Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – BALANȚĂ

13.07.2020
Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță. S-ar putea să realizezi că ești un pic confuz și nu prea vezi spre ce drum te îndreți. Privirea dezorientată ta nu ajută pe nimeni să-și dea seama de ce ai nevoie. Nu te simți obligat să rămâi într-o situație nesănătoasă. 

Soarele din Casa a 10-a a carierei și a responsabilităților asumate, te poate face să înclini să te ridici cu viteză la nivelul obiectivelor și planurilor legate de carieră, în timp ce concentrarea intensă asupra Casei a 4-a, a familiei, poate însemna că o mare parte din energia ta este redirecționată către rezolvarea lucrurilor.

Cu Saturn înapoi în Casa a 4-a și în Capricorn, până la jumătatea lunii decembrie, este posibil să simți o nevoie la fel de puternică să-ți explorezi moștenirea spirituallă și să știi mai multe despre viața strămoșilor tăi. În multe feluri, acest lucru poate fi ca și te-ai îndrepta spre rădăcini, deoarece o legătură mai puternică cu strămoșii tăi te poate face să înflorești în felul tău. S-ar putea să înțelegeți mai multe despre motivul pentru care ai harurile și talentele pe care le ai și de ce este important să le împărtășești cu lumea.

Mercur revenit în mers norma, poate însemna mai puține frustrări și mai multe șanse de progres.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță Relațional

Posibil să ai o experiență sentimentală unică, cu energii astrale intense astăzi. Dacă ești invitat la o activitate socială atunci încearcă să faci în așa fel ca persoana de care ești atras este alături de tine pentru că este un moment să vă cunoșteți mai bine. Cu siguranță vei dori să descoperi câteva dintre secretele ei.

Soarele este încă în Rac, așa că accentul va cădea pe găsirea cuiva pe care să o/îl poți răsfăța. Îți place să ai o dispoziție romantică, inclusiv muzica potrivită, lumânăriși gustări gourmet.

Pătratul dintre Mercur și Marte provoacă starea intensă și aduce și argumentele de care ai nevoie. Atenție însă că sunt șanse mari să spui ceva ce să regreți imediat.

Chiron, Învțătorul și Tămăduitrul, a intrat în retrogradare și aduce șansa de a te întoarce în  trecut și de a repara o greșeală. Fă-o din suflet convins că poți repara, și abia apoi caut-o sau caută-l ca să lămurești lucrurile. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță Profesional

Te vei simți sincronizat cu oamenii din jurul tău astăzi. Încearcă să nu te învinovățești pentru acest lucru. Realizează că asta are pur și simplu de-a face cu energia astrală, destul de dificilă, a săptămânii. Relațiile vor fi mai bune mâine. Așteaptă doar.

Acceptă condiția de a fi voluntar pentru a-ți asuma o sarcină suplimentară. Când cineva declară că trebuie să muncești mai mult, nu-ți fie frică să o faci. Superiorii te vor vedea într-o altă lumină care te va favoriza și va duce și șanse extraordianre. 

Nu ezita să pui întrebări dacă nu ești sigur de ceva. Fii dispus să faci un pic mai mult pentru a finaliza lucrurile. Marți aduce de a fi lăudată o muncă bine făcută. Lasă-i pe cei mai mulți să îți dea credit. Ajuta moralul tuturor. Evită bârfele sau răspândirea zvonurilor. Momentele financiare dificile dau naștere la tot felul de speculații inutile care nu fac decât să inducă teama.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță Financiar

În săptămânile anterioare, ai început să te simți mai vioi, mai plin de viață, iar acum ești gata să iei în piept orice provocare. Acest lucru poate fi valabil și în viața financiară. Problemele legate de bani și de valori, dar și interesul pentru casa, mama și sinele interior sunt mai accentuate în această săptămână. Deși casa poate fi o sursă de cheltuieli neașteptate, uită-te pe partea frumoasă a lururiloe. Ideea este de a vedea cum abilitățile și talentele tale îți pot aduce mai mulți bani în următoarele luni.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță Sănătate

Ia calea mai puțin parcursă. Natura ta individualistă depinde de tine însuți mai mult decât de alții și poate fi destul de izolată dacă nu depui eforturi pentru a socializa și a căuta interacțiunea umană în orice mod este posibil. Cu toate acestea, dacă ai luat în considerare la un moment dat ideea de a cumpăra un animal de companie, dar nu ai făcut acest lucru, întrebă-te dacă nu cumva este un moment bun acum. Oamenii care dețin animale de companie, în general, nu își pot imagina viața fără însoțitorul lor special. El poate într-adevăr să îți lumineze viața!