Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător

07.03.2021
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător

Deși în această săptămână ai tendința de a fi destul de lipsit de griji, s-ar putea să te trezești rumegând ceva în minte. Nu contează dacă natura grijilor tale este mare sau mică; există și trebuie abordate. Una dintre cele mai bune modalități prin care poți trece peste îngrijorările tale, în special cele care nu-ți dau pace, este mișcarea. Ești conceput să fii în mișcare, așa că această dorință neliniștită de rătăcire poate fi înăbușită prin plimbări lungi, în adevăratul sens al cuvntului. Dansează, alerargă, fă drumeții și petrece în mijlocul naturii dacă se poate. Îți calmează sufletul.

Pe de altă parte, o mulțime de sarcini neterminate ar putea apărea la orizont. S-ar putea să decizi să ignori o parte din lucrările care trebuie rezolvate, în favoarea unui proiect de care speri să te bucuri mai mult. Nu înnebuni familia cu lucrurile plictisitoare! Dacă tot vă strângeți împreună pentru a discuta ce e se întâmplă, atunci vă puteți distra cu sarcinile mai interesante dacă tot sunteți în zona roșie.

Apoi, simte-te liber să fii un pic mai egoist decât de obicei. S-ar putea să te regăsești din nou în afară, alergând după un punct de spirjin. Asistă-ți visurile și ambițiile și lasă-ți vocea să fie auzită de ceilalți. Nu te mira dacă întâlnești opoziție, dar nu lua aceste atitudini ca pe un semn că ar trebui să dai înapoi. Nu, luptă pentru nevoile tale! Fii flexibil în relații.
Marte este în Gemeni, miercuri, în sector partnerial. Acum, este advărat, Marte aduce dorința pasională de a descoperi lucruri noi despre relațiile din viața ta. Dacă ești singur, este un moment bun să ieși. Ai putea întâlni pe cineva fascinant.

Gândești logic, joi, când Mercur face conjuncție cu Luna și Jupiter din Vărsător cu accent pe comunicare. Aspectul te ajută să vii cu idei bune care pot duce la succes major.

Duminică, asteroidul Pallas intră în Pești, în casa familiei. Nu dorești altceva decât securitate emoțională și conexiuni familiare mai mult decât de obicei. Urmează-ți intuiția când vine vorba despre viața privată și de problemele personale. Nu-ți pierde capul pentru un confort de moment.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător Relaţional

Săptămâna aceasta ai șanse serioase să te îndrăgostești de cineva la locul tău de muncă. Cu toate acestea, înainte de a-ți exprima sentimentele, asigură-te că sentimentele tale sunt puternice. S-ar putea ca acest lucru să nu fie altceva decât o îndrăgostire. Este foarte probabil că, dacă continui cu această relație, să fii nemulțumit mai târziu. Cuplurile angajate vor găsi această perioadă favorabilă căsătoriei sau conceperii unui copil, deoarece vor avea câteva ocazii să petreacă mai mult timp împreună, să se relaxeze și să se distreze.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător Profesional

Dacă ești prins într-un program pe fonduri europene, te vei descurca bine coordonând toate activitățile care până acum îți creau probleme. Parteneriatele sunt extrem de benefice pentru tine și constați că câștigi foarte mult și că lucrurile se mișcă într-un ritm foarte rapid. Dacă aștepți să încerci o nouă carieră, săptămâna aceasta va fi un moment bun pentru a face acest lucru. Nu te vei confrunta cu niciun obstacol sau problemă majoră acum.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător Financiar

Te gândești să investești în ceva durabil cum ar fi terenuri și alte proprietăți. Banii investiți în această perioadă trebuie să fie profitabili pentru tine. De asemenea, vei putea conexa orice informație care ține de o virtuală afacere. Acest lucru îți va aduce emoție și poftă de viață. Vei fi colocvial, vei avea chef de conversție și îți va fi mult mai ușor să discuți problemele cu alții decât să iei decizii pe cont propriu.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător Sănătate

Dacă te plângi frecvent de dureri articulare înseamnă că te confrunți cu o problemă serioasă, chiar dacă la prima vedere pare ceva minor sau datorat vârstei. Ai grijă de corpul tău și respectă restricțiile alimentare cu atenție. Unii dintre voi s-ar putea chiar plânge de iritarea ochilor spre mijlocul săptămânii. Vezi ce mănânci că este posibil să faci alergie la ceva și cel mai bine este să mergi la un oftalmolog și la un alergolog.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI