Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion

Petrecerea timpului cu alții este unul dintre cele mai bune moduri de folosire a acestuia, mai ales că ești o creatură la fel de emoțională pe cât poți fi de iubitor. În această săptămână accentul se pune pe cei dragi și pe adunările de familie. Ai o nevoie acută de a fi alături de cei pe care îi adori, inclusiv de bătrânii tăi de la care poți învăța foarte multe. Este o ocazie excelentă de a fi aproape de mama ta sau de conexiunile materne. Energia feminină are calități liniștitoare, hrănitoare și ai nevoie de îngrijire săptămâna aceasta. Atmosfera de acasă este blândă și armonioasă precum și un mediu minunat pentru odihnă și recuperare.

Relațiile cu prietenii apropiați ar trebui îmbunătățite printr-o comunicare sporită, poate unele conversații fascinante despre idei noi și evenimente mondiale interesante. Acest nou raport intelectual te-ar putea aduce mai aproape decât erai înainte. Relațiile sentimentale, în special, se intensifică prin interese reciproce recent descoperite, implicând probabil culturi străine.

Vei descoperi că mintea și dorința de acțiune se află pe acelați loc. Focul din interiorul tău se reaprinde. Folosește acest îndemn intern pentru a aborda proiecte care necesită curaj, forță și fler pentru dramatism. Vei descoperi că ești mai mult decât capabil să realizezi ceea ce dorești. Ar trebui să rămâi sau să mergi mai departe? Poate fi o altă întrebare majoră pentru tine, în această săptămână. Va trebui să iei câteva decizii majore.

Miercuri Marte din Gemeni, în sectorul intimității, ar putea să îți ofere posibilitatea de a rămâne în aceeași situație cu obligațiile pe care ți le-ai asumat sau să le dai drumul și să mergi mai departe. Nu există răspunsuri ușoare, așa că gândește-te, cu atenție.

Din fericire, familia ta poate fi în măsură să te ajute atunci când conjuncția dintre Mercur, Jupiter și Luna din Vărsător, de joi este în sectorul familiei. Îți permite să vii cu o soluție care poate aduce liniștea pentru toți cei implicați.

Dumincă, asteroidul Pallas intră în Pești în sectorul creativității și a relaxării. Inteligența ta emoțională te va ajuta să clarifici orice probleme.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion Relaţional

Dacă ești într-o relație angajată, posibil să te afli într-o dilemă pe măsură ce o fostă partneră revine în viața ta. Ce te frământă cel mai mult este de ce nu te poți opri și te simți atras din nou de această persoană. Urmarea va fi că relația actuală s-ar putea tensiona dintr-odată. Este în interesul tuturor celor implicați ca adevărul să fie cunoscut și toți să luați deciziile care trebuie. Dacă încă nu ai găsit dragostea va trebui să ai răbdare și să nu te grăbești cu nimic. Este cu siguranță una dintre cele mai bune săptămâni pentru viața sentimentală, deoarece Universul îți va testa răbdarea în multe feluri.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion Profesional

O nouă slujbă este în cărți, săptămâna aceasta. Aceasta îți va permite să îți folosești creativitatea și mintea inovativă. Ideile tale sunt apreciate și faci o impresie bună atât printre șefi, cât și printre colegi. Munca în echipă te va ajuta să obții rezultate mult mai bune. Efortul colectiv vă va ajuta să atingeți obiective și să îți sporești și perspectivele de carieră. Mulți dintre voi puteți începe un nou studiu.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion Financiar

Este posibil ca un nou parteneriat de afaceri să nu se dovedească a fi atât de profitabil pe cât ai crede. Apar pierderi financiare ușoare, în special, spre începutul săptămânii. Nu dispera; munca te va repune pe val mai devreme decât crezi. Este posibil însă ca cheltuielile să depășească veniturile. Va trebui să controlezi orice tendință de a face cumpărături, deoarece ar putea declanșa unele probleme financiare majore.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion Sănătate

Stresul ar putea duce la probleme cu tensiune arterială pentru unii dintre voi. Evită să neglijezi chiar și problemele minore care te deranjează. Automedicația trebuie evitată deoarece ai putea să îți agravezi problemele. Adresează-te imediat medicului pentru orice problemă cu care te confrunți săptămâna aceasta. De fapt, săptămâna este un moment foarte bun pentru a face un control medical de rutină.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top