Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Taur Prioritizează-ți relațiile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Taur Prioritizează-ți relațiile

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Taur

Ești întotdeauna dispus să dai o mână de ajutor, acum mai mult ca niciodată. Sinceritatea și bunătatea ta îi îndurerează uneori pe ceilalți. Stabilitatea și păstrarea liniștii sunt importante acum. Nu mă îndoiesc că eforturile tale îți vor aduce succes. Poți aștepta cu nerăbdare generarea unor venituri mai mari, deoarece setul tău de calități este răsplătit. Rămâi încrezător în tine și nu vei avea limită la ceea ce obți acum. 

Dacă ai vrut să progresezi, dar te-ai simțit reținut de forțe dincolo de controlul tău, acum lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Pe măsură ce Pluto a revenit în mers direct, în sectorul oportunităților și aventurilor, ușile închise se pot deschide acum și te poți pomeni catapultat în mijloul unor perspective de vis. De asemenea, Saturn care este și el acolo, climatul este potrivit pentru a vedea schimbarea pozitivă care are loc în lumea ta.

Săptămâna trecută, Mercur s-a mutat în Scorpion și în sectorul relațional, ceea ce este perfect pentru toate tipurile de negocieri și pentru a avea acele conversații de care ai nevoie, mai ales dacă ți-a fost greu să înțelegi motivele, ei bine, această influență poate fi de mare ajutor.

Marte a intrat și el în Balanța și în zona muncii de rutină, colaborarea cu colegii și a nutriției pentru șase săptămâni, oferindu-ți un plus de vitalitate și încurajându-te să revi la dieta sau cu programul de exerciții fizice. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Relațional.

Fă-ți timp acum pentru a te reconecta cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Nu lăsa emoțiile să te depășească. Este posibil să fi lucrat recent sub mult stres. Acordă-ți timp pentru a te recupera. Prioritizează-ți relațiile. De la inimă la inimă cu celălalt este o chestiune OK. Fă față oricărui sentiment de gelozie sau de furie. Lasă mândria deoparte și oferă afecțiune adevărată. Onestitatea și efortul vor face legătura mai puternică. Dacă nu dorești să mergți mai departe împreună, partenera/ul va depune eforturi ca să te facă să te simți apreciat. 

Pluto a revenit în mers direct în Capricornul încă de la mijlocul săptămânii trecute, făcându-te să te simți ca și cum ai dori să te reveniți la relația voastră așa cum a fost. Crezi că te poți descurca mai bine de data asta? Numai timpul va spune.

Marte s-a mai liniștit de când a intrat în Balanța și el săptămâna trecută, așa că este posibil să fi nevoit să te desprinzi de ceva ce te-a ținut blocat ceva vreme. Obținerea distanței oferă o perspectivă extrem de necesară.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Profesional.

Ați ajuns destul de departe și ai destul de multe de împărtășit. În multe feluri, ești un mare profesor. Ține cont totuși că mai ai și tu multe de învățat. Ai și profesori – oameni pe care trebuie să îi respecți în acest moment.

Perioada aduce șansa de a evita misiunile care ți s-ar încredința, nu de alta dar este un moment norocos pentru interviurile de muncă. Energia astrală susține orice schimbare pe termen lung. Fă tot posibilul și chiar stai ceva timp, suplimentar, la serviciu. În acest fel vei  câștiga aprobarea șefilor și te va ajuta să îți stăpânești abilitățile necesare. Comunicarea este fluidă. Contactul cu ceilalți are nevoie de o minte limpede. Este posibil să o rupi cu asociații dintr-un motiv banal.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Financiar.

Săptămâna aceasta aduce un suspin uriaș de ușurare, deoarece vei putea fi mai productiv. Este posibil să ai în vedere mutarea din biroul unde lucrezi, eveniment care vine fără prea mult tam-tam și fărăa atrage atenția celor din jur. 

Un accident sau ceva care afectează un frate, coleg sau vecin poate ajunge să te coste timp și / sau bani. Încearcă tot posibilul să îți echilibrezi cheltuielile și veniturile în această săptămână pentru a plăti datoriile și pentru a te ușura de unele griji. Învățarea unui lucru nou sau înscrierea într-un program de formare ar putea să te determine să intri în competiția de la locul de muncă. Urmărește cheltuielile financiare atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională, chiar dacă banii cheltuiți sunt o investiție. 

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Sănătate.

Intră în formă mâncând bine, făcând exerciții fizice și luând suplimente naturale, dar cel mai important dintre toate, proiectează-ți un plan alimentar care să te ajute să slăbești în același timp, permițându-ți să te bucuri, în continuare, de câteva câteva delicii la ocazii speciale. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top