Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Scorpion Nu vei fi la fel de eficient

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Scorpion. Ești într-o stare de spirit exaltat, gata să pleci într-un pelerinaj pentru a te conecta mai puternic la divinitate și pentru a-ți clarifica ce scop sau drum vrei să urmezi. Este posibilă, de asemenea, și o călătorie în străinătate. De asemenea, poți fi chemat să te concentrezi asupra sănătății sau reabilitării reputației tale. Te simți restricționat de constrângeri fizice sau emoționale. Lucrează pentru a ajunge la o rezoluție pașnică într-o problemă care continuă de ceva vreme. Încearcă să accepți schimbarea și nu o privi cu anxietate. Perspectiva este totul acum.

Este posibil să fi avut multe oportunități de a merge mai departe în ultimele luni, dar ceva te-a oprit. S-ar putea ca ceva să fi fost plictisitor determinat de Saturn sau o repoziționare a lui Pluto în Casa a 3-a, sectorul cmunicării și a gândirii. Cu Saturn și Pluto în mers normal, lucrurile pot începe să se schimbe în bine. De asemenea, cu Mercur care tranzitează semnul tău de joia trecută, s-ar putea să te simți emoționat să discuți despre sentimente și problemele care au ieșit la suprafață în ultimele săptămâni. O nouă perspectivă ar fi necesară pentru a te ajuta să conexezi toate problemele. 

Pe măsură ce Marte se deplasează și el prin Balanță, în Casa a 12-a și într-o zonă profund spirituală și de transforare, această energie explozivă poate aduce vise extrem de  vii și poate determina scoatere la suprafață a unor sentimente pe care țineia ascunse. Ar merita să ții un jurnal în care să îți notezi visele, pentru că orice îndrumare se poate dovedi foarte utilă.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Scorpion Relațional

Este posibil să ai nevoie de o nouă atitudine față de romantism. Folosește-ți energia la alte eforturi. Fii prudent și planifică-ți toate eforturile în avans. Lasă-ți timp și spațiu și pentru îngrijirea de sine. Fii tu cu tine și păstrează distanța față de ceilalți. Găsește răspunsuri la noile întrebări care apar. Pasiunea și curiozitatea te vor conduce mental în direcții interesante. Explorează posibilitățile înainte de a face orice pasul. Viața ta sentimentală ți se poate părea acum complicată, dar poate fi redresată. 

Pluto stăpânul tău planetar este în mers direct în Capricornul muncitor de la mijlocul săptămânii trecute, deci poți atinge destule obiective romantice dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. Stabilește-ți de pe acum obiective solide.

Mercurul este și el în semnul tău misterios și în opoziție cu Uranus, în weekend, făcându-te mai secretos ca niciodată. Problema este dacă îți vei păstra calmul și când apare o persoană cae îți suscită interesul. Doar timpul o va decide.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Scorpion

 Vorbind cu o persoană spirituală te a ajuta la ușurarea multor sarcini și griji legate de carieră. Pune la inimă cuvintele amabile și liniștitoare ale acestei persoane. Simte calmul din tine în loc să fii copleșit de stresul mental al muncii.

Perioada poate aduce în atenție probleme legale. La fel, credeai că este mai sigur să mergi mai departe cu un plan de afaceri, dar încă o întârziere poate provoca mai multă  frustrare. Înainte de a te enerva, așteaptă câteva zilei. Este important să ai o strategie solidă, ca să îți poți atinge obiectivele. Nu vei fi la fel de eficient dacă nu ai unul și s-ar putea să te pomenești că pierzi timpul.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Scorpion Financiar

Universul solicită să petreci mai mult timp dezvoltând relațiile apropiate, astfel încât să poți beneficia cât mai mult și mai bine, personal și financiar. A aloca mai mult timp celor care te-ar putea ajuta să îți atingi scopurile nu este doar de bonton, ci o necesitate  pentru că trebuie să îți atingi obiectivele. Te afli în discuții pentru o poziție mai bună.

Încearcă să găsești un echilibru între gânduri și acțiune. Rămâi cu picioarele pe pământ, evită bârfele și nu te băga în afacerilor altora. Comunică cu grijă dar nu te concentra să fii corect în conversație. Fă incursiuni în relațiile profesionale și personale, dar economisește timp pentru auto-reflecție. Încearcă să identifici acei indivizi din viața ta care îți oferă cel mai mult. Săptămâna aceasta vei câștiga mai mult spiritual decât material. 

Sănătate. Sfârșitul acestei săptămâni este momentul perfect pentru a te angaja să îți faci un nou plan de alimentație, o nouă rutină pentru exerciții fizice sau câteva ședințe de tratament spa. Se pare că te vei distra mult. Fii în formă și impresionează!! 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top