Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Săgetător - Norocul le bate la ușă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător – Norocul le bate la ușă

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător

Apar bani neașteptați din te miri unde. Sau în urma unui deces sa a unei donații, te bucuri de o moștenire pe care nu ai anticipat-o. Folosiți cu înțelepciune banii, economisește, vorba ceea niciodată nu strică să ai bani albi pentru zile negre. Fă-ți din sănătate o prioritate și evită căile autodistructive.

Dacă banii au fost o problemă în ultimele luni, atunci Pluto care a revenit î mers direct săptămâna trecută, va transforma lucrurile în bine. Cu Saturn și el în mers direct, pe traiectoria sa viitoare, săptămânile următoare ai putea înregistra o îmbunătățire marcantă a statutului financiar. Există mai puține obstacole și ai mai multe șanse de a merge mai departe.

Mercur este în Casa a 12-a, în cel mai intim sector, zona ta privată și spirituală, așa că te poți pomeni că pui la îndoială unele dintre presupunerile tale de zi cu zi. Reflectarea asupra a ceea ce te face să bifezi și ceea ce îți dorești cu adevărat din viață, te-ar putea ajuta să vezi lucrurile într-un mod nou. Intuiția sporește.

Marte s-a muta în Casa a 11-a, sectorul tău social încă de joia trecută, iar această energie foarte activă va fi aici în următoarele șase săptămâni. De asemenea, este o oportunitate pentru a te relaxa și a reduce lista de contacte cu cei cu care ești pe aceeași lungime de undă și să relaționezi doar cu cei apropiați.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător Relațional

Pregătește-te să fii mutat la un alt loc de muncă sau pregătește-te cât poți să faci tu saltul. Cu pasiune și perspective pozitive, aceste noi scenarii îți pot deschide perspectiva unei noi vieți. Reamintește-ți de jumătatea plină a paharului este și vei avea succes nu doar în carieră, ci și în relații. Calmul și optimismul sunt cele mai bune perspective pentru tine în prezent. Relațiile sociale pot avea nevoie de puțină susținere și de un suflu nou, așa că spune da invitațiilor care sosesc. Fii sociabil și creează conexiuni care să îți susțină afacerile și dragostea.

În schimb, ai devenit mai secretos de când Mercur a intrat, săptămâna trecută, în Scorpion, ceea ce te face și mai atractiv pentru anumite persoane. 

Luna din Capricorn te împinge să te gândești serios la dragoste și s-ar putea să te gândești și la cineva din trecut. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător Profesional

Frustrările și încurcăturile neplăcute de la locul de muncă te destabilizează emoțional, deoarece ai atât de multe opțiuni și atâta energie, dar foarte puține direcții cu privire la calea de urmat. Încearcă să ai puțin timp pentru a-ți liniști mintea și a medita. Caută răspunsurile în tine. 

Sunt chestiuni destul de interesante! Echipamentele funcționează bine și mesajele ajung la timp. Comunicarea este ușoară. Dar te simți destul de nesigur în ceea ce faci în prezent pentru a-ți trăi viața profeională. S-ar putea să descoperi că apelarea la o viziune unică pentru a-ți crea calea dorită funcționează cel mai bine pentru tine acum. Atenție, însă, că exprimarea opiniilor nu trebuie să devină un loc de muncă cu normă întreagă. Lasă munca să vorbească.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător Financiar

Nu este cel mai bun moment pentru a solicita băncii un împrumut sau un credit pentru a-ți rezolva problemele. Există pericolul ca mesajele să se încurce și să ducă la acțiuni neașteptate. De asemenea, va există activitate intensă în zona financiară comună care poate scoate la lumină tensiuni mari între voi – nu este bine dacă trebuie doar să discuți și să nu gândești rațional. Așteptă măcar până săptămâna viitoare pentru cele mai bune rezultate. Între timp, planifică-ți toate cheltuielile cu o anumită prioritate!

 Este posibil să moștenești niște bani, neașteptat. Dacă este așa, investește cu înțelepciune. Nu cheltui bani pe nimicuri și nu te bucura de cumpărături inutile. În schimb, fă-ți planuri să fii în preajma unor persoane bune, care să te sprijine. Aceasta poate fi o fază foarte bună dacă îți planifici corect cărțile și accentuezi pozitivul din viața ta.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Săgetător Sănătate

Acțiunile pozitive, productive, care te vor catapulta la următorul nivel de bunăstare sunt cele mai bune. Dacă lucrurile nu merg așa cum le-ai planificat, ia măsuri pentru a te asigura că așa vor fi. Asumă-ți responsabilitatea pentru sănătatea ta. Planifică-ți în detaliu, exact cum vrei să arați și să te simți în următoarea o lună, în următoarele șase luni și apoi, peste un an. Cunoașterea destinației este cheia succesului.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top