Connect with us
Horoscop Minerva Gemeni 8 - 14 aprilie 2019. Veți fi în centrul atenției

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Gemeni 8 – 14 aprilie 2019. Veți fi în centrul atenției

Horoscop Minerva Gemeni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului. Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură și atenția să fie înfometată.

O săptămână tensionată, dar veți fi în centrul atenție, nu neapărat în sens bun

S-ar putea să vă găsiți acum într-o grămadă de recompense. Aveți multe lucruri pe farfurie, pentru a evita mai mult decât puteți gestiona. Păstrați o distanță de conflictele sau afacerea altor persoane.

Nu este momentul potrivit pentru călătorii sau pentru aventuri. Rămâneți încrezători și se bazează pe resursele interioare, pe măsură ce vă confruntați cu un dezastru la locul de muncă.

Nu lăsați-vă pe voi să vă presați. Vă puteți aștepta să obțineți un nivel bun de încredere în sine crezând în valoare și bazându-vă pe activele dvs. cu perspective de lucru mai bune în această săptămână.

Cu Marte dinamic în stadiile incipiente ale semnei și rămase aici timp de șase săptămâni, puteți începe să vă simțiți destul de energizați și rarin ‘să meargă.

Această influență foarte plină de viață ar putea să vă încurajeze să vă conectați cu oameni asemănători și să explorați posibilități doar de dragul lor. Cu toate acestea, dacă căutați adâncime, alegeți una sau două subiecte noi și respectați-le.

Decizia ar putea fi dificilă marți. O fuziune între Mercury articulat și Neptun visător în sectorul carierei sugerează că informațiile pe care le aveți nu sunt destul de clare. Înainte de a continua cu ceva, căutați opțiunile.

O nouă lună plină de viață în sectorul dvs. social, vineri, ar putea fi începutul unei noi faze, dacă aceasta este ceea ce doriți. Este o oportunitate de a vă alătura unui grup, de a vă deplasa în cercuri noi și de a vă extinde, în general, lista de contacte. Duminica este o zi minunată pentru organizarea.

Ați putea folosi o pauză de la mediul dvs. obișnuit, care se simte îndoit de concurență și conflicte. Ridicați-vă deasupra fricii și ieșiți din calea bârfei. Un prieten sau o rudă, poate un unchi sau frate, este gata să te conecteze cu niște oameni interesanți noi.

Acesta ar fi un moment bun pentru crearea de rețele. O nouă relație romantică este, de asemenea, o posibilitate. Ignorați distragerea celor care nu vă doresc bine. Aveți mulți în jurul vostru, care sunt gata să vă ajute în timp ce aplicați inteligența într-o sarcină la îndemână.

S-ar putea să vă aflați într-o situație nedorită în această săptămână. Aveți grijă, prin urmare, în pașii următori. Luați măsuri numai după multă deliberare. Este posibil să nu obțineți recompensele pozitive pe care le-ați așteptat.

Nu fiți rapid să dați vina pe alții. În schimb, încercați să reveniți pentru a obține o imagine mai clară a situației. Evitați tentațiile, inclusiv afacerile romantice sau sexuale, care ar fi neînțelepte.

Stresul poate fi inevitabil acum, dar aveți abilitățile de a rezolva problemele pe măsură ce acestea apar. Comunicarea este critică acum în abordarea oricăror dificultăți, inclusiv orice frustrare romantică sau sexuală.

Imaginația ta se desfășoară sălbatic atunci când luna vizitează Pesti creativi la începutul săptămânii. Ai idei romantice minunate – acum ai nevoie doar de cineva cu care să le împărtășești!

O conjuncție Mercur-Neptun în jurul aceluiași timp ajută la creșterea intuiției, deci nu ezitați să vă bazați pe instinctul intestinal. Dacă aveți senzație de încredere, aveți încredere în ea. Toată lumea nu este întotdeauna cine par a fi în lumea întâlnirilor.

Rutina ta zilnică ți-a servit bine, dar s-ar putea să începi să te simți izolat. Dacă da, ieșiți și alăturați-vă unui nou grup sau club. Petreceți timp în jurul unor oameni noi, cei atrași de charisma voastră și deschisi ideilor voastre.

Aceasta ar fi o mișcare înțeleaptă în rețea, una care te-ar putea conecta cu niște susținători noi ai proiectelor tale. Check-in la domiciliu ca un accident recent sau furt poate stresa un iubit.

Așteptați să vedeți câteva recompense ale muncii dvs. recente. Stai departe de luptele care nu te interesează. Nu vreți să vă trageți în apărare. Prietenii îți oferă acum încurajări și unele interludii aventuroase.

Nu le permiteți să vă tragă complet de la curs. Faceți-vă cu orice anxietate pe care o simțiți și păstrați trecutul în trecut. Senzația de încredere vă va permite să realizați lucruri minunate. O schemă de lucru de la domiciliu ar putea fi planul potrivit de a câștiga câțiva dolari suplimentari.

S-ar putea să te simți mai ales neliniștit. Nu toată lumea apreciază abordarea dvs. inovatoare. Poate fi dificil să evaluați în mod obiectiv opțiunile, mai ales dacă vă simțiți supărat.

Nu vă admiteți sentimentele într-o situație stresantă poate face lucrurile mai dificile. Trebuie să recunoașteți ceea ce este real înainte de a putea face îmbunătățiri. Folosește umorul cu colaboratori dificili. Lucrurile încep să se slăbească până la sfârșitul săptămânii. Veți fi mai fericit să lucrați singur sau în roluri de conducere.

Puteți căuta un public mai larg pentru ceea ce faceți acum, astfel încât să puteți atrage cumpărători, investitori sau alții cu bani. Ceva ce planificați necesită mai mulți bani pentru ao scoate de la sol.

Este foarte important să acordați o atenție sporită banilor pe care îi împărțiți altora. Co-investițiile sau datoriile trebuie să se mențină. Asigurați-vă că ați semnat pe orice documente și plătiți toate onorariile la timp. De acolo, puteți culege recompensele.

Nimic nu te poate atinge în această săptămână. Vă simțiți în fruntea lumii și sunteți gata să faceți față oricăror provocări. Cosmosul vă ajută să aveți credință. Acesta este timpul dvs. – puteți ajunge pentru stele. În acest proces, puteți fi siguri că și sănătatea dumneavoastră va fi bună. Energia ta pozitivă va afecta fiecare celulă din corpul tău.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top