Connect with us
Horoscop Minerva Leu 8 - 14 aprilie 2019. Verifică-ți sănătatea

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Leu 8 – 14 aprilie 2019. Verifică-ți sănătatea

Horoscop Minerva Leu pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Problemele personale necesită acum și timp și atenție. Poate este necesar să cheltuiți niște bani pentru reparații sau pentru o achiziție nouă, probabil un apartament sau o mașină nouă.

Călătoria este o posibilitate acum și ar fi profundă mai ales dacă îl ai alături pe tata sau un mentor. Ia în considerare înscrierea în învățământul superior sau urmează un curs pentru a învăța ceva nou.

Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Perspectiva corectă și decizia corectă la momentul potrivit sunt cea mai bună avere a ta.

Mici probleme de sănătate

Pasiunea și intimitatea înseamnă foarte mult pentru tine. S-ar putea să renunți la unele relații, provocând tristețe, dar te așteaptă vremuri bune cu prietenii și iubiții.

Verifică-ți sănătatea pentru a te asigura că nu este o piedică. Petrece cu înțelepciune, astfel încât să ai resursele necesare pentru a te angaja în ce vrei să faci.

Ești pregătit pentru experiențe de relaționare ușoare și joviale. Uneori îți este dificil să te apropii de un partener, mai ales dacă este o relație de lungă drată care s-a deteriorat. Programarea timpului liber împreună în mod regulat ar fi o idee bună.

Prezența Soarelui în Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate și a spiritului de aventură este o oportunitate de a aborda și explora opțiuni care ar putea spori cheful de viață.

Luna în Casa a 10-a, a imaginii și a carierei, ar putea coincide cu un eveniment sau cu o întâlnire care te încurajează să mergi înainte și să faci acel salt profesional pe care îl dorești. Dacă ai un plan îndrăzneț care te poate scoate din zona de confort, este timpul să faci acest prim pas. Probabil nu vei regreta.

Mercur continuă tranzitul în Pești,în Casa a 8-a, o zonă mai sensibilă și mai intensă a temei natale. Apoi, conjuncția cu Neptun sugerează să eviți semnarea a ceva care implică o mulțime de bani sau alte resurse cheie.

Așteptă până când vei avea mai multe informații înainte de a continua. Sextilul cu Saturn îți permite să creezi un plan care să îți aducă succesul.

Problemele de acasă din această săptămână recomandă să faci din liniștea interioară o prioritate. Acest lucru poate necesita fie unele renovări, fie reparații ale structurii de acasă. De asemenea, este posibilă o călătorie. Ideile spirituale vor fi extinse prin conversații cu un fost profesor sau un mentor.

Fii o sursă de confort și de sprijin, deoarece familia partenerului trece prin momente dificile. Unele afaceri juridice pot avea nevoie de o rezoluție în această fază. Este posibil să fie necesară achiziție mai mare, cum ar fi un vehicul sau o proprietate imobiliară.

Pasiunea fizică este în mintea ta. Trebuie să teliniștești și să te eliberezi după o perioadă de muncă grea și de stres. Ești gata să te bucuri cu adevărat de plăcerile vieții.

Aceasta poate include o nouă relație romantică sau doar o ușurare a stresului, cu prieteni foarte apropiați. Ești gata să savurezi ce are de oferit partenerul și să te bucuri de compania pe care o ai.

Traieste viata la maxim si impartașește-ți fericirea cu cei care conteaza cel mai mult pentru tine. Nu este nimic mai important în viață decât aprecierea fiecărui moment și frumusețea și fericirea pe care trebuie să o ofere.

Sextilul Mercur-Saturn te ține ocupat concentrându-te asupra detaliilor pe parcursul weekendului, dar asta nu înseamnă că nu ai imaginea de ansamblu. Cu cât obți mai repede răspunsuri cu atât poți trece la lucrurile bune.

Reparațiile la domiciliu sau la locul de muncă îți consumă timpul. Preocupările practice trebuie tratate cu atenție mai ales dacă implică bunuri imobile sau vehicule. Aceasta este o fază plictisitoare dar necesară.

Transformarea carierei este posibilă, deși ar putea veni temporar cu o stagnare financiară. Fiți atent la sănătate și ai grijă la potențialele accidente.

Agitația ta este contagioasă și are capacitatea de a-i agita și pe alții. O schimbare de locație poate schimba și relațiile tale, încheind unele conexiuni și făcând altele.

Noroc cu programul de fitness bun. Continuă să lucrezi din greu și te vei bucura de succes financiar. Fii gata și deschide-te unui nou interludiu amoroas. Săptămâna aceasta te așteaptă numeroase posibilități.

Se întâmplă o mulțime de lucruri la vedere în această săptămână. Fii mai activ fizic și mai deschis față de opiniile altor persoane. Persoanele puternice aflate în poziții de autoritate te irita.

Tu doar fă-ți treaba. Multe lucruri care au fost întârziate sau dezamăgitoare vor începe să se schimbe. Prieteniile bazate pe muncă pot fi deosebit de importante pentru ceea ce urmează. Vorbește mai mult cu oamenii pe care îi placi și ai încredere.

Pentru tine săptămâna spune că trebuie să profiți de circumstanțele care apar în viața ta. Ești norocos, astfel încât vei putea să vezi că ai șansa să impresionezi pe cineva care are puterea de a lua decizii financiare.

Acestea îți vor afecta în mod pozitiv viața, așa că asigură-te că depui efortul cel mai bun. Poți învăța lecții de viață importante. Iclude-le în viața de zi cu zi și vei fi mai puternic.

Viața socială se poate expanda acum. Tot ce te interesează este să te distrezi! O modalitate de a rămâne sănătos și să te distrezi în continuare este să te apuci de exerciții de fitness sau de sală.

Poți beneficia de interacțiuni pozitive cu grupul de prieteni și să fii totuși pe picioarele tale. Găsești prieteni care susțin aceleași obiective ca și tine și asta va fi bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top