Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie VĂRSĂTOR - Organizează-ți ambițiile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR – Organizează-ți ambițiile

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR – . Nu te mulțumești să te concentrezi pe treburile lumești și practice acum, mintea ta se orientează către viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Ești deschis să îți extinzi baza de cunoștințe în această săptămână. Comunicările de la sau cu cineva îndepărtat pot face parte din acest tablou. Ești înclinat să vorbești despre filozofie și să te gândești la imaginea cosmică a realității imediate.

Ai o mulțime de angajamente și programări de gestionat, astfel încât să rămâi concentrat pe ceea ce faci. În această săptămână sunt multe lucruri care îți sunt puse la dispoziție și ai destul de mult timp pentru a le face față și a încerca să le experimentezi, simțind că trebuie să le guști pe toate, dacă nu să le savuraezi. Nu fi un manager de timp, fii un manager prioritar.

Furia mocnită și blocajele pe care le-ai resimțit săptămânile trecute încep să se topească pe măsură ce Marte se mută în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor, a studiilor superioare și a orizonturi îndepărtate. În plus, este posibil să începi să te simți mai în largul tău, în special dacă te ajută un psiholog sau un terapeut pentru a rezolva problemele în curs, întrucât îndoielile sau lipsa de încredere revin în fundal.

Mercur s-a mutat de joia trecută în Scorpion, în sectorul obiectivelor personale și a responsabilității. Dacă ai un plan în minte, organizează-ți ambițiile pentru a le realiza.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR Relațional

 Apar noi oportunități. Se poate încheia o anumită fază sau o relație, dar alta este gata să-i ia locul. Fă-ți timp pentru distracție și fă câteva călătorii dacă poți și mai ai zile de concediu. Acest lucru te-ar putea conecta cu cineva special care îți va aprecia creativitatea și inteligența și va fi pe aceeași lungime de undă cu tine. Când apar noi opțiuni interesante, sări direct la oportunitate.

Întâlnirea dintre Mercur și Saturn ar putea cauza unele probleme. Îți divulgi secretele cele mai profunde către cineva doar pentru că ți se cere? Nu ești unul care să tacă, dar nu ești nici pregătit să-ți dezvălui sufletul oricui. 

Opoziția Venus-Uranus din weekend te poate face anxios, dar agitația și emoțiile înainte de prima întâlnire vor fi de scurtă durată pentru că întâlnești persoana potrivită și totul ar trebui să fie bine.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR Profesional

Problemele nu se încheie niciodată, oricât de greu îți este să recunoști asta. Indiferent ce faci, drama și fluctuațiile extreme par să te urmeze mereu pe parcursul carierei. Acceptă acest lucru în loc să încerci să lupți cu el.

Activitatea din Casa a 3-a, a comunicării și ideilor, face să obții ușor aprobarea pentru ideile tale inspirate. Dacă ți se pare că ai fost pasat de colo colo și ignorat în ultimele luni, poți fi surprins și încântat de schimbarea de atitudine a șefilor. Lucrul la anumite probleme pot aduce tensiuni și câteva argumente intense. Dacă știi că vei fi ocupat, încearcă să îți faci munca în timp util și să nu o mai lași până în ultima clipă.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR Financiar

 Este timpul să îți reînnoiești stilul comunicării. Te-ai săturat de faptul că ceilalți sunt promovați și tu nu, dar nu calitatea muncii vorbește, ci modul în care sunt capabili să-i determine pe superiori să îi vadă ce fac. Acum, apar în sectorul tău social oameni cu adevărat unici care te fac să te simți confortabil în pielea ta. De acum încolo, tot ce trebuie să faci este să ceri ceea ce meriți.

Privește lucrurile din perspectivă, vezi cum te raportezi la deciziile pe care le iei și la consecințele cu care te confrunți zilnic. O discuție, amânată mult timp, ar putea, în sfârșit, să aibă loc spre sfârșitul săptănânii. În timp ce ești concentrat asupra imaginii de ansamblu, nu uita micile detalii necesare pentru ca imagine mare să prindă viață. Fii punctual și păstrează-ți prioritățile în ordine. Cu un nivel adecvat de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie VĂRSĂTOR Sănătate

 Este o perioadă activă în care ai putea fi deosebit de ocupat. Încearcă să păstrezi ritmul astfel încât să ai suficientă energie pentru tot ceea ce trebuie să faci. Nu este nimic mai atrăgător decât o ființă cu un trup armonios și piele strălucitoare. Ia aminte la asta și fii gata de start. Fructele proaspete, legumele și apa te vor ajuta să te simți minunat.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top