Horoscop Minerva conjuncția dintre Mercur și Neptun dă zodiile peste cap – Horoscop special

04.04.2019
Horoscop Minerva conjuncția dintre Mercur și Neptun dă zodiile peste cap – Horoscop special

Horoscop Minerva pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Soarele întră în Berbec, iar Mercur și Neptun sunt în conjuncție, acest lucru poate genera conflicte între zodii. Sfatul astrologului este să vă cântăriți bine cuvintele și deciziile, iar dacă aveți ceva de semnat amânați pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin. O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău.

Tatăl sau bunicul îți pot solicita ajutorul în această săptămână. Preocupările privind sănătatea, de asemenea, te pot focaliza pe o anumită direcție. Întoarce-te la cercetare pentru a-ți ușura mintea și pentru a te informa mai mult.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Taur

Atmosfera te provoacă acum. Este posibil să ți se solicite unele analize medicale din cauza propriilor preocupărilor pentru sănătatea proprie sau a iubitului/itei. Unele aspecte juridice necesită o decizie finală.

Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Fă tot ce poți pentru a evita să fii victima unei fraude sau a înșelăciunii. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață.

Săptămâna îți va permite să îți extinzi perspectivele cu căldură și prietenie, printr-o mai bună cooperare la locul de muncă. Știi cât de important este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența este forța ta. Aceste calități te vor ajuta personal și profesional.

Te-ar putea preocupa problemele familiei. Dacă nu ești deja căsătorit, se anunță o logodnă sau o nuntă undeva în viitorul apropiat. Planurile pe termen lung contează acum foarte mult. Cauta să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului. Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură și atenția să fie înfometată.

S-ar putea să vă găsiți acum într-o grămadă de recompense. Aveți multe lucruri pe farfurie, pentru a evita mai mult decât puteți gestiona. Păstrați o distanță de conflictele sau afacerea altor persoane.

Nu este momentul potrivit pentru călătorii sau pentru aventuri. Rămâneți încrezători și se bazează pe resursele interioare, pe măsură ce vă confruntați cu un dezastru la locul de muncă. Nu lăsați-vă pe voi să vă presați. Vă puteți aștepta să obțineți un nivel bun de încredere în sine crezând în valoare și bazându-vă pe activele dvs. cu perspective de lucru mai bune în această săptămână.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Rac

Sfârșitul unei relații poate fi inevitabil. Încercă să rezolvi lucrurile cu cât mai multă diplomație. Privește acest lucru ca o șansă de a explora noi oportunități. Ești plin de perspective și creativitate acum și asta se vede din munca ta.

Unii admiră talentul de lucra cu oamenii și o promovare sau un bonus pot fi rezultatul acestei evaluări. Ai încredere în instinctele tale, pe măsură ce iei o decizie pe care o simți riscantă.

Cere ajutor spiritual care să te ghideze. Fii atent la un vârstnic din familie, în special bunicul patern sau tatăl, care ar putea avea nevoie de ajutor.

Vei observa că  agitația și activitatea este în creștere acum. Comunicarea și contactul cu colegii și subordonații sunt esențiale. Este posibil să dobândești noi competențe sau să depui eforturi pentru îmbunătățirea competențelor existente.

Pe dealtă parte este un moment favorabil pentru a vizita locuri religioase și a-ți însuși lecții profundede viață. Este o perioadă bună, depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Leu

Problemele personale necesită acum și timp și atenție. Poate este necesar să cheltuiți niște bani pentru reparații sau pentru o achiziție nouă, probabil un apartament sau o mașină nouă.

Călătoria este o posibilitate acum și ar fi profundă mai ales dacă îl ai alături pe tata sau un mentor. Ia în considerare înscrierea în învățământul superior sau urmează un curs pentru a învăța ceva nou.

Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Perspectiva corectă și decizia corectă la momentul potrivit sunt cea mai bună avere a ta.

Pasiunea și intimitatea înseamnă foarte mult pentru tine. S-ar putea să renunți la unele relații, provocând tristețe, dar te așteaptă vremuri bune cu prietenii și iubiții. Verifică-ți sănătatea pentru a te asigura că nu este o piedică. Petrece cu înțelepciune, astfel încât să ai resursele necesare pentru a te angaja în ce vrei să faci.

Ești pregătit pentru experiențe de relaționare ușoare și joviale. Uneori îți este dificil să te apropii de un partener, mai ales dacă este o relație de lungă  drată care s-a deteriorat. Programarea timpului liber împreună în mod regulat ar fi o idee bună.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Fecioară

S-ar putea să ai ocazia să faci o scurtă călătorie. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a scăpa de unele îngrijorări care te bântuie, probabil legate de o pierdere recentă sau de un regres. Fii pregătit pentru eventuale întârzieri sau complicații în călătoriile care le faci, deși ești pregătit corespunzător.

Cercetarea îți poate duce oportunități neașteptate. Discută despre toate lucruri cu partenerul de viață sau cu un prieten. Banii sau probleme de sănătate ar putea să te preocupe. Mergi la întâlniri pentru a discuta drepre preocupările tale și pentru a evita deciziile riscante care ar compromite bunăstarea generală.

Experiențele vor fi variate și poate dificil de reconciliat. Dragostea și ura, crearea și ruperea relațiilor, sprijinul și vrăjmășia, toate acestea pot să viețuiască la un loc.

Gestionează sentimentele și emoțiile contradictorii, pentru că ele vor fi provocarea principală. Există multe lucruri pe care le poți învăța dacă ești deschis la asta. Fii diplomat și fii tu pe măsură ce lucrezi cu ceilalți. Diplomația va ieși repede în evidență. Munca în echipă este esențială. Un sistem bun scurtează drumul spre succes.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Balanță

Familia are importanță pentru tine acum. Rezolvă preocupările interne pe măsură ce apar și îți vei asigura liniștea. Poate că este timpul să faci o schimbare în viață, angajându-te, să spunem, într-o nouă relație sau un nou loc de muncă. O schimbare de peisaj poate face bine tuturor.

Dacă îți pui în gând să călătorești, fii pregătit pentru posibile întârzieri sau complicații. Petrece dar cu prudență, fii atent la bani, evită cheltuielile mari pe care nu ți le poți permite în prezent. În schimb, întâlnește-te cu prietenii, mergi la un spectacol sau savurează o mâncare gustoasă la un restaurant select.

Perioada favorizează o comunicare sporită și legătura cu colegii și prietenii. Este posibil să deprinzi noi abilități, pentru că ești gata să depui eforturi serioase pentru auto-îmbunătățire.

De asemenea, perioada favorizează o atmosferă de lucru fericită, astfel încât să nu te îngrijorezi sau să nu te cântărească complicațiile.

Este un moment excelent pentru a organiza treburile zilnice și eforturile mici, care contribuie la eficiența muncii tale. Inteligența îți va servi bine. Ești gata să te ocupi de lucruri grele. Un efort suplimentar și o abordare concentrată te va ajuta să eviți bârfa sau distragerile inutile.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Scorpion

Lasă orgoliul deoparte și îți va fi mai ușor să ții la distanță dușmanii și conflictele. Pericolele recente te impulsionează să faci o autoevaluare și să îți determini punctele forte și punctele slabe. Folosește aceste informații în avantajul tău și evită să cazi în capcana fraudei sau înșelăciunii.

O vătămare corporală sau un accident pot fi rezolvate doar prin litigiu. Continuă să lucrezi din greu și vei gasi calea spre lumină în această perioadă de stres. Bucură-te de ceva frumos pentru a-ți eleva spiritul, poate o nuă coafură sau o schimbare a vestimentației.

Ești dispus să te ocupi de alte responsabilități. Resursele suplimentare sunt în interiorul tău. Așteptările tale sunt înalte și te depășești singur prin limitele tale.

Munca îți aduce bucurie. Ai o imagine publică puternică și favorabilă. Creativitatea și intelectul tău aduc fericire interioară. Conexiunile profesionale și anumite personale te vor ține ocupat, vizitează-ți rudele și vezi la ce nunți vei participa. Deși unele conflicte te pot zdrobi, o aventură plină de distracții așteaptă. Nu lăsa nici o frustrare să te blocheze. Fericirea interioară este combustibilul pentru succes.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Săgetător

O ruptură recentă poate provoca anxietate și stres. Lucrează pentru a accepta inevitabilitatea lucrurilor și pentru a face tot ce este mai bun pentru tine. Ai o nouă oportunitate înaintea ta așa că nu trebuie decât să profiți. Unele reflecții spirituale sau analiza temerilor interioare și a viselor te vor conduce în direcția corectă.

Evită viciile sau mergi la exces. Este posibil să ai curând nevoie de un angajament pe termen lung sau de o achiziție, astfel că fii diplomat când discuți pe marginea acestui subiect. Găsește un echilibru între timpul contemplativ și activitățile sociale cu prietenii și cu cei dragi. Bătrânii îți pot oferi sfaturi când te aștepți mai puțin.

Ideea de familie și cei dragi contează cel mai mult pentru tine acum. Educația, cariera, chiar și realizările trec pe locul doi când este vorba despre familia. Toate deciziile vor fi luate în considerare în ceea ce privește influența asupra vieții domestice.

Sentimentul de apartenență este esențial, deci nu ezita să mrgi la rădăcini, să călătorești în locul unde te-ai născut. Pe de ltă parte, consolidează-ți poziția financiară, astfel încât să fi pregătit pentru orice îmbunătățiri care se pot dovedi în curând necesare. Atașamentul față de familie îți va servi și te va ajuta să înflorești efectiv.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Capricorn

Acesta este momentul ideal pentru a crea rețele. Ești pe același drum cu ceilalți și farmecul tău atrage noi contacte. În timp ce viata socială este aglomerată, ai grijă și evită să fii victima vreunui furt sau a unui accident. Participi cu un grup de colegi la acțiuni care se concentrează în jurul educației sau pe învățarea unei noi abilități.

Păstrează liniștea acasă supraveghind cheltuielile pentru reparații sau cumpărăurile necesare. Relația de familie se poate consolida pe măsură ce ajuți o rudă să depășească un moment de criză. Fii vocea rațiunii pentru păstrarea liniltii în cadrul social, cu precădere la muncă.

Nu este momentul pentru a te concentra pe o singură sarcină sau un singur proiect. Încearcă să înveți și să te înțelegi cu cei din jur. Beneficiază de pe urma mediului în care te afli. Este posibil să te simți deranjat sau plictisit de rutină. Formarea de conexiuni noi sau călătoriile scurte îți vor alimenta curiozitatea.

Stresul poate fi tratat în mai multe moduri, chiar și prin descoperirea unui nou hobby. Comunică celorlalți cum te simți în preajma lor, este vital pentru tine. O comunicare bună va face viața de acasă și de la locul de muncă mai armonioasă și ar intensifica întâlnirile de afaceri.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Vărsător

Te așteaptă noi șanse și oportunități pe măsură ce ești testat la locul de muncă și treci toate evaluările care se impun. În sfârșit, vede și cine trebuie talentul managerial și abilitățile tale de comunicare.

Sărbătorește-te printr-o călătorie scurtă alături de cei dragi. Chiar dacă te bucuri de recompensele și recunoașterea pe care o primești, fii cu ochii pe relații care le ai. Trebuie să te confrunți cu o despărțire sau se ivesc niște complicații cu cineva apropiat. Cheltuiești ceva bani cu reparația mașinii.

Acesta este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca este cea care îți aduce câștiguri. Retururile anticipate din proiectele bine planificate și executate pot să apară mai repede decât te așteptai.

Tu însă ești mulțumit. Bucură-te, dar nu lăsa vanitatea și orgoliul să iasă la iveală. Ferește-te de conflicte atât acasă, cât și la locul de muncă. Rămâi calm, mai ales dacă apar tensiuni cu cei dragi.

Fii diplomat și lucrurile se vor rezolva. S-ar putea să alergari ceva pentru o creștere sau promovare. Fii selectiv în bătăliile tale. Uneori liniștea interioară este mai bună decât ideea de a fi corect.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Pești

Dă voce unei probleme pe care o ai în minte, poate fi și o chestiune de familie. Mama sau bunica trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie ajutorul tău. Pentru tine este un moment bun pentru călătorii.

Planifică-ți o călătorie care îți poate permite o viziune proaspătă asupra vieții și te poate conecta la noi perspective spirituale. Fii selectiv cu privire la alimentație și hrană pentru a evita boala. Investește în propria educație, descoperă-ți un talent sau învață ceva nou. O astfel de decizie te va ajuta pe parcursul carierei alese.

Comunicarea și corespondența directă funcționează cel mai bine acum. Accentuează care sunt cerințele și dorințele și fă-ți timp să le îndeplinești. Fii deschis pentru tine și la noi experiențe, pregătit să-ți schimbi gândirea după cum este necesar.

Ești încrezători în ce faci dar mai ales, în înțelegerea ideologiilor. Mulți sunt atrași de spiritul tău deschis și jucăuș.

Cuvintele sunt puterea ta acum, astfel încât să le folosești pentru a-ți servi interesele și a face legături. Indiferent dacă este vorba despre dans, cântec, brainstorming sau orice altceva, expresia de sine va veni ca o mănușă nu doar pentru voi, ci și pentru cei din jurul tău.

Horoscopul Minerva integral pentru săptămâna viitoare, poate fi citit integral, vineri, 5 aprilie pe huff.ro.