Connect with us
Horoscop Minerva

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn

În această săptămână accentul se pune pe educație, fie ea convențională sau personală. Cauți cunoștințe, astfel încât să îți poți dezvolta capacitățile și baza de cunoștințe. Ești conștient că toate cunoștințele sunt în continuă evoluție și este important să rămâni la curent cu schimbările. S-ar putea să ai oportunități de a studia în străinătate. Mă refer la anumite forme de masterat.

Te simți energic și entuziasmat de toate opțiunile disponibile și ai disciplina să faci, constant, pași mari în direcția dorită. Fă-ți ceva timp și să te bucuri, pentru că, mai presus de orice, acesta este adevăratul scop al vieții. Echilibrează nevoia de muncă cu relaxarea. Uneori cele două lumi coincid.

În a doua parte a săptămânii, s-ar putea să descoperi că dorința de a cuceri este activă și că mintea ta este în acord cu dorința de a acționa. Ascultă-ți instinctul și aprinde focul interior. Vei descoperi că îți poți crește mult cercul de influență atâta timp cât ești dispus să îți asumi un risc decisiv în abordarea fiecărei situații. Fii îndrăzneț în acțiunile tale.

Descoperi că ești indecis când vine vorba despre probleme intime. Din anumite motive, avei tendința de a trage într-un sens și apoi în celălalt, totuși niciuna dintre părți nu pare foarte plină de satisfacții. Dar nici nu simți că trebuie să iei măsuri concrete în acest moment. De fapt, dacă o faci, acest angajament poate provoca mai multă frustrare ulterior.

Fii flexibil. Nu fă programe stricte și nu planifica întâlniri importante în următoarele șase săptămâni. Marte este deja în Gemeni, în sectorul munci și a rutinelor cotidiene. Acest lucru poate duce la împrăștierea unor energii de care ai nevoie, ceea ce va face dificilă concentrarea sau realizarea unor sarcini. Menajează-te în timp ce îți dai seama de noul flux de lucru.

Mercur face conjuncție cu Luna și cu Jupiter în Vărsător, joi, o zi numai bună pentru o sesiun de brainstorming despre cum să câștigi mai mulți bani. Acest aspect apare în casa banilor munciții și a valorii de sine, deci profita de ocazie pentru a analiza investițiile sau doar pentru a-ți îmbunătăți bugetul. S-ar putea să poți obține un împrumut.

Duminică, amesteci logica cu sentimentele, când Pallas intră în Pești, în sectorul comunicării. Este o zi bună pentru a intra în contact cu propriile sentimente și a-ți folosi inteligența emoțională ca să creezi oportunități de creștere personală.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn Relaţional

Perspectivele sentimentale arată bine în această săptămână. Ai posibilitatea de a te întâlni cu cineva impresionant și fermecător în această perioadă. Profită de aceste momente pentru a stabili o întâlnire. Adolescenții ar trebui să evite să intre într-o relație, deoarece ceea ce consideră dragoste poate fi doar o simplă pasiune…adolescentină. Există, de asemenea, posibilitatea ca cineva să încerce să te determine să nu accepți anumite lucruri, așa că evită să intri într-o relație cu orice preț.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn Profesional
h2Schimbarea în carieră se poate dovedi bună pentru tine. Planifică-ți toate mișcările foarte atent și evită să iei o decizie greșită. Totuși, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă și să îți deschizi propria afacere, evită acest lucru cel puțin pentru moment. Așteptă să apară ca niște oferte de luat în seamă.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn Financiar

Înveți lucruri noi care te vor ajuta să îți îmbunătățești semnificativ finanțele. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, să îți dai seama unde ai greșit până nu demult. Va trebui să ții strânsă punga și să îți gestionezi foarte strict bugetul. Nu uita să citești atent și ce este scris cu litere mici, înainte de a semna vreun document, deoarece acest lucru ar putea duce la pierderi serioase în această săptămână.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn Sănătate

Tulburările digestive te pot deranja dacă continui cu consumul de cafea la ore imposibile sau să mănânci când ți-e foame. Folosește-ți instinctele pentru a alege cele mai bune alimente. Legumele și fructele cultivate cu ajutorul hormonilor de creștere trebuie evitate deoarece stimulează excesiv producția de estrogen și testosteron, la femei și, respectiv, la bărbați. Fiți conștienți de alimentele pe care le consumați și alegeți să vă alimenați sănătos.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top