorul muncii într-un mod neașteptat și neplăcut. Dacă instituția în care lucrezi are probleme, începe să aplici pentru alte locuri de muncă. 

Ești într-o fază de creștere constantă. Fii direct și motivat cu privire la obiectivele tale care te-a ajutat să ajungi unde te afli astăzi. Ești într-o poziție bună, din punct de vedere financiar, personal și profesional. Te vei bucura de un sentiment de calm și satisfacție. Fii conștient însă că există și rivalități, pe măsură, lucru care ar putea să te incomodeze, așa că nu le băga în seamă dar fii atent. Concentrează-te pe familie și pe cei dragi. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Rac Sănătate

Te-ai putea simți suprasolicitat și te gândești să o lași mai moale pentru a avea timp și pentru tine. Mănâncă normal, fii atent la proteine, consumă legume proaspete și fructe și dă sistemului tău imunitar șansa de a se fortifica. Nu ți-ar strica să mergi la sală, odată sau de două ori pe săptămână pentru a-ți tonifica mușchii. Cu cât te simți mai bine fizic, cu atât te vei putea concentra la ceea ce ai de făcut.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top