Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI.  Pot apărea schimbări bruște în situația sentimentală, săptămâna aceasta. Dacă în prezent ești angajat într-o relație, așteaptă-te la câteva propuneri surprinzătoare din partea partenerului. Dacă nu ești căsătorit ar putea să apară la orizont … căsătoria, iar dacă nu ai pe nimeni în prezent, poți întâlni pe cineva interesant, în circumstanțe neașteptate. Uite, fă tot posibilul să arați bine când te duci la…supermarket!

 Viața socială continuă să fie la fel de ocupată ca întotdeauna și săptămâna aceasta. Dar, cu Jupiter implicat, s-ar putea să fii dornic să-ți extinzi cercul de prieteni prin frecventarea unui club, angajarea într-un proiect comunitar și în cercuri noi de cunoștințe. Cu Marte prezent și el în acest sector, vei avea suficientă energie pentru a avea succes în ce faci. Poți realiza multe.

Cu Venus conjunctă cu Uranus, în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, poți opera cu un plus de farmec și convingere. Dacă ai nevoie să vinzi cuiva o idee, acum este momentul pentru a face acest lucru, deoarece va fi greu să îți reziste cineva. Prezența lui Venus te poate ajuta, de asemenea, la eliminarea oricăror dificultăți, ușurând negocierea, găsirea unui compromis și încheierea unor tranzacții cheie.

Soarele conjunct cu Neptun, în semnul tău, sugerează că poți simți că te relaxezi. Dacă lucrezi în domeniul artelor, imaginația ta ar putea atinge un maxim de performanță săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI Relațional

Uneori nu este posibil să aștepți răspunsul înainte de a lua măsuri. Planetele te încurajează să treci la o anumită problemă pe care prietenul cel mai apropiat sau partenerul nu o considera chiar atât de importantă. Ia inițiativa, nu numai că te asiguri că este rezolvată, ci și că îți aduce satisfacție. Te vei simți mai bine că ai făcut acest lucru.

La fel, te descurci cel mai bine, de unul singur în timpul pătratului streasant Venus – Saturn la începutul săptămânii. Gândurile și sentimentele pot deveni copleșitoare, așa că va trebui să programezi o altă dată pentru întâlnire, dacă este posibil.

Există o conjuncție Soare – Neptun la sfârșitul săptămânii care te aduce într-o dispoziție visătoare și s-ar putea să dorești să-ți împărtășești visurile cu altcineva. Ai grijă. E greu să fii mereu cu garda ridicată, răsplata, de multe ori, este uriașă.

Conjuncție Venus-Uranus din weekend deschide însă calea schimbării. Nu te lăsa forțat să faci ce nu dorești să faci. Cu cât simți că trebuie să grăbești lucrurile, cu atât ești mai sigur de tine.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI Profesional

Un coleg apropiat este într-o situație dlicată. Indiferent dacă această persoană a solicitat direct sau nu ajutorul tău, este important să îi oferi o mână de ajutor. Încurajează-ți prietenii atunci când au nevoie. Vei avea nevoie de ajutorul lor mai târziu.

Fă cât mai mult și pregătește-te pentru ca lucrurile să încetinească și ai nevoie de o revizuire a planurilor sau o revizuire de proiectare. Este important să fii sincer și direct cu privire la munca ta. Cu cât te simți mai încrezător, cu atât șansele de reușită și de recunoaștere din partea persoanelor aflate în funcții, sunt mai bune. Fă tot posibilul pentru a-ți termina misiunea. Este posibil să apară unele schimbări neașteptate în ultima clipă.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI Financiar

Nu ai întotdeauna răbdare necesară pentru a cultiva relații pe termen lung. Vrei acum rezultate, care pot împiedica creșterea ta în alte domenii. Energiile masculine și feminine se echilibrează perfect în Casa a 7-a a relațiilor serioase. Acest lucru te poate ajuta să te combini cu un partener de afaceri sau să dezvoltați proiecte noi. Dar nu semna încă hârtiile oiciale pțnă după 26 martie, dacă poți.

Unele chestiuni de afaceri te determină să vrei să vorbești mai mult. Vocalizează-ți ideile. Aportul tău ar putea fi diferența dintre instituția în care lucrezi și care ia o decizie profitabilă și o alta, nefericită și costisitoare.

Împărtășește informațiile financiare pe care le ai în minte. Lucrează pentru a crea noi conexiuni, poate cu cei cu care lucrezi și pe care nu îi cunoști prea bine. Este timpul să vorbești, să ieși și să fii observat. Ești favorizat în ce privește acțiunile așa că bate fierul cât e cald. Nu îți fie frică de oameni sau de munca grea.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI Sănătate

Este o săptămână bună pentru relațiile tale apropiate. Energia este acolo pentru a simți toată siguranța de care ai nevoie, recunoscând în același timp realitatea că cei mai apropiați pot avea nevoie și de puțin spațiu pentru ei. Este recomandat să faci tot ce poate ajuta acest tip de experiență: adu flori acasă, inspiră adânc atunci când nu ai cuvinte să te exprimi și așteaptă să vezi ce are de spus cealaltă persoană. Acest lucru te poate face să te simți relaxat și bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top