Connect with us
Horoscop Minerva Săgetător 8 - 14 aprilie 2019. Magnet la bani săptămâna asta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săgetător 8 – 14 aprilie 2019. Magnet la bani săptămâna asta

Horoscop Minerva Sagetator 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

O ruptură recentă poate provoca anxietate și stres. Lucrează pentru a accepta inevitabilitatea lucrurilor și pentru a face tot ce este mai bun pentru tine. Ai o nouă oportunitate înaintea ta așa că nu trebuie decât să profiți. Unele reflecții spirituale sau analiza temerilor interioare și a viselor te vor conduce în direcția corectă.

Evită viciile sau mergi la exces. Este posibil să ai curând nevoie de un angajament pe termen lung sau de o achiziție, astfel că fii diplomat când discuți pe marginea acestui subiect. Găsește un echilibru între timpul contemplativ și activitățile sociale cu prietenii și cu cei dragi. Bătrânii îți pot oferi sfaturi când te aștepți mai puțin.

Banii dau navală săptămâna asta

Ideea de familie și cei dragi contează cel mai mult pentru tine acum. Educația, cariera, chiar și realizările trec pe locul doi când este vorba despre familia. Toate deciziile vor fi luate în considerare în ceea ce privește influența asupra vieții domestice.

Sentimentul de apartenență este esențial, deci nu ezita să mrgi la rădăcini, să călătorești în locul unde te-ai născut. Pe de ltă parte, consolidează-ți poziția financiară, astfel încât să fi pregătit pentru orice îmbunătățiri care se pot dovedi în curând necesare. Atașamentul față de familie îți va servi și te va ajuta să înflorești efectiv.

Ai putea să acorzi o atenție deosebită oportunităților de petrecere a timpului liber. Cu soarele în sectorul parteneriatelor, Casa a 7-a, te va încuraja să te răsfeți cu acele activități care te fac să te simți optimist. Acesta ar putea fi un moment bun pentru romantism dacă ești singur sau chiar implicat.

Luna în Casa a 8-a, te poate încuraja să te miști în ceva care îți provoacă imaginația. Ar putea fi începutul unei noi relații intime sau al unui proiect artistic în care alții investesc. Orice ar fi, urmează-ți chemarea.

Când vine vorba de chestiuni interne, mergeți ușor, deoarece este posibil să nu ai destule argumente pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Fă mai bine cercetări și în weekend vei știi exact unde te afli și ce să faci în continuare.

Este timpul ca tu și partenerul tău să analizați investiții sau achiziții pe termen lung. Discutați în amănunțime pentru a ajunge la o concluzie reciprocă. O parte din decizii pot avea la baza probleme de familie, cum ar fi problemele de sănătate.

Mergi la un control medical sau planifica-ți o sesiune cu un consilier care să te ajute să lucrezi cu anxietățile cu care te confrunți. Creativitatea ta are potențialul de a te conecta cu noi cunoștințe spirituale dacă nu cumva iei decizii riscante. Lăsa-ți pasiunea să se arăte, mai bine mai târziu decât niciodată.

Toate aspectele vieții tale – prieteni, familie, carieră – îți vor oferi inspirație. Ești emoționat și gata să te conectezi cu cineva special în viața ta. Împărtășește-ți planurile și pasiunile cu acea persoană. Scapă de ideile vechi care te trag înapoi. Încearcă să decizi ce vrei să riști și dacă merită.

Nu permite nimănui sau la nimic să îți distragă atenția de la relațiile tale, deoarece acestea te ajută să rămâi pe linia de plutire și să fii inspirat. Rădăcinile familiei și iubirea fac să te simți apreciat și capabil să te bucuri.

Luna calmeaza atmosfera romantica de la inceputul saptamanii. Deoarece ești un om minunat pregătește-te pentru o experiență minunată, o primă întâlnire va fi cu siguranță impresionată!

Luna în Taur mai târziu peste săptămână, adaugă o notă de senzualitate de care ar trebui să o profiți din plin. Mănâncă mâncăruri gourmet și bucurați-te de tot luxul pe care ți-l oferă viața. Nu ați nevoie neapărat de un partener pentru a te distra!

La începutul săptămânii, abordezi orice persoană cu care ai probleme pentru o discuție privată. Vorbești despre ce te confrunți într-o situație de stres, mai degrabă decât să critici sau să acuzi pe altcineva.

Cele mai bune rezultate vin de la identificarea mai întâi a terenului comun. Este posibil să fii foarte neatent din cauza unui flirt. Imaginația creatoare este de asemenea puternică. Oamenii te vor aprecia. Este un moment excelent pentru contacte pozitive și distracție la locul de muncă.

Costurile financiare pot fi necesare pentru a face față unei urgențe medicale care te afectează pe tine sau pe cel iubit. Discută cu experți sau consilieri și urmărește-ți interesele pe măsură ce iei decizii pivot.

O relație sau conexiune se poate încheia, provocându-ți tristețe sau stres. Folosește această fază pentru a te reîncărca și pentru a lărgi imaginea vis-a-vis de încheierea unor acte caritabile. Ești vârf de lance socială. Oportunitățile te așteaptă. Lasă ingeniozitatea si creativitatea sa te ajute sa gasești calea.

Dacă ai căutat modalități de a câștiga mai mulți bani, poți descoperi că aruncând o privirea asupra trecutului îți oferă cele mai bune rezultate în această săptămână. Acest lucru se datorează în parte și Casei a 2-a, a banilor munciți și a valorilor proprii. Îi poți folosi pentru a te conecta cu oameni cunoscuți care te poate ajuta să creezi un portofoliu de investiții pentru a-ți proteja viitorul.

Fă tot ce poți pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. De asemenea, este posibil să poți merge în altă direcție și unii să încerce să te saboteze. Totul depinde de cât de bine te cunoști. Dacă este cazul, încearcă să ajungi la baza problemei și să o remediezi. Numai atunci adevărata vindecare se va regăsi înlăuntrul tău.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top