Horoscop Minerva Pești 8 – 14 aprilie 2019 – Venus îți aduce bucurie

Ultimul update: duminică 7 aprilie 2019 17:07 Data publicării: sâmbătă 6 aprilie 2019 18:25

Horoscop Minerva Pești pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Horoscop Minerva Pești 8 – 14 aprilie 2019 – Venus vă schimbă starea de spirit

Dă voce unei probleme pe care o ai în minte, poate fi și o chestiune de familie. Mama sau bunica trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie ajutorul tău. Pentru tine este un moment bun pentru călătorii.

Planifică-ți o călătorie care îți poate permite o viziune proaspătă asupra vieții și te poate conecta la noi perspective spirituale. Fii selectiv cu privire la alimentație și hrană pentru a evita boala.

Investește în propria educație, descoperă-ți un talent sau învață ceva nou. O astfel de decizie te va ajuta pe parcursul carierei alese.

Comunicarea și corespondența directă funcționează cel mai bine acum. Accentuează care sunt cerințele și dorințele și fă-ți timp să le îndeplinești. Fii deschis pentru tine și la noi experiențe, pregătit să-ți schimbi gândirea după cum este necesar. Ești încrezători în ce faci dar mai ales, în înțelegerea ideologiilor.

Mulți sunt atrași de spiritul tău deschis și jucăuș. Cuvintele sunt puterea ta acum, astfel încât să le folosești pentru a-ți servi interesele și a face legături. Indiferent dacă este vorba despre dans, cântec, brainstorming sau orice altceva, expresia de sine va veni ca o mănușă nu doar pentru voi, ci și pentru cei din jurul tău.

Cât Venus continuă să valseze prin semnul tău, este unul dintre cele mai bune momente să te bucuri, să ieși și să îți împărtășești activ sentimentele.

În plus, când Marte va trece în Casa a 4-a, este posibil să înțelegi că aglomerația și agitația din jurul tău te-a făcut să te simți blocat. Începând să te schimbi, ar putea avea un efect eliberator asupra tuturor aspectelor din viața ta.

Soarele din Berbec și în Casa a 2-a a banilor munciți, de miercuri, sugerează că este timpul să te lămurești asupra finanțelor și să preiei controlul. De fapt, este o oportunitate de a iniția măsuri care îți pot aduce liniștea financiară.

Mercur își continuă călătoria prin semnul tău, ba chiar este într-o conjuncție separantă cu Neptun și s-ar putea să fii cam dornic de a-i contacta pe cei care au nevoie și să îi ajuți.

Până la sfârșitul săptămânii, ești concentrat mai degrabă pe afaceri și s-ar putea să constați că o colaborare cu prietenii aduce rezultate remarcabile.

Planurile de călătorie pe distanțe lungi se pot confrunta acum cu unele complicații. Lucrează pentru a găsi un echilibru între câștiguri și cheltuieli. În schimb, bucură-te de plăcerile simple cu cineva special – o masă, un spectacol sau doar un moment romantic la lumina lumânărilor.

O chestiune juridică necesită o rezolvare urgentă. Contactul cu partea spirituală îți îmbogățește relațiile și viața de zi cu zi.

Du-te unde te duce inima ta și vei ajunge unde vrei cu adevărat. Acum este cel mai bun moment pentru a transmite un mesaj plin de pasiune cuiva. Nu ezita să acționezi. Emoțiile necesită acțiune. Urmează-ți planurile pe care le-ai gândit o lungă perioadă de timp. Aranjamentele emoționale îți trezesc foarte multe sentimente.

Ești în momentul acela în care o chimie intensă poate exploda efectiv când îți este prezentat cineva. Atitudinea ta atentă și este observată și apreciată de alții care se simt atrași de tine. Folosește aten ce ai. Lasă-i să știe despre planurile tale și traieste viața pe care o iubești.

Există, de asemenea, conjuncție separantă Mercur-Neptun în semnul tău și asta poate face să fii uneori exagerat. Să sperăm că atitudinea nu va fi observată și nu fi prea dezamăgit dacă ulterior, fericirea nu se termină exact așa cum ți-ai imaginat.
Provocările te vor ajuta să îți susții valorile pe care le ai să nu le compromiți.

Integritatea este mai importantă decât satisfacerea altora sau succesul rapid. Fii încrezător chiar dacă te poticniești. Evită orice tentație de a manipula situația. Fii cinstit cu tine, în ce privește banii sau cheltuielile. O abordare analitică, orientată spre detalii este cea mai bună. Mijlocul săptămânii aduce colaboratori utile și un feedback pozitiv din partea clienților.

Săptămâna aceasta ar putea duce la o transformare a carierei, așa că fii gata să te cufunzi în ceva nou, poate chiar într-un cadru nou. Călătoriile în străinătate deschid noi uși, deși ar fi bine să fii pregătit pentru orice complicații, ajutându-i pe cei apropiați ție, cum ar fi prietenii sau colegii care au diverse nevoi.

Te simți și ești gata să îți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ lucrurile merg așa cum ai sperat. Dă informații celor care au nevoie și oferă soluții la problemele care sunt la îndemână. Un grup de prieteni îți poate aduce soluția unei probleme care te-a încurcat ceva timp.

Este un moment bun pentru o decizie financiară la scară largă. Concentrează-te pe afacere și depune toate eforturile și cunoștințele pentru a crea o rețea cu succes. Vei găsi curând lucrurile de care ai nevoie.

În această săptămână ai un mare impuls pentru a lua decât pentru a da. Nu este doar faptul că ambiția ta este gata să explodezi și să fii așa cum te văd ceilalți, o persoana care curând va deveni una de succes. Ar putea exista o anumită tensiune cu colegii de muncă sau unele cunoștințe.

Este o săptămână în care se pot vindeca multe probleme de sănătate, modelând cu mintea materia. Unii care s-au luptat ani de zile cu tulburările nervoase au descoperit că se simt mai bine atunci când își valorifică puterea propriilor gânduri. Ai această putere la dispoziție, fă-o să funcționeze ca să obții ce dorești.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii