Connect with us
Horoscop Minerva Capricorn 8 - 14 aprilie 2019. Stres la cote maxime

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Capricorn 8 – 14 aprilie 2019. Stres la cote maxime

Horoscop Minerva Capricorn pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Acesta este momentul ideal pentru a crea rețele. Ești pe același drum cu ceilalți și farmecul tău atrage noi contacte. În timp ce viata socială este aglomerată, ai grijă și evită să fii victima vreunui furt sau a unui accident. Participi cu un grup de colegi la acțiuni care se concentrează în jurul educației sau pe învățarea unei noi abilități.

Ai grijă la stres este posibil să ai probleme medicale

Păstrează liniștea acasă supraveghind cheltuielile pentru reparații sau cumpărăurile necesare. Relația de familie se poate consolida pe măsură ce ajuți o rudă să depășească un moment de criză. Fii vocea rațiunii pentru păstrarea liniltii în cadrul social, cu precădere la muncă.

Nu este momentul pentru a te concentra pe o singură sarcină sau un singur proiect. Încearcă să înveți și să te înțelegi cu cei din jur. Beneficiază de pe urma mediului în care te afli. Este posibil să te simți deranjat sau plictisit de rutină. Formarea de conexiuni noi sau călătoriile scurte îți vor alimenta curiozitatea.

Stresul poate fi tratat în mai multe moduri, chiar și prin descoperirea unui nou hobby. Comunică celorlalți cum te simți în preajma lor, este vital pentru tine. O comunicare bună va face viața de acasă și de la locul de muncă mai armonioasă și ar intensifica întâlnirile de afaceri.

Fii conștient de mesajele mixte de la începutul săptămânii pentru că aspectul dintre Mercur și Neptun, o conjuncție separantă, ar putea coincide cu o serie de neînțelegeri. Ar fi mai bine să aștepți câteva zile înainte de a lua orice decizie cheie.

Cu Soarele în Casa a 4-a a familiei, poți simți că vrei să lași viața socială ca să îți reîncarci bateriile alături de familie. Este ocazia prin care te îngrijești, te bucuri de îngrijirea de sine și de răsfăț și îți umplii rezervoarele emoționale.

Dacă le-ai oferit multe celor dragi, permite-le acum să îți întoarcă serviciul iar tu, fii dispus să primești.
Vineri, ar putea fi o zi excelentă pentru lansarea de noi proiecte în ce privește gospodăria, pentru a face tranzacții imobiliare sau pentru a decide o mișcare importantă.

Sfârșitul de săptămână te-ar putea prinde într-un cadru unde se discută mai mult despre afaceri. Vei fi gata să examinezi faptele înainte de a te angaja într-un acțiune.

Fiind într-un mediu social nou acesta aduce contacte interesante și opțiuni de rețea. Deși ești în mare dispoziție, ești sociabil și interacționezi cu oameni noi, nu îți neglija partenerul. O problemă ar putea fi răbufnirile de moment, așa că fă ceva și încearcă să discutați lucrurile.

Problemele pot include o serie de reparații, la domiciliul sau la casa copilăriei. Fă-ți timp pentru a ieși în natură sau într-un cadru care să te ajute să îți găsești liniștea minții.

S-ar putea să te simți distras. Cineva sau ceva te conduce către alte preocupări decât cele profesionale, ceea ce face dificilă comunicarea la locul de muncă. Curiozitatea poate fi o forță excelentă, dar ține-o sub control. Concentrează-te pe cei care îți spun cel mai mult și asigură-te că toate lucrările necesare sunt finalizate.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a gestiona lucrurile, vorbește cu prietenii, frații sau colegii. Este posibil ca altcineva să îți poată oferi un răspuns pe care tu nu îl găsești. Foarte curând vei avea ocazia să păstrezi doar ceea ce contează. Evită deciziile grabite și primește sfaturi.

Conjuncția separantă dintre Mercur și Neptun în Pesti îți deschide posibilități romantice. Ești dispus să muncești pentru obiectivele tale, ceea ce ar trebui să te ajute să le atingi în curând. Dacă ți-a fost frică să te apropii de cineva nou sau să îți manifești pasiunea, fă-o acum înainte să vă vorbești despre altele!

Este posibil să nu fii cea mai blândă persoană, dar ești extrem de flexibil. Poate fi una din acele săptămâni destul de anoste, dar un bun jucător de echipă îți va construi reputația. Așteaptă-te să fii mai calm și mai echilibrat până la sfârșitul săptămânii. Fă tot ce este mai bun pentru a vedea lucrurile din perspectiva altuia. A fi simpatic îți deschide ușa pentru rezolvare mai rapidă și mai bună a problemelor.

Te afli în momentul în care te preocupă probleme profesionale, cum ar fi complicațiile sau întârzierile. Ia o pauză de la grijile de la locul de muncă, ieși în afara cercului social obișnuit pentru că este momentul ideal pentru crearea de rețele, astfel încât să faci legi o anumită relație care să te ajute să mergi în direcția pe care o dorești.

Evită riscurile pe termen lung pe care le-ai putea regreta. În schimb, ia decizii temeinice și continuă să lucrezi din greu. Calitățile de conducere și farmecul tău nu vor trece neobservate.

Nu te lăsa împovărat de lucruri care nu contează. Pentru a afla ce vrei să știi, nu va trebui să întrebi. Doar ascultă cu atenție. Fă-ți treaba chiar dacă te simți detașat. Nu îți lua angajamente aiurea sau fă o pauză dacă este necesar. Comunică cu ceilalți. Toate acestea te vor ajuta să gestionezi lucrurile. Prioritizează-ți prietenii și familia.

Schimbarea peisajului poate fi un lucru care îți sporește creativitatea și pentru a te aduce în cadrul care să îți ofere un nou loc de muncă sau o nouă sursă de venit. Stabilește un echilibru între cheltuieli și economii.

Poți să îți faci timp pentru un control medical sau griji în legătură cu orice durere și indispoziție. Este grija care îți poate provoca cele mai multe probleme, dar curând anxietate va începe să dispară.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top